התייעצות בנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז של הילד שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז של הילד שלי
    דנה
    24/07/2016

היי , הילד שלי מתחיל בשנה הקרובה כיתה ז', עבר אבחון בסוף שנת הלימודים ושם נמצא שהוא בעל הפרעת קשב וריכוז, לקראת השנה הבאה הומלץ לו להתחיל נטילת ריטלין, אנחנו ממש מתנגדים להתחיל תרופות פסיכאטריות ומהתמכרות לתרופות ומחפשים אלטרנטיבות שונות שיכלות לעזור לו,
    המליצו לי ללכת לכייון של טיפול הומאופתי, והתחלתי קצת לשאול ולקרוא, קיבלתי המלצות מחברה על מרכז אוצרות, הייתי שמחה לשמוע קצת יותר על הטיפול שם , ועל עוד אלטרנטיבות לטיפול בהומאופתיה
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה...

דנה
    25/07/2016

שלום. אני במצב דומה, עם ילד בן 6. רוצה לדעת גם באופן כללי אם הומאופתיה יעילה להפרעות קשב וריכוז?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה... - תגובה

ערן אינדיג
    28/08/2016

דנה ודנה שלום,
    סליחה על העיכוב במתן התשובה, כהורה צעיר במהלך יולי-אוגוסט גם אני סובל מהפרעת קשב...
    יש בהחלט טיפול הומאופתי, אתן מוזמנות להקיש בגוגל ״ערן הומאופתיה קשב״ או ״ערן הומאופתיה ריטלין״ ולקרוא מאמרים שכתבתי בנושא.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו