איך לוקחים תרופה הומאופטית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לוקחים תרופה הומאופטית?
    דיקלה
    16/12/2008

ההומאופט שהלכתי אליו הביא לי את התרופה (בצורת גרגרים) ואמר לי לשים אותם בחצי כוס מים מינרלים ולשתות כפית. בדרך כלל כשהלכתי לאחרים לא הייתי צריכה לערבב אותה במים. האם זו עוד דרך מקובלת? יותר טובה? או שזה בגלל שהוא הביא לי אותה בצורת גרגרים (בד"כ הביאו לי גלובלי). אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אופן נטילת התרופה ההומאופתית.

כרמית ברלין
    22/12/2008

הי דיקלה ותודה על פנייתך.

ראשית בואי נעשה מעט סדר.
    התרופה ההומאופתית או בשמה הכללי "רמדי", יכולה להגיע בשתי צורות:
    1. בצורת גרגרים הנקראים גלובולים.
    2. בצורת נוזל המעורבב באלכוהול.
    שניהם שווים וזהים ונתונים להחלטת המטופל והמטפל

לגבי אופן נטילת הרמדי:
    1. אם זה בגרגרים, ניתן לקחת אותם בצורה יבשה מתחת ללשון או בלעיסה.
    2. ניתן לקחת אותם מהולים במים.
    אופן הלקיחה תלוי גם במינון אותו נותנים למטופל. יש מינונים שלוקחים אותם רק במים.
    ולשאלתך מן הראוי שתשאלי את ההומאופת של מה היה השיקול שעמד לנגד עיניו כשביקש ממך למהול במים. כעקרון גם דרך כזו היא מקובלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לקבל מידע

ללין
    22/12/2008

תודה על התשובה המפורטת,טוב לשמוע מידע ממישהו שמבין בתחום, ועוד שאלה, סתם מתוך סקרנות? איזה מדללים את הגבוהות או הנמוכות? האם את יכולה להפנות אותי לספרות שאפשר לקרא על הנושא? ושוב תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת אני דיקלה...רשמתי ממייל אחר

ללין
    22/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו