מה מתחום ההומאופתיה הכי מומלץ לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה מתחום ההומאופתיה הכי מומלץ לי?
    אביגיל
    12/05/2008

שלום!
    אנחנו נשואים שנה +, אני מטופלת ברפלקסולוגיה ופרחי באך, רציתי לדעת מה הכי מומלץ לי לקבל כדי "לזרז" את עניין ההריון? כמובן אחרי התערבותו של בורא עולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הומאופתיה

כרמית ברלין
    13/05/2008

תודה על פנייתך,

לא ברור לי משאלתך, האם התכוונת לשאול איזו תרופה הומאופתית עליך לקחת בכדי לזרז כניסתך להריון?

אשמח אם תפני שוב.
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן....

אביגיל
    14/05/2008

כן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרופה תותאם באופן אישי

נועה
    16/05/2008

שלום לך!

הרפואה ההומאופתית מתאימה לכל מטופלת ומטופלת את התרופה האישית המתאימה לו.

לאחר שיחת הכרות בה ילמד ההומאופת להכיר אותך לעומק - ייחודך כאדם, הסימפטומים הפיזים היחודים שלך ואפילו החלומות,
    תותאם לך התרופה המתאימה ביותר.

הסיבה שהומאופתיה יעילה כל כך בטיפולי פוריות היא מכיון שהיא מטפלת באדם קודם כל. בסיבה האישית לכך שהאישה יצאה מאיזון וביטאה זו בפוריות שלה.
    התרופה ההומאופתית היא מפה מדויקת שתותאם לך לחזור למקום המאוזן והפורה שלך- בכל המובנים .

מאחלת לך רפואה שלמה!

נועה אדם-

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו