הצילווווווו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילווווווו
    עדי
    22/04/2008

אני עדי בן 32 בריא וסובל כבר כ 4 שנים מאבצ'סים גדולים וכואבים באיזור הבטן התחתונה
    הייתי אצל מומחים ולקחתי המון אנטיביוטיקה ומשחות למיניהם , אפילו עברתי ניתוח להוצאת הכוסות של הפצעים ..וכלום לא עוזר . אני סובל מכאבי תופת כשהפצעים חוזרים והולכים תכופות.
    לאחרונה המליצו לי לאכול שמרים .
    א. מה דעתכם על עיניין השמרים?
    ב. אם תוכלו למצוא לי פיתרון אחר תבורכו מהשמיים .
    בתודה עדי .
    נ.ב ...אשמח לקבל תשובה למייל . תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילווווווו

הוספת תגובה

• אבצסים

כרמית ברלין
    22/04/2008

הי עדי תודה על פנייתך

על פי המייל שלך, אני משערת שאתה סובל מאד וצר לי על כך מאד. חשוב לי שתבין משהו חשוב.
    על פי ההבנה ההומאופתית, האבצסים הם רק ביטוי חיצוני לבעיה פנימית ועמוקה יותר. טיפול כמו אנטיביוטיקה, אינו פותר את הבעיה מהשורש ואינו גורם לריפוי - הסיבה שהגוף שלך עדיין ממשיך להוציא אותם, היא כי הבעיה הפנימית העמוקה יותר, לא נפתרה. כשאני מדברת על בעיה עמוקה יותר, זו יכולה להיות, בעיה ברובד הרגשי, או הנפשי או הגופני. אין לי אפשרות לדעת.
    הומאופתיה בהחלט יכולה לעזור לך לרפא את המצב מ ה ש ו רש. ואני ממליצה לך בחום, לגשת במהרה להומאופת מוכר ומוסמך.
    לגבי שמרים, אין לי מושג או נסיון בכך.
    מאחלת לך באמת רק טוב ובריאות שלמה.
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו