תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה
    שירלי
    30/11/2008

בתקופה האחרונה, כשיותר קר לי, אני חשה שאני יותר רעבה מאשר כשחם. אני לא רוצה לחרוג מ-1400 הקל' היומיות. אז מה אוכלים כדי לחוש שבעים ליותר זמן, בלי לעלות במשקל? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה

הוספת תגובה

• תשובה לשירלי

ד''ר בועז רון
    01/12/2008

שלום שירלי

אם היינו יודעים מה לאכול מבלי שישמין (ושיהיה בריא) - היינו עושים הרבה כסף.
    נשאלת השאלה - מהיכן ההקפדה על 1400 קלוריות??? זה נורמלי שבחורף רעבים יותר ובקיץ פחות. לא פעם קיום נוקשות של חשיבה, נוקשות של הקפדה על היקף גוף, חשיבות יתר למה שחושבים, ביקורתיות יתר - שגורמים פגיעה באיכות החיים הרבה יותר מתוספת כזו או אחרת במשקל.
    הטיפול ההומאופתי בא לשפר את איכות החיים. לעשות אותנו גמישים יותר, פתוחים יותר, זורמים כשצריך ועקרוניים כשצריך... "עת לכל" (קהלת).

מאחל לך בריאות שלמה
    ד"ר בועז רון
    מנהל רפואי - מרכז אדיב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצות לשירלי

דיקלה
    16/12/2008

מנסיון אישי אני ממליצה לך לאכול הרבה מרקים בחורף עם קטניות וירקות זה גם מחמם משביע ויש בו את הערכים התזונתיים הנכונים. לא חייבים להשמין בחורף זה סתם תירוץ. אני באופן טיבעי אוכלת אוכל בריא בד"כ ולכן לא מעלה במישקל כיוונתי את אחותי שיש לה יותר נטייה להשמנה לכיוון הזה וזה מחזיק מעמד הרבה זמן ללא שום סבל מצידה אלא רק מיתון דחפים (כמו לאכול יותר מדי שוקולד וכו,) את בעצם יודעת מה לעשות- להקפיד על פעילות גופנית ותזונה נכונה, ולא לחיות באשליות של רזון שהוא גם לא תמיד יפה אלא לקבל את עצמך ולהבין שמבחינה פנימית את לא באמת רוצה ג'נק בגוף אלא מזון שיתן לך אנרגיה והרגשה בריאה וטובה. מקווה שעזרתי קצת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו