כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    רעות
    13/11/2008

שלום! אני פונה אל הפורום הזה לאחר הרבה תסכול וסבל, אני מאוד אשמח לעצה מועילה... אני סטודנטית שנה 3 לתואר ראשון בפסיכולוגיה. מזה כבר -4 חודשים אני סובלת מכאבי ראש חזקים, שמופיעים כמעט כל יום, והרבה שעות ביום. הם מקשים עלי מאוד לתפקד ולהתרכז בלימודים. הם הופיעו גם כאשר היה לי חופש מוחלט של חודש מהלימודים. אני כבר מרגישה שאני משתגעת מזה, כי אני לא יכולה לתפקד נורמאלי בחיים, וזה מאוד מתסכל אותי. אני מכירה את המנהל האקדמי של רידמן בת"א, והוא המליץ לי על הומאופטית שלדעתו היא טובה. אני דיי סומכת עליו. הבעיה היא שהיא אמרה שהטיפול לא יעזור מיד. הבעיה שעברו כבר חודשיים בערך מאז שהתחלתי את הטיפול ואני בקושי מרגישה שיפור. אמנם הייתה הטבה קטנה, והם לא הופיעו כל יום, אבל לאחרונה הם שבו להופיע, בחוזקה. אני לא יודעת פתאום אם לסמוך על המטפלת ההיא. אולי היא בכלל הביאה לי משהו שבכלל לא מתאים לי? למרות שהתשאול הראשון היה נורא ארוך... בסבב הראשון היא נתנה לי לקחת פעמיים בשבוע 12CH, ו- p-35 3 פעמים ביום, ואחרי חודש היא נתנה לי לקחת u 18ch בערב, ובערב שלמחרת u30ch, וזה רק פעם בשבועיים. מה אתה אומר? אתה מכיר את הרמדי האלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• תשובה לרעות

ד''ר בועז רון
    16/11/2008

שלום רעות

לפני הכול - בכאבי ראש המופיעים בנקודת זמן וממנה לא פוסקים, חשוב לבצע מספר בדיקות דרך רופא המשפחה ואופטומטריסט.
    טיפול הומאופתי אומנם בא לטפל בשורש החולי אך גם נותן מענה לבעיות דחופות- אקוטיות.
    אינני יכול להתייחס לתרופה ההומאופתית, מאחר ובחלק מהרמדיס שכתבת, ציינת את המינונים ולא את שם התרופה וגם כי בלי להכיר אותך לא ניתן לבחון את מידת ההתאמה.
    אני נוהג להסביר למטופל/ת את האופן שבה הבנתי אותו/ה ואת מכלול בעיותיו/ה וכן את מהות הרמדי ואת התאמת אליו/ה.
    המלצתי - לדבר עם המטפלת.

יום טוב ושבוע טוב
    ד"ר בועז רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו