תודה רבה לכם, ושאלה אחרונה :-)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה לכם, ושאלה אחרונה :-)
    יעל
    31/01/2009

אני שמחה לקרוא שלהומאופתיה יש הצלחה טובה בטיפול באסתמה ואלרגיה. האם זה מצריך לקיחת הרמדי שנים רבות או כל החיים כדי שהמצב ישמר, או שזה עובד על העיקרון שלוקחים תקופה(גם אם ארוכה) ואחר כך ניתן להפסיק? ועוד דבר, פשוט מאוד קשה לי להמנע ממשחת שיניים ללא מנטה כי המשחות לילדים לא עושות את העבודה.האם לקחת את הרמדי מספר שעות רב אחרי הצחצוח גם פוגע ביעילות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משחות שיניים ועוד...

כרמית ברלין
    01/02/2009

הי ותודה על פנייתך,
    לגבי משחת שיניים, אין בעיה לצחצח במשחה רגילה, רק ליטול את הרמדי כחצ שעה אחרי הצחצוח, כדי למנוע טעם מנטולי בפה.
    לגבי משך הזמן בו צריך ליטול את הרמדי, זוהי שאלה טובה, רק שאין לי אפשרות לענות עליה באופן חד משמעי, רק על סמך הכרותנו הקצרה. בנוסף תשובתך תלויה במס גורמים.
    כעיקרון, הומאופתיה היא לא הוקוס פוקוס, זהו תהליך טיפולי. משך הזמן שבו אדם נרפא מהמחלה, תלוי:
    א. בעומק הבעיה. יותר עמוקה- יותר זמן
    ב. אם האדם נוטל תרופות כלשהן שמעכבות את ההומאופתיה ומדכאות את המחלה עצמה - יותר זמן.
    ג. משך הזמן שבו האדם סוחב את הבעיה. ככל שהאדם סוחב את הבעיה יותר זמן, כך דרוש יותר זמן להרפא ממנה.
    כעקרון לאחר שהבעיה מסתדרת לגמרי וכן זה יכול לקחת כמה שנים, בהחלט ניתן להפסיק ולקחת רק לפי הצורך.
    להתראות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו