המיאופתיה לכלבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המיאופתיה לכלבים
    ורד
    22/03/2008

שלום,
    יש לי כלב לברדור מעורב בן שנתיים הסובל מבעיית עור אלרגית חריפה, אני מניחה שהבעייה נובעת מסיבה רגשית ופיזית, בנוסף לכלב יש לנו 2 חתולים, לאחר שלילת אפשרויות רבות, הרבה סטרואידים ( שעוזרים אבל רק בזמן לקיחת הכדורים) , שינויי תזונה וכו' הגענו למסכנה כי החתולים הם הסיבה לאלרגיה. תמיד אחרי שהחתולים נמצאים בבית הכלב מתגרד יותר (היחסים בין הכלב לחתולים חמים מאד הכלב מאד אוהב אותם ושהם בבית הוא מרחרח אותם ומלקק אותם) לפי דעתי זהו סוג של קנאה מהיחס שאנו נותנים גם לחתולים (רוב היום הכלב לבד בבית והחתולים בחוץ החתולים מגיעיםבעיקר כדי לקבל אוכל )
    רציתי לדעת האם יש תיעוד של טיפול במצב שכזה ואילו פרמטרים יכולים לעזור לי למצוא רמדי לכלב הסובל מבעית עור חריפה (עכשיו שמתחיל הקיץ זה הזמן בו הוא הכי סובל... זה יכול להגיע למצב בו הוא אוכל את השיער והעור)
    תודה רבה ויום מקסים,
    ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המיאופתיה לכלבים

הוספת תגובה

• הומאופתיה וחיות

כרמית ברלין
    22/03/2008

הי ורד ויום מקסים גם לך!.
    לפי סגנון שאלתך מתקבל הרושם שאת מבינה בהומאופתיה.
    התיעוד שיש לי הוא נסיון אישי שיש לי בטיפול בחיות שונות, ביניהן בכלב שסבל מבעיות בפרקים. הוטרינר לא נתן לו הרבה זמן לחיות כיוון שבקושי יכל לזוז. בעזרת הטיפול ההומאופתי, מצבו השתפר משמעותית.
    לגבי הפרמטרים, יש לקחת בחשבון דברים שמאפיינים את התנהגותו של הכלב+מצב העור. (לדוגמה האם הוא תולש לעצמו את השיער? או נושך את עצמו? אם הוא כלב עצבני, או תוקפני, או כנוע. האם יש משהו שהוא פוחד ממנו. מה מאפיין את בעיית העור, האם הוא מגרד את זה האם זה מתקלף, מפריש, מסריח? האם קדם לבעית העור איזשהו אירוע: תאונה (חלילה), חיסון?
    וכו'...
    אם זאת בלי לשלול אפשרות שאת לא צודקת,,(ייתכן מאד שזה מהחתולים, או מקנאה) צריך להיזהר מכל מיני פרשנויות אישיות/פסיכולוגיות, באשר לסיבה שמאחורי התנהגות מסויימת.
    הצלחה רבה
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו