מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באסתמה לתינוקליאת03/02/2009
בני בן שנה ובמשך שנה זו קיבל מס' פעמים אניהלציות ומשאף הכוללים שימוש בסטרואידים (פעם אחת טיפול של כדורי בטנזול). בנוסף היה חולה מס' פעמים: דלקת ריאות, בעיות נשימה (ציפצופים), וירוסים למיניהם. ילד חיוני עם התפתחות תקינה. עדיין לא הולך ונמצא במעקב פיזיוטרפיה בעקבות שבר ביד במהלך הלידה (ניתוח קיסרי). הייתי ביעוץ הומאופתי וקיבלתי טיפול של calc lm-2, טיפה בכוס מים ולתת 2cc פעם ביום. הייתי מבקשת לדעת מהי בדיוק תרופה זו? האם יכולים להיות תופעות לוואי (כולל התנהגותיות)? והאם יש סיכון במתן תרופה זו? תודה רבה ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהות הרמדי ההומאופתית
כרמית ברלין04/02/2009הי ותודה על פנייתך.
ראשית, עצה ידידותית, תמיד רצוי כשאת יוצאת מאיזשהו מטפל או אפילו רופא, לשאול מה התרופה ומה הדבר שניתן לך או לילדיך. זו זכותך לדעת!!
הרמדי calc c היא רמדי מאד נפוצה שעשויה במקורה מהחלק הפנימי הלבן של הצדף. כל רמדי הומאופתית באשר היא, עשויה מאיזשהו חומר מהטבע אחד שעבר דלולים מרובים במים כך שלא נשארה בה אפילו מולקולה אחת של חומר.
lm2 זוהיא רמת הדילול של החומר. כמות הפעמים שהחומר דולל - 1:50000
לגבי תופעות לוואי - אין תופעות לוואי בלקיחת תרופה הומאופתית כי אין שם חומר ואין שום סיכון.
כן יכולה לעתים להיות החמרה קלה יותר או פחות, זה תלוי בגובה הפוטנץ- המינון.
אני לא מכירה את בנך לעומק ולא את מאפייניו. בדרך עבודתי, אני לא נוהגת להתחיל בlm רק אם המקרה הוא מאד מאד מאד אבל מאד - קשה. אבל חלילה לי להתערב או לחלוק על דעתו של מטפל אחר, אני משערת שהיו לו את השיקולים שלו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)