בעיית קרישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית קרישה
    ליאת
    13/08/2009

שלום.
    אני בת 34 לפני שנתיים גילו לי אי טי פי. זה בעיית קרישה . כשיש ירידה של הטסיות הדם לא נקרש טוב.
    האם יש לכם מטופלים אשר בעזרת רמדי מתאים הבעייה נעלמה או התייצבה?

שאלה שנייה- מה לגבי אסטמה של העור יש טיפול הומאופי?

תודה
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית קרישה

הוספת תגובה

• בעיית קרישה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    13/08/2009

שלום ליאת

כן אני באופן אישי טיפלתי גם בנושא הקרישה וגם באסטמת עור בהצלחה
    יש לציין שכל מקרה של כול אדם שיש לו אסטמת עוד ובעיות קרישה -הוא מקרה אישי
    ואין להשליך מהצלחה של אחד על הסיכויי ההצלחה אצל מישהו אחר

כעיקרון יש תיקון לשתי הבעיות שהזכרת וכול מקרה לגופו נבדק ומקבל התייחסות שונה
    ועובר תהליך שונה עד לאיזון חלקי או מלא תלוי בעומק הבעיה תלוי בהתמדה תלוי במשתנים רבים נוספים אותם לוקחים בחשבון במזן התהליך ההומאופתי ובכולם צריך להתחשב.

אשמח לעזור
    אדית דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישה

ליאת
    16/08/2009

הי..תודה עלתשובתך..

יש הרבה בעיות קרישה..האם טיפלת בבעיית קרישה שנקראת ITP? מכירה את הבעיה הספציפית?

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית קרישה ITP

ד``ר אדית מרלין דניאל
    16/08/2009

שלום ליאת

כן בסוג הזה טיפלתי בהצלחה- אך אני צריכה לחדד את הנקודה

10 אנשים שיסבלו מאותו סוג של ITP בעיית קרישה. מבחינה הומאופתית מבחינתי לא ליטופלו זהה
    ולא יקבלו את אותם טיפות הומאופתיות -לכן גם אם טיפלתי בבעיה הזאת ספציפית
    כול אדם שיש לו את אותו סוג -יקבל משהו אחר לגמרי

לכן. אין זה רלוונטי אם נתקלתי וטיפלתי באותה דיאגנוזה רפואית
    כי מבחינה הומאופתית היחס משתנה - כך גם ההתבוננות על המקרה שונה ואיננה נשענת
    על הפרמטר שציינת . שבמבחינתי הוא חלקי מאוד ולא מספק בכלל. בודאי שלא נותן לי
    את כל האינפורמציה הנדרשת לקביעת הטיפול בך.

רק לאחר תחקור מלא בו אקבל את האינפורמציה הרחבה יותר - ובידיעה מראש שאת בכל מקרה לא תקבלי את אותו טיפול שמישהו אחר קיבל לאותה בעיה בדיוק -את תקבלי טיפות אינדווידואליות
    שיורכבו עבורך על סמך ה ITP ועל סמך גורמים רבים נוספים- שאת והרופאים אינם מודעים להם.
    לכן גם לא לוקחים אותם בחשבון כפי שכן נדרש במקרה של נתינת תשובות בהומאופתיה.

ואם כל זאת - גם ההצלחה אף פעם היא לא משהו מובטח מראש - באף טיפול רפואי רגיל או אלטרנטיבי - אין התחייבות להצלחות -כל מקרה לגופו - לא ניתן להשליך על מקרה דומה של הצלחה את ההצלחה שלו גם עליך - אפילו עם עברו אצלי 100000 איש עם ולכולם פתרתי את המקרה
    בהצלחה רבה. ל אדם ה 100001 שיבוא וישאל אם כבר טיפלתי אגיד שכן. אך אגיד לו את מה שאני אומרת לך - זה עבד יפה מאוד עבורם -ואתה מבחינתי מקרה חדש לא יכולה להבטיח לך דבר כי בהומאופתיה כל מקרה הוא לגופו גם אם יש לו אותו שם ואבחנה רפואית

כול מקרה לגופו דורש התייחסות שונה ופעילות ספציפית ומיוחדת כדי לפתור אותו ושיתוף פעולה מלא לאורך כל התהליך שהוא הבסיס בין הלקוח להומאופת. אנשים שאוהבים תוצאות מהירות ומידית - לא ישיגו בריאות. אולי רק אשליה של בריאות. כדי להגיע למצב אופטומאלי של בריאות נדרשת עבודה לא קלה ולאורך זמן. והשקעה לטווח ארוך ומוכנות לעשות שינויים. לשמור על הבריאות זוהי עבודה יום יומית.

מקווה שזה עוזר לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי טי פי

ליאת
    19/08/2009

תודה רבה על תשובתך המפורטת
    הצלחתי להבין מדברייך איך זה עובד..

תודה בנתיים!
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה שעזרתי - אדית דניאל

ד``ר אדית מרלין דניאל
    20/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו