הומאופתיה ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומאופתיה ללידה
    נועה
    14/09/2014

שלום,
    בלידה הקודמת בעצת הדולה שלי הומלצתי לרכוש קואליפילום 30, קואליפילום 200 וסימיסיפוגה 200.
    על פי הנחייתה התחלתי לקחת בשבוע 38 וכשהגעתי לשבוע 40 הגברתי את המינון (ילדתי בדיוק באותו יום). במהלך הלידה עצמה לקחתי כל חצי שעה לסירוגין.
    הפעם היא לא תלווה אותי והייתי רוצה לדעת מה הן בעצם השפעןת הרמדיס הללו, מה המינון המומלץ לשבוע 38 ומה המינון המומלץ מעל שבוע 40 וכן בלידה עצמה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הומאופתיה ללידה

הוספת תגובה

• הומאופתיה ללידה - תגובה

אביטל גרוסמן
    15/09/2014

ערב טוב נועה
    קודם כל שיהיה בהצלחה!
    אכן קיימות מספר רמדיס הומאופתיות ספציפיות שיש להן זיקה להריון ולידה אך הן לא מותאמות באופן אישי להריונית עצמה ולכן לא תמיד הן יעזרו.
    לפי ההומאופתיה הקלאסית העקרון הוא התאמה אישית לכל הריונית. שתי הריוניות שיגיעו אלי יקבלו רמדיס הומאופתיות שונות ולכן אני לא יכולה להמליץ לך על רמדיס שמתאימות להריון וללידה שלך, כיוון שאינני מכירה את המאפיינים הספציפיים שלך. ממליצה לך להגיע לאבחון הומאופתי ושם תוכלי לקבל את מה שמתאים לך בדיוק.

אני כאן לשאלות נוספות אם תרצי
    מאחלת לך לידה קלה
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו