פתרון הומאופטי לפטרת בכפות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון הומאופטי לפטרת בכפות הרגליים
    אמא מודאגת
    06/06/2008

בבדיקה אצל רופא עור, נאמר לי שהעור הקשה עם החריצים בכפות רגלי, ממנו אני סובלת יותר מ 10 שנים , הוא בעצם פטריה, וניתן לי מרשם לתרופות (משחות למריחה).

רציתי לדעת אם יש תרופה הומאופתית שמטפלת בבעיה, אני נגד תרופות ואייני משתמשת אפילו באקמול, כך שחשבתי שפתרון הומאופתי יכול להתאים לי יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטרת ברגליים

כרמית ברלין
    10/06/2008

הי איילה ותודה על פנייתך

למעשה הומאופתיה היא שיטת טיפול שמטפלת בכל עניין ודבר. הן בבעיות פיזיות והן בבעיות רגשיות ונפשיות.
    והסיבה לכך היא כיוון שבהומאופתיה אין אנו מטפלים במחלות כי אם בבני אדם כמכלול, וכך למעשה ניתן לטפל בכל דבר.
    בנוסף, כיוון שאין אנו מטפלים במחלות או בבעיות, אין אנו מטפלים נקודתית בבעיה מסויימת. בהבנה שלנו הסימפטום איתו מגיע האדם הוא רק ביטוי חיצוני למשהו פנימי יותר ועמוק, ובהומאופתיה אנו מרפאים ומטפלים במשהו העמוק הזה. זאת עושים ע"י התאמה אינדבידואלית של תרופה הומאופתית לאדם היושב מולנו. ההתאמה היא ייחודית וכוללת את כל בעיותיו של המטופל בו זמנית.
    זו הסיבה שאין לנו תרופה ספציפית לדלקות אוזניים או לפטריות בעור. ההתאמה היא למכלול של האדם.
    הומאופתיה בהחלט מנסיוני יכולה לעזור לך ולרפא את בעייתך
    מאחלת לך הצלחה מרובה ויום נעים

כרמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו