איבחון הומאופתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבחון הומאופתי
    דניאל
    08/04/2008

שלום, כיצד מתבצע איבחון הומאופטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבחון הומאופתי

הוספת תגובה

• אבחון

יואב פנחס
    09/04/2008

שלום דניאל

האבחון הוא ע"י תשאול- מה שאתם מספר על הבעיה וכן מספר רב של שאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ברזל בהריון

רוני
    10/05/2008

אני בהריון בחודש חמישי וסובלת מחוסר ברזל (המוגלובין 10) צרכתי ברזל סינטטי במשך חודש ורמת ההמוגלובין ממשיכה לרדת, בחנות למוצרי טבע קניתי ferrum phos 6x אני לוקחת סה"כ 6 ביום, מה זה אמור לעשות?, איך לוקחים תרופה הומאופתית? בנוסף אני לוקחת floravital iron+herbs בנוזל 10מ"ל ביום
    רוצה לקבל חוות דעת
    תודה רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

יואב פנחס
    11/05/2008

שלום רוני,

הטיפול ההומאופתי מתייחס באופן אישי לכל מטופל, למעשה אין תרופה אחת לבעיה מסוימת אלה יש הרבה. התרופה המתאימה נבחרת באופן אישי.
    גם במקרה של חוסר ברזל המצב דומה ויש צורך בהתאמה ייחודית לבעיה ולאדם.

אני בהחלט לא ממליץ לך לקחת את התרופה שאת לוקחת על סמך ייעוץ של רוקח בבית טבע, ובמיוחד לא לקחת 6 ביום.
    צריך להבין שגם טיפול טבעי הוא גם תרופתי וכמו שהוא יכול להועיל כך גם יכול להזיק.

ממליץ לך לפנות למטפל הומאופתי קלאסי מוסמך ולקבל טיפול טוב ובטוח!!!!

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו