מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה..ליאת05/02/2009
שלום רב, התחלתי בטיפול הומאופטי לבעיות קשב וריכוז, שאלתי היא, אם ידוע בשטח, עד כמה זה יעיל לבעייה זו. ובנוסף, קיבלתי הוראה כי אסור לי לצרוך מוצרי מנטה (בין היתר), והשתמשתי במשחת שיניים אם מנטה... אולי השאלה נשמעתמצחיקה מעט.. אך רציתי לדעת האם השימוש ניטרל לי את יעילות התרופה. ואם להבא אני צריכה להחליף את המשחה..ובמידה וכן, אם אפשר להחליף רק באותו היום (כי הטיפול הינו פעם בשבוע למשך חודש) תודה רבה ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר ששכחתי..
ליאת05/02/2009הרופאה שלי אמרה לי כי ניתן לשתות כוס קפה אחד ביום... מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת שיניים וקפה
כרמית ברלין05/02/2009הי ליאת ותודה על פנייתך
לגבי משחת שיניים - נכון שיש להימנע ממנטה תחת טיפול הומאופתי, אך מנסיוני, צחצוח במשחת שיניים רגילה לא מפריעה לטיפול. אם את נוטלת רמדי (תרופה הומאופתית) באופן יום יומי, כל שעלייך לעשות, הוא לא ליטול את התרופה במרווח של חצי שעה לאחר הצחצוח.
לגבי קפה - לא הבנתי את שאלת, האם ההומאופת שלך אפשר לך כוס קפה ביום? או הרופא.?
אם את תחת טיפול הומאופתי, קפאין בפירוש מפריע לתהליך ועשוי אף לנטרל אותו. ובכלל קפה זה לא ממש בריא.
בהצלחה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה ללא מנטה VICCO
קריוס ובקטוס05/02/2009ליאת היקרה, בתור אחת שחפשה תק' ארוכה משחה ללא מנטה, בדיוק מאותן סיבות שאת מציינת, מנטה אשר מנטרל את השפעות הרמדי, מצאתי את המשחה הנפלאה הזו. VICCO, היא משחת שיניים עם סגולות רפואיות. היא מורכבת מ22 צמחי מרפא. מה שמעיין בה הוא שהיא לא רק משחת שיניים, היא ממש מרפאת פצעים, גם חיצוניים לפה. קרוב לוודאי שתוכלי למצואה בפארמים השונים או בחנויות טבע בהצלחה ותראי שלא תצטערי. סופ"ש נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קשב וריכוז
כרמית ברלין06/02/2009הי ותודה על פנייתך,
בתור אחת ממנהלות המרכז ההומאופתי לבעיות קשב וריכוז, ראיתי אחוזי הצלחה גבוהים כשטיפלתי בבילדים ובמבוגרים שסובלים מבעיות קשב וריכוז מכל הסוגים. הייחודיות של ההומאופתיה היא בכך, שאין תרופה אחת הומאופתית לבעיות קשב וריכוז, כמו רטלין.
אלא לכל אדם הסובל מבעיית קשב וריכוז מותאמת באופן ייחודי תרופה הומאופתית אחת בהתאם למאפייניו הייחודים ובהתאם לבעיה ממנה הוא סובל.
לגבי המנטה במשחת שיניים, זה לא נורא, ולא נראה לי שינטרלת את השפעת הטיפול, אני מציעה לך, לא ליטול את הרמדי בסמוך לצחצוח השיניים. חצי שעה אחרי צחצוח זה מספיק.
להתראות ובהצלחה רבה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)