קנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה
    חן
    17/07/2008

בני כמעט בן 5 , ונמצאה אצלו קנדידה ברמה מאוד גבוהה. קיבלנו טיפול הומאופטי לשם כך. ניתנו לנו 3 בקבוקים עם מינונים שונים, ונאמר לנו להתחיל מ - 2 טיפות פעמיים ביום, וכל 3 ימים להוסיף טיפה עד שנגיע ל - 12 טיפות פעמיים ביום, וכל בקבוק חדש (עם מינון גבוה יותר) להתחיל שוב מ - 2 טיפות. שהגענו ל - 9 טיפות ביום בבקבוק הראשון, הילד שלי פשוט הפסיק לגמרי לשלוט במתן השתן שלו ופספס בלי הפסקה (התחלנו תהליך גמילה מחיתול לפני כ - 4 חודשים והוא היה מפספס פעם אחת במספר ימים, עאשר הייתי לוקחת אותו לשירותים פעם בשעתיים וחצי). ולא רק זאת אלא שהוא הגיע למצב של לעשות כל 10-15 דקות ובכמות גדולה!!!. בבדיקות דם ושתן לא מצאו סיבה לתופעה (אין דלקה או משהו כזה). האם ייתכן שזה ריאקציה של הטיפול? כרגע הפסקתי את הטיפול, והוא מפספס הרבה פחות (אחת ליום או יומיים), והוא עושה בטווח סביר של פעם בשעתיים בערך. האם עליי להמשיך בטיפול ? ומה לעשות אם התופעה חוזרת? ואם אני ממשיכה האם להתחיל מהתחלה או מ-9 טיפות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה

הוספת תגובה

• קנדידה

כרמית ברלין
    02/08/2008

הי חן ותודה על פנייתך.
    לצערי הרב, לא מוכר לי טיפול הומאופתי באופן שאת מציגה. לא נראה לי שהטיפול הוא טיפול הומאופתי קלאסי. אנא בררי וחיזרי אלי. אשמח לעזור.
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו