מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהמיטל03/03/2008
שלום רב,
שמי מיטל ואני בהריון שבוע 34 זהו הריון שלישי שהלידות הקודמיים היו ללא אפידורל אבל עם הרבה סבל סבל נורא כאבי תופת אני בדרך כלל לא סוחבת את ההריונות מעבר לשבוע 38 חברה שלי אמרה שהיא קיבלה מהומופט כדוריים בשם ארניקה משהו כזה שלוקחיםם שבוע לפני הלידה וזה עוזר לכאבי הצירים משהו כזה מה דעתכם? האים יש אולי עוד משהו שיכול לעזור לי אין לי כוח ליסבול בבקשה?ואיפה יש להשיג את הדבריים האלו אני גרה באילת ופה זה ממש להשיג נראה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם מדלגים עלי?
מיטל06/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה ולידה
יואב פנחס07/03/2008שלום מיטל,
מנסיוני לא מומלץ לקחת ארניקה לפני הלידה, ובכלל אין רמדי הומאופתית קבועה שמתאימה לכל המצבים.
בכדי לקבל טיפול שיעזור צריך לראות אותך הומאופת שידע איזה תרופה יכולה לעזור לך.
אבקש מכרמית שתענה לך- יש לה ניסיון רב יותר בהריון ולידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללדת עם הומאופתיה
כרמית ברלין07/03/2008הי מיטל, תודה על פנייתך,
בעזרת הומאופתיה ניתן לעבור את הלידה בצורה קלה הרבה יותר. ופחות כואבת.
ישנן כמה רמדיס שמתאימות לשלב הלידה, כאלה שמזרזות את הפתיחה, מפחיתות כאבים, מסדירות צירים וכו''.. ההתאמה של התרופה ההומאופתית חייבת להיות מדוייקת ותואמת את שלב הלידה.
לגבי ארניקה. זו רמדי שלוקחים בד"כ אחרי הלידה, לא לפני ולא במהלכה. אחרת היא מעכבת את תהליך הלידה.
אני מציעה לך לגשת להומאופת מוסמך באילת אני באופן אישי מכירה את רותם ג'קסון היא הומאופתית באילת ויכולה לסייע לך בתהליך הלידה.
צרי איתי קשר ואתן לך את הטלפון שלה.
מאחלת לך לידה קלה ככל האפשר
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)