פעילות יתר בבלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות יתר בבלוטת התריס
    אני
    06/05/2008

היי. בתקופה האחרונה אובחנה אצלי פעילות יתר בבלוטת התריס. כמו כן, נמצאו נוגדנים בבדיקת הדם. זה מעלה חשד לגרייבס/השימוטו. השאלה שלי היא האם יש לרפואה האלטרנטיבית מה להציע כתחליף לטיפול מסורתי בבעיה?
    האם הטיפול יכול להשפיע גם על רמת הנוגדנים?
    האם הוא יכול למנוע הופעה של סימפטומים כמו בלט בעין (קראתי שזה אחד מהסמפטומים האפשריים בגרייבס)?

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות יתר בבלוטת התריס

הוספת תגובה

• בלוטת התריס

כרמית ברלין
    07/05/2008

הי ותודה על פנייתך
    ראשית בהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלות כי אם בבני אדם כמכלול גוף ונפש.
    זו הסיבה שניתן לנסות לרפא ולטפל בכל בעיה שהיא.
    בנוסף, להומאופתיה יש מה להציע כשמדובר בבלוטת התריס. גם אני בעצמי סובלת מהשימוטו - תת פעילות כולל נוגדנים חיוביים בתמונת הדם. כשהתחלתי בטיפול הומאופתי, הייתי כבר כמה שנים על אלטרוקסין במינון גבוה יום יומי. במהלך הטיפול ההומאופתי מצבי השתפר ולאט לאט יכולתי לרדת במינון האלטרוקסין עד הפסקה (כמובן תחת פיקוח רפואי) בנוסף חל שיפור גם בסימפטומים הקליניים שליוו את המחלה כמו עייפות, עצירות וכו...
    כמובן יש לזכור, שטיפול הומאופתי הוא תהליך שלוקח זמן ומצריך סבלנות במיוחד בבעיות עמוקות כמו בלוטת התריס.
    אני ממליצה לך בחום לנסות טיפול הומאופתי אצל הומאופת מוסמך ומוכר
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו