מרגישה חסרת אונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה חסרת אונים
    י.
    25/08/2008

אז ככה..........אני כבת 46 נתונה בחצי השנה האחרונה במתחים רבים...שמשפיעים על רווחת הנפש שלי ורציתי לדעת לשאול האם מישהו חווה כתוצאה ממתח טיקים בפנים שאינם נראים (במיוחד באיזור הגבות). לאחרונה מתלווה לזה תחושת עיקצוץ ומעין נימול שמתרחב מתחת לעיניים .בתוך מעליהם.לצידע האף התחושה שלעצמה גורמת חרדה...וכך אני נמצאת במעגל . רופאת משפחה..חושבת שזה ממתח..ונתנה לי קלונקס... מרגישה חסרת אונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה חסרת אונים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בועז רון
    25/08/2008

שלום לך

אני שומע את המצוקה שלך.
    ההומאופתיה מטפלת בהצלחה באנשים רבים, כולל אלו הסובלים ממתחים, חרדות, טיקים וכדומה. בניגוד לרפואה מערבית המתמקדת בטיפול בסימפטומים ולרוב ללא ריפוי של ממש אלא בגדר "כיבוי שרפות", תרופות כמו אלו שניתנו לך... אנטי- חרדה, אנטי- דיכאון, אנטי.... ההומאופתיה מרפאה מהשורש, כך שהשינוי הדרמטי ב well being של האדם נשמר אחרי השלמת הטיפול.

רוב האנשים שמגיעים להומאופתיה לא באים מתוך אמונה גדולה אלא לרוב עם ספק מוצהר, באים בגלל שחשו שניסו והתנסו בתרופות וטיפולים שלא הניבו תוצאות, ושמעו המלצות.

בא להגיד לך שיש תקווה, יש מענה ויש ריפוי אמיתי.
    בבריאות שלמה
    ד"ר בועז רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו