מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה-סיפור הזוי-עזרה בבקשהדניאלי16/08/2016
ך כשנה סבלתי מסינוסיטיס כרונית במהלכו אם או בלי קשר חליתי בדלקת ריאות קשה ש טופלה אחרי כמה סבבי אנטיביוטיקה בטאבניק פעמיים ביום ש בועיים ואחרי זה עוד שבועיים פעם ביום הסינוסיטיס לא נעלם והלכתי להומואפת קיבלתי טיפול שהיה אמור להוריד את הכל למטה ואז הייתי אמורה "להוציא הכל" כדבריו.הסינוסיטיס אכן עבר תוך שבועיים אבל לא הקאתי ליחה ולא השתעלתי כמו שאמר שיקרה. שבועיים אחרי התחילה לי בעירה וכאבים עזים בחזה-כדי לקצר-מיון אקג אנזים אקו-תקין.החליטו ש זה קיבה טיפול בסותרי חומצה שלא מועיל-20 מג לוסק עלו ל40 עלו ל80.עושה בדיקות בשבוע הבא.אבל וזה למה אני כותבת כאן בשלושה ש בועות האחרונים מקיאה גושי ליחה ירוקים.איתם גם מתגברת הבעירה וכאב הגרון ודקירות בגב. עשיתי צילום חזה-תקין.בדיקת דם-תקינה.אמרו ויראלי ולא קשור.אבל כבר שלושה שבועות. אני חשה כל הזמן שזה לא עיכול וקשור לטיפול ההומאופתי ובעיקר לזה שבסיומו לא יצאה הליחה המוגלתית כמו שציפה ההומאופת. יודעת שזה נשמע הזוי אבל האם זה הגיוני? עשיתי ניסויים באוכל-לא משנה מה אוכלת מרגישה אותו דבר. בעיקר בשכיבה עולה לי ואני קמה לירוק גושים ירוקים. מתנצלת על האורך ומתנצלת על המוזרות. חייבת עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה-סיפור הזוי-עזרה בבקשה - תגובה
ערן אינדיג21/08/2016דניאלה היקרה,
הצטערתי לקרוא על מסכת ייסורייך.
לצערי אני לא יכול לסייע לך דרך הפורום, המקרה מורכב. ממליץ לך לפנות לטיפול פרטני, שם ניתן יהיה לעזור באופן טוב יותר.
בברכה,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)