שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עמית
    09/03/2008

בני בן חמש סובל מהתקפות קצרת המלוות בליחה רבה ללא חום בדרך כלל יש לציין שהותאמה לו תרופה הומיאופתית מרקיורי סול והוא בפוטנציה 200c אין באפשרותי לקבל יעוץ מאותה הומיאופתית שנתנה את התרופה ואני לא יודעת מה לעשות עם הנוזלים באוזן אשמח לעזרה הוא לאחר התקפה שעברה באופן חלש עם חום נמוך שבא כנראה מהאוזן המצב עכשיו שיעול נזלת מרובה ואוזן אדומה מה עושים ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

כרמית ברלין
    14/03/2008

תודה עמית על פנייתך?
    אני מציעה לך לגשת להומאופת אחר מנוסה, אם אין באפשרותך לחזור לאותה הומאופתית.
    אין באפשרותי להבין אם המרקורי עזר או לא, כמה פעמים הוא קיבל את הרמדי וכמה זמן אתם בטיפול, וגם על פי הדברים שאת מתארת אין באפשרותי לדעת אם הרמדי שהוא צריך היא אכן מרקיורי.
    אני עובדת בשיטה קצת אחרת והיא מתן יום יומי בפוטנציה נמוכה, בדיוק כמו במקרים שאת מתארת.
    בדרך זו ניתן לבנות את הטיפול בצורה נכונה יותר ויעילה. ולעזור במצבים האקוטיים האלה.
    אשמח לעזור באם תהיו מעוניינים.
    בריאות שלמה
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יכול לרפא קנדידה שמשבשת את חיי

שרון
    15/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו