רכשתי תמצית הומאופתית בבית מרקחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכשתי תמצית הומאופתית בבית מרקחת
    אני
    12/07/2009

לצורך איזושהי בעיה שאני סובלת ממנה, אבל שכחתי לשאול את הרוקחת אם אני אמורה לבלוע ישירות את הטיפות או למהול אותן במים. היום לקחתי 2 טיפות לא מהולות והטעם היה ממש מר וחזק. אודה לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לשאול אם לוקחים זאת עם האוכל

אני
    13/07/2009

או שמא על בטן ריקה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופן הלקיחה.

כרמית ברלין
    14/07/2009

לגבי אופן נטילת הרמדי ההומאופתית - יש ליטול אותה 20 דק לפני או אחרי אוכל, כשהפה נקי מטעמי
    שוב בהצלחה
    כרמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך.

אני
    15/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמציות הומאופתיות????

כרמית ברלין
    14/07/2009

הי ותודה על פנייתך,

בהנחה שאת מקבלת הומאופתיה קלאסית - אין דבר כזה תמציות הומאופתיות, יש רמדיס הומאופתיות (= שם כללי לתרופות הומאופתיות) הסיבה שאני מעירה את תשומת ליבך היא שברמדי ההומאופתית אין כבר חומר, כיוון שהחומר הראשוני ממנו הכינו את הרמדי עבר תהליך של דילול וניעור מס רב של פעמים כך שלא נשאר שם חומר. לעומת תמציות, שכשמו כן הוא.
    לגבי אופן לקיחת הרמדי, עליך להיוועץ ברוקח/ בהומאופת שרשם אותה עבורך, כיוון שיש משמעות שונה (לפחות בהומאופתיה קלאסית) אם הרמדי מהולה או לא.

בהצלחה

כרמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו