דלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים
    הילה
    09/08/2009

אני בת 35 ויש לי דלקת פרקים הנקראת סקלרודרמה כבר כשנה. אני לוקחת תרופות כמו מטוטרקסאט, פרדניזון וכו'. אני מתכננת להפסיק עם המטוטרקסאט ולעבור לתרופה הומאופתית. האם כדאי להמשיך במטוטרקסאט ובמקביל לקחת גם תרופה הומאופתית? או להפסיק עם המטו' לגמרי? התרופה ההומאופתית תעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• הפסקת תרופות בצד לקיחת רמדי הומאופת

אדית דניאל
    11/08/2009

נושא של הפסקת תרופות של רופאים -היא תמיד החלטה בלעדית של הרופא המטפל
    אף מטפל אלטרנטיבי ואו מטפל מכול סוג לא רשאי לייעץ לך על הפסקת תרופות שרופא מסויים נתן לך ולא משנה כרגע לאיזה מחלה -הרופא שנתן לך את התרופות הוא בלעדית על פי חוק רשאי לענות לך על נושא הפסקת התרופות שהוא נתן. גם לך אסור להפסיק תרופות על פי חוק על דעת עצמך -על פי חוק הבריאות ניתן לתבוע את מי שגרם נזק על ידי הפסקה של תרופות.

בעיקרון בהחלט אין בעיה לשלב תהליך של לקיחת רמדי הומאופתית אם כול תרופה רגילה -כי הם לא עובדים על אותו מישור -התרופה הרגילה היא כימית והיא עובדת על הגוף הפיזי החומרי -הרמדי ההומאופתית אין בה חומרים מכול סוג -והיא עובדת במישור אנרגטי -כך שהם לא מצטלבים בפעולתם על אותו אזור באדם

כול תהליך של הורדת תרופות קונוונציונאליות נעשה בהוראת הרופא MD בלבד בפרט כאלו שהגוף נשען עליהן לאורך תקופה ונוצרה הסתגלות או תלות במערכת -הורדה ללא פיקוח רפואי יכולה לגרום נזקים והיא מאוד מסוכנת לאדם.

בהחלט ברגע שמתחילים תהליך הומאופתי - והמצב מתחיל להשתפר בצורה ברורה -ניתן לגשת לרופא המטפל ולבקש התחלה הדרגתית של התרופות שהוא אחראי על המתן שלהם

תמיד כדאי לעשות מעברים הדרגתיים ולא חדים -לא להפסיק פתאום ולהתחיל פתאום משהו אחר
    אלא במקביל לבנות את המערכת לחזק אותה ואז להוריד מינון של תרופות על פי היכולת ובהוראת הרופא ועל פי בדיקות והערכות שהוא יעשה ובאמת יראה שחל שיפור באמצעות הרמדי ההומאופתית

מקווה שזה עונה לך על השאלה
    אשמח לעזור
    אדית דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו