שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    ליאת
    05/02/2009

שלום רב, התחלתי בטיפול הומאופטי לבעיות קשב וריכוז, שאלתי היא, אם ידוע בשטח, עד כמה זה יעיל לבעייה זו. ובנוסף, קיבלתי הוראה כי אסור לי לצרוך מוצרי מנטה (בין היתר), והשתמשתי במשחת שיניים אם מנטה... אולי השאלה נשמעתמצחיקה מעט.. אך רציתי לדעת האם השימוש ניטרל לי את יעילות התרופה. ואם להבא אני צריכה להחליף את המשחה..ובמידה וכן, אם אפשר להחליף רק באותו היום (כי הטיפול הינו פעם בשבוע למשך חודש) תודה רבה ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• עוד דבר ששכחתי..

ליאת
    05/02/2009

הרופאה שלי אמרה לי כי ניתן לשתות כוס קפה אחד ביום... מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחת שיניים וקפה

כרמית ברלין
    05/02/2009

הי ליאת ותודה על פנייתך

לגבי משחת שיניים - נכון שיש להימנע ממנטה תחת טיפול הומאופתי, אך מנסיוני, צחצוח במשחת שיניים רגילה לא מפריעה לטיפול. אם את נוטלת רמדי (תרופה הומאופתית) באופן יום יומי, כל שעלייך לעשות, הוא לא ליטול את התרופה במרווח של חצי שעה לאחר הצחצוח.

לגבי קפה - לא הבנתי את שאלת, האם ההומאופת שלך אפשר לך כוס קפה ביום? או הרופא.?
    אם את תחת טיפול הומאופתי, קפאין בפירוש מפריע לתהליך ועשוי אף לנטרל אותו. ובכלל קפה זה לא ממש בריא.

בהצלחה.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחה ללא מנטה VICCO

קריוס ובקטוס
    05/02/2009

ליאת היקרה, בתור אחת שחפשה תק' ארוכה משחה ללא מנטה, בדיוק מאותן סיבות שאת מציינת, מנטה אשר מנטרל את השפעות הרמדי, מצאתי את המשחה הנפלאה הזו. VICCO, היא משחת שיניים עם סגולות רפואיות. היא מורכבת מ22 צמחי מרפא. מה שמעיין בה הוא שהיא לא רק משחת שיניים, היא ממש מרפאת פצעים, גם חיצוניים לפה. קרוב לוודאי שתוכלי למצואה בפארמים השונים או בחנויות טבע בהצלחה ותראי שלא תצטערי. סופ"ש נעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות קשב וריכוז

כרמית ברלין
    06/02/2009

הי ותודה על פנייתך,
    בתור אחת ממנהלות המרכז ההומאופתי לבעיות קשב וריכוז, ראיתי אחוזי הצלחה גבוהים כשטיפלתי בבילדים ובמבוגרים שסובלים מבעיות קשב וריכוז מכל הסוגים. הייחודיות של ההומאופתיה היא בכך, שאין תרופה אחת הומאופתית לבעיות קשב וריכוז, כמו רטלין.
    אלא לכל אדם הסובל מבעיית קשב וריכוז מותאמת באופן ייחודי תרופה הומאופתית אחת בהתאם למאפייניו הייחודים ובהתאם לבעיה ממנה הוא סובל.
    לגבי המנטה במשחת שיניים, זה לא נורא, ולא נראה לי שינטרלת את השפעת הטיפול, אני מציעה לך, לא ליטול את הרמדי בסמוך לצחצוח השיניים. חצי שעה אחרי צחצוח זה מספיק.
    להתראות ובהצלחה רבה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו