מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת רמדייעל29/07/2009
לאחרונה פמיתי לטיפול עקב דיכאון לידהץ
בהתחלה ניתנה לי רמדי calc carb במינון של 10 טיפות ברבע כוס מים פעם ביום , זה מאוד עזר , והרגשתי מצוין ואפילו שאני יוצאת מזה, לאחר שלושה שבועות ביקשתי להיפגש עם המטפלת כי נזכרתי בדברים נוספים שרלא אמרתי ואוליי היו מהותיים לטיפול , ובעקבות זאת החלפתי לרמדי sepia באותו מינון , הרגשתי בסדר גמור אלא שאחרי כ12 יום התחלתי להרגיש לא טוב ,כאילו כל הסימפטומים חזרו ,חרדה להיות עם הילדה לבד,הרגשתי כבולה בטיפול בה והפסקתי להנות ממנה ,מין ניתוק רגשי לא נעים נאמר לי ע"י המטפלת המדהימה שלי לעלות למינון של פעמיים ביום ואם אין שיפור להפסיק .
כיון שחל שיפור המשכתי .
מס' שאלות:
האם ניתן להחליף בין רמדי ללא בעיה מבחינת אפקטיביות הטיפול? כיון שהמטלת רצתה לתת לי רמדי אחר במידה והייתי ממשיכה להרגיש לא טוב.
האם את יכולה לתת לי הסבר קצר על התרופות הנ"ל ?
מה דעתך באופן כללי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון לאחר לידה
כרמית ברלין31/07/2009הי ותודה על פנייתך.
ראשית אני רוצה לעודד אותך שאכן הומאופתיה זו הדרך הנכונה לטפל בבעייתך. אני בטוחה שתצאי מזה ועוד יגיעו ימים טובים את תראי....
לגבי שאלתך אני אענה בזהירות ומקווה שתביני. לגבי דעתי הכללית.
הבעיה הנפוצה ביותר אצל הומאופתים (בעיקר אלה שלא מנוסים) היא, שדווקא בפעם הראשונה שהם פוגשים במטופל, הם נותנים לו רמדי נכונה. ואז קורה משהו והם מתבלבלים ומחליפים רמדי.
אופן הטיפול ההומאופתי הוא כזה, שלאחר הפגישה הראשונה עם המטופל, ההומאופת רואה אותו שוב לאחר חודש וחצי. בין לבין, הם משוחחים בטלפון על התפתחויות הטיפול. הסיבה לכך היא שזה פרק הזמן הדרוש להעריך את המצב ולהבין מה עשתה הרמדי ואם עשתה בכלל.
מה שלדעתי קרה אצלך, ושוב אני נזהרת בלשוני, הוא שהרמדי הראשונה התאימה ועבדה, הגעת להומאופתית והצגת לה סימפטומים אחרים שבילבלו אותה וגרמו לה להחליף רמדי. ואם ההומאופתית שלך הייתה סבלנית, היא הייתה מבינה שלא מחליפים רמדי שאדם מרגיש איתה שיפור, וגם לא מחליפים רמדי אחרי שבועיים, לא כי זה מסוכן או משהו כזה, פשוט כי צריך סבלנות ולחכות ושבועיים זה לא מספיק בשביל להחליט אם רמדי עבדה או לא.
זו דעתי הכללית. לגבי החלפת רמדיס - אין אם זה בעיה. ולגבי הרמדיס sep ן-calc .
אסביר לך בקצרה כי אפשר לדבר על כל אחת מהן 4 שעות....
sep - היא רמדי שהמקור ממנה עשו אותה היא דיונון.
calc - היא רמדי שהמקור ממנה עשו אותה היא השכבה הפנימית הלבנה של הצדף.
לכל אחת מהרמדיס איפיונים שונים.
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)