שאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת
    יעל
    30/01/2009

האם ניתן לקחת בזמן טיפול הומאופתי תוספי מזון וצימחי מרפא שונים בכמוסות ותרופות כימיות ? אני פשוט לוקחת מידי יום תרופות לאסתמה, אלרגיה ולבקע סרעפתי.(מפחית חומצה קונטרולוק) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת

הוספת תגובה

• תוספי מזון, צמחי מרפא ותרופות כימיו

כרמית ברלין
    31/01/2009

הי שוב,

לצערי המאד רב, אנו חיים בעידן שבו כל אדם כמעט, נוטל איזושהיא תרופה בגלל איזושהיא בעיה. ואכן כל מטופל שני שלי, בין אם זה ילד ובין אם זה מבוגר, נוטלים תרופה כלשהיא על בסיסי קבוע יום יומי.
    כאשר מדובר בתרופה קונבנציונאלית, כימית, שניתנת ע"י רופא, אין באפשרותי לעשות עם זה דבר, היות ואני לא רופאה ואסור לי. מה שכן, כשמצבו של האדם משתפר, הוא בעצמו ניגש לרופא המטפל וביחד מתעייצים על הפחתת מינון או הפסקת התרופה. בשל הסיבה הזו, אני נאלצת לטפל בשילוב התרופה הכימית. עם כל זאת, עדיין ניתן לראות תוצאות טובות, אבל בפרק זמן ארוך יותר באופן יחסי לאדם ש"נקי" מתרופות.
    לגבי תוספי מזון - זה פחות בעייתי.
    לגבי צמחי מרפא - אני ממליצה למטופלים שלי, שלא לשלב צמחי מרפא עם טיפול הומאופתי, כיוון שצמחי מרפא הם מאד חזקים ועלולים לנטרל ולהפחית את השפעת הרמדי.
    להת
    כרמיצ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה זה צמחי מרפא?

ללין
    01/02/2009

גם לואיזה מליסה וכל מיני תה צמחים הם למעשה צמחי מרפא, אבל צריך לשתות משהו אם אי אפשר קפה ותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא

ברלין כרמית
    02/02/2009

אין בעיה עם לואיזה, לימונית ומליסה, אני מדברת על צמחי מרפא כאלה, אלא על אלו שהם חזקים וקונים בבתי מרקחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו