מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הרמדי יכולה להחמיר את המצב?ענבל23/05/2009
אני מטופלת בחרדה למרות שאני לא יודעת מה הסיבה כי אני לא מרגישה חרדתית לגבי כלום, אבל במשך שנה אני סובלת מרעדים, דפיקות, נימולים,תחושת שריפה בעור ואני לא ישנה בלילות. כל התסמינים מצביעים על חרדה.
אחרי נסיונות כושלים של הרפואה הקונבנציונלית, ניסיתי טיפול הומאופתי, אצל הומאופת מומחה.
הוא התאים לי תרופה בשם plut-nit לאחר 3 ימים הוא העלה את תדירות לקיחת התרופה ל 3 פעמים ביום.
ולאחר שבוע הוא העל לי מינון מ 9 ל 12.
אני מרגישה החמרה ובכלל לא מסוגלת לישון.
האם זה נורמלי להרגיש החמרה בהתחלה, האם זו הייתה טעות להעלות מנון.
כמה זמן אני אמורה לחכות בשביל לדעת אם התרופה מתאימה ובאיזה מינון.
כבר די נואשת מהמצב ומחוסר הפיתרון.
אשמח לשמוע את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמרה של המצב
כרמית ברלין30/05/2009הי ענבל ותודה על פנייתך,
החמרה, היא כן סוג של תגובה שעשוייה להיות כתוצאה מטיפול הומאופתי. לעתים היא סימן טוב ולעתים היא לא. יש לבחון כל מקרה לגופו.
מתי היא נכונה?
כשההחמרה היא בסימפטומים שהאדם הגיע איתם. כלומר אם הגעת עם בעיה וכרגע יש החמרה בדברים שהיו, זה יכול להיות סימן טוב, זה ימשך קצת שבוע/שבועיים ואחר כך יגיע שיפור. אם מדובר בסימפטומים חדשים שצצו כהחמרה כאן הסיבה יכולה להיות - תרופה/רמדי הומאופתית לא מתאימה.
להחמרה כמה סיבות אפשריות?
1. רמדי לא מתאימה.
2. מינון לא מתאים או לחילופין עלייה מהירה מדי במינון. בדכ העלייה מ9 ל12 צריכה להתרחש לאחר כמה חודשים, אלא אם כן להומאופת שלך הייתה סיבה להעלות לך ואת זה אין לי אפשרות לדעת מדברייך.
3. רגישות יתר שלך ו - יש אנשים מאד רגישים ואיתם ההתנהלות צריכה להיות יותר עדינה. לכן או שצריך להתחיל איתך במינון נמוך אפילו מ9 או בהרחה.
זמן ההמתנה?
חודש וחצי ראשונים הם הזמן הראשוני שבו ניתן להעריך את המצב, השיפור והשינוי הוא שונה ואינדבידואלי ותלוי במשתנים רבים: כגון עומק הבעיה, סיפור המקרה שלך, בעיות נוספות אם יש, הטיפולים האחרים שניתנו לפני ההומאופתיה, אורח חיים וכו'...
בכל אופן, אל ייאוש, תהיי חזקה, אני ממליצה לך לשוחח עם ההומאופת ולבקש ממנו הסבר על מעשיו. הידיעה תמיד מרגיעה.
אשמח לעמוד לרשותך
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)