שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מיטל
    03/03/2008

שלום רב,
    שמי מיטל ואני בהריון שבוע 34 זהו הריון שלישי שהלידות הקודמיים היו ללא אפידורל אבל עם הרבה סבל סבל נורא כאבי תופת אני בדרך כלל לא סוחבת את ההריונות מעבר לשבוע 38 חברה שלי אמרה שהיא קיבלה מהומופט כדוריים בשם ארניקה משהו כזה שלוקחיםם שבוע לפני הלידה וזה עוזר לכאבי הצירים משהו כזה מה דעתכם? האים יש אולי עוד משהו שיכול לעזור לי אין לי כוח ליסבול בבקשה?ואיפה יש להשיג את הדבריים האלו אני גרה באילת ופה זה ממש להשיג נראה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• למה אתם מדלגים עלי?

מיטל
    06/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה ולידה

יואב פנחס
    07/03/2008

שלום מיטל,

מנסיוני לא מומלץ לקחת ארניקה לפני הלידה, ובכלל אין רמדי הומאופתית קבועה שמתאימה לכל המצבים.
    בכדי לקבל טיפול שיעזור צריך לראות אותך הומאופת שידע איזה תרופה יכולה לעזור לך.

אבקש מכרמית שתענה לך- יש לה ניסיון רב יותר בהריון ולידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללדת עם הומאופתיה

כרמית ברלין
    07/03/2008

הי מיטל, תודה על פנייתך,
    בעזרת הומאופתיה ניתן לעבור את הלידה בצורה קלה הרבה יותר. ופחות כואבת.
    ישנן כמה רמדיס שמתאימות לשלב הלידה, כאלה שמזרזות את הפתיחה, מפחיתות כאבים, מסדירות צירים וכו''.. ההתאמה של התרופה ההומאופתית חייבת להיות מדוייקת ותואמת את שלב הלידה.
    לגבי ארניקה. זו רמדי שלוקחים בד"כ אחרי הלידה, לא לפני ולא במהלכה. אחרת היא מעכבת את תהליך הלידה.
    אני מציעה לך לגשת להומאופת מוסמך באילת אני באופן אישי מכירה את רותם ג'קסון היא הומאופתית באילת ויכולה לסייע לך בתהליך הלידה.
    צרי איתי קשר ואתן לך את הטלפון שלה.
    מאחלת לך לידה קלה ככל האפשר
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו