תוספי מזון בזמן טיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי מזון בזמן טיפולי פוריות
    חדווה
    14/12/2008

שלום, אני בת 38 ועברתי 6 הזרעות ו2 הפריות. הממצא העיקרי שלי הוא רירית דקה. (אגב, בהזרעה השניה הרירית שלי היתה 6.4 מ"מ ונקלטתי. העובר לא התפתח ועברתי גרידה משום שלא היה לו דופק.) ניסיתי דיקור סיני אך זה לא עזר ורק כאב והכניס אותי למתחים. האם יש תרופה/תוסף מזון שאוכל לקחת על מנת לעבות את הרירית? אשמח לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיבוי רירית הרחם

כרמית ברלין
    22/12/2008

הי חדווה ותודה על פנייתך.
    לגבי שאלתך. לא אוכל לייעץ לך בנושא תוספי מזון, מהסיבה הפשוטה שאין לי ידע בנושא זה. אני עוסקת בהומאופתיה ואוכל לתת לך מענה מההבט הזה.
    כעיקרון הומאופתיה היא שיטת טיפול שאינה מטפלת במחלות או בבעיות, כי אם באדם כמכלול גוף ונפש כאחד. מה שאומר שבעצם בעזרת הומאופתיה ניתן לתת מענה לכל עניין ודבר ולכל בעיה שהיא.
    ההסתכלות ההומאופתית היא על עומק הבעיה, מתוך הבנה שהבעיה איתה מגיע האדם היא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק ופנימי וההומאופתיה מטפלת בעומק הבעיה.
    אני בהחלט חושבת שתחת טיפול הומאופתי יזוז משהו בעניין הרחם שלך. וגם יוכל לעזור בהפגת המתח והלחצים.
    בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו