מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבטה עזה בראש ממחסום ברזל -וכאביםרונן27/01/2009
לכרמית לפני כשבוע כשיצאתי לעשות קניות בסופר בכניסה לסניף דרך מעבר חנייה נחת על ראשי מחסום ברזל בבת אחת כתוצאה מרשלנות. לא היה לי דימום,או בחילה,או הקאות מה שכן מאז אני חווה כאב מתמשך בכל אזור הראש ובלילה הכאבים מתגברים הייתי אצל נירולוג שאמר שיתכן שאסבול מכאב עד חודש ימים. ושאגיע אליו רק אם יש עייפות כל היום,או חולשה,או הקאות ואז יש חשש לדימום פנימי. בעצת הומפת אני לוקח ארניקה בטיפות שקראתי שזה יעיל למצבים כאלה 1.האם זה באמת יעיל ואם כן תוך כמה זמן זה משפר את המצב? 2.אני חושש ומודאג שהמכה כביכול הגבירה כאבי ראש האם עלי להיות מוטרד? 3.היש לעשות משהו לכרגע כדי להפסיק את הרגישות באזור אודה לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרונן
ד''ר בועז רון27/01/2009שלום רונן.
אונם ציינת לכרמית- אך אני מוסיף כמה מילים.
אכן ארניקה היא תרופה מעולה בכל הנוגע לפציעות ואף לטראומות רגשיות. היא משפרת החלמה, מורידה דימום ומזרזת התאוששות. הייתי מוסיף Nat-sulph שנחשב מעולה בטיפול בפציעות ראש.
הכול נחשב טיפול אקוטי. מהירות ומידת השיפור מותנה במצב הפציעה. במידה והכאב מתמשך צריך לפנות לבדיקת המצב בצורה יותר יסודית ולבדוק התאמנה של רמדי ספציפית.
חשוב ביותר שפנית לנוירולוג שכן חשוב לשלול בעיה נוירולוגית חריפה.
אשמח להיות לעזר
ד"ר בועז רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבלה בראש.
כרמית ברלין28/01/2009הי ותודה על פנייתך. אני מצטרפת לעמיתי דר בועז רון.
אכן גם אני הייתי מוסיפה כאן nat-sulph , אם כי הייתי מעדיפה שלא לייעץ לך טיפולית דרך האינטרנט.
יתכן, שאתה זקוק לעוד רמדיס נוספות בשל מצבך. ההומאופת שלך צריך להיפגש איתך, לקחת את המקרה מחדש, ייתכן שתזדקק לעוד דברים.
הומאופתיה מאד מאד עוזרת במצבי טראומה כאלה של חבלות ותאונות. ובדכ השיפור והשיקום מהירים.
אם אתה לא חש שיפור ע"י הארניקה, אז כנראה שכמו שציינתי אתה זקוק לעוד דברים.
וכמובן, אני מסכימה עם דבריו של בועז, תמיד חובה לשלול בעיה נוירולוגית
אשמח להיות לעזר ומקווה שמצבך ישתפר בהקדם.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)