נזלת לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת לתינוקת
    שלי
    17/11/2008

התינוקת שלי בת חודש ושלושה שבועות וכבר חמישה ימים שיש לה נזלת ההומאופט שלי אומר שזה אופייני לעונה ולא צריך לעשות כלום אבל זה ממש מקשה עליה לישון בלילה ואותי מפחיד שמה תחנק,חס וחלילא... קניתי לה משאבת נזלת ידנית לתינוק שפועלת על ואקום אך היא ממש מתנגדת האם זה מומלץ או פשוט להמתין בסבלנות שזה יעבור? איזה טיפים תוכל לתת לי על מנת שיוקל לה ותוכל לנשום ביתר קלות? תודה רבה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת לתינוקת

הוספת תגובה

• שואב נזלת

חלי
    20/11/2008

הי! אני חלילה לא מתכוונת לפלוש לתשובות המנהלים המוסמכים של הפורום אלא, רק לעזור לך מניסיוני האישי. הדרך הכי טובה לשאוב עם המשאבה שקנית זה בזמן שהם ישנים <: זאת הדרך היחידה שאני הצלחתי לשאוב לבני. וזה עוזר פלאים מאוד מאוד מקל עליהם במיוחד בזמן שינה. תנסי שוב אל תתייאשי.. מקוה שעזרתי לך מעט שיהיה לכן יום נפלא ויבש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת לתינוקת

שלי
    21/11/2008

הי חלי,תודה על התגובה הבעיה שעד שסוף סוף היא נרדמת-מפחיד להסתכן להעיר אותה כי לוקח כל כך הרבה זמן להרדים.... וחוץ מה,נראה לי נורא מבהיל להתעורר כשדוחפים לך דברים לאף...וגם אנשים אומרים שזה פוגע בריריות האף. בקיצור,התחילו ההתלבטויות הרבות שמלוות כל אימא טריה... תודה בכל מיקרה ואם יש עוד עצות אשמח לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת והומאופתיה

כרמית ברלין
    22/11/2008

הי שלי ותודה על פנייתך.

ראשית כן ניתן בעזרת הומאופתיה לעזור לביתך. זה נכון שבחורף או בעונת מעבר יש יותר נטייה להתקרר ולהצטנן, אבל בכל זאת לא כל הילדים סובלים מנזלת בעונה זו.... נכון????
    אני לא אוהבת לראות אף אחד סובל.
    זה נכון שתמיד עדיף לתת לגוף להתגבר לבדו, ובדכ תינוקות קטנים אכן מתגברים לבד על צינון, אבל אם בתחושה שלך המצב מחמיר או לחילופין מקשה על ביתך, ואם מדובר אכן רק בצינון ( והילדה נבדקה על ידי רופא ) בהחלט ניתן לתת לה משהו הומאופתי ולהקל עליה.
    לגבי הטיפ - בכדי לדעת מה לתת לה מבחינה הומאופתית, עלי לדעת יותר פרטים לגביה ולגבי מצבה. הטיפ האפשרי הנוסף הוא טפטוף מי מלח לתוך הנחיריים. גם זה יכול להקל.
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו