איפה אפשר לקרוא על הרמדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה אפשר לקרוא על הרמדי
    הדס
    15/07/2009

שלום, לאחרונה עברתי טיפול הומאופתי מאוד מוצלח, הייתי מאוד מעוניינת לברר קצת יותר פרטים על הרמדי שניתן לי, היכן אוכל לקורא על כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה אפשר לקרוא על הרמדי

הוספת תגובה

• חומר על רמדי

כרמית ברלין
    31/07/2009

הי ותודה על פנייתך,
    המלצתי הגורפת אלייך, היא לא ללכת ולקרוא על הרמדי, כיוון שאם אין לך רקע או הבנה בלימודי הומאופתיה, תתקשי להבין את ההקשר בין הרמדי לגביך. ואל ת ע לב י..... אני בטוחה שאת אינטיליגנטית מאד גם בלי להכירך. חומר על רמדי יכול להכיל מידע רב בכל מיני מישורים, וצריך להבין הומאופתיה קצת יותר לעומק בכדי להבין מה ולמה בחר ההומאופת את הרמדי הספציפית עבורך. בחירת הרמדי ע"י ההומאופת מבוססת בין היתר על מאפייניך הייחודיים וכן גם על הרגשתו ותצפיתו של ההומאופת כשאת ישבת מולו. הקריטריונים לבחירת הרמדי הם לא יבשים.
    את כן יכולה לקרוא ולהנות מחומר שקשור במקור ממנו הרמדי עשויה. כולל מיתולוגיה (אם יש), סיפורי עמים וכו....
    בכל אופן אם תקלידי את שמה המלא של הרמדי באינטרנט, תוכלי למצוא עליה כל מה שתרצי.
    בהצלחה.... וסליחה על התשובה המאוחרת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו