מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולי לא ברוראיה16/09/2009
שלום
ילדתי לפני 4.5 חודשים בניתוח קיסרי. פיזית התאוששתי מהניתוח מהר מאוד (יומיים-שלושה),
אני חד הורית והילד איתי 24 שעות ביממה. אני ממעטת להיעזר באחרים,
חזרתי (יחד אתו בינתיים) מוקדם לעבודה, עבדתי גם לפני כן מהבית, ניסיתי לחזור ל"שגרה" הקודמת די מהר ונראה שזה מצליח, אך לפני כ-3 שבועות התחילו "התקפי חולשה" ממש הייתי על סף עילפון סחרחורת ובחילה - כאילו ענן מתיישב בראש ומונע מחשבה צלולה והגוף בחולשה איומה. התופעה באה ונעלמה כל כמה שעות, עכשיו השתפר מעט אך עדיין אני תחת "ההתקפים" הללו ומרגישה עייפות, חולשה ועירפול מרבית היממה - לא מסוגלת לבצע דברים פשוטים, שלא לדבר על אחזקת הבית , טיפול בתינוק, עבודה ואפילו מטלות הכי פשוטות הופכות בלתי ניתנות לביצוע..... התחלתי סדרת בדיקות (דם, לב, נוירולוגיה, סוכר, לחץ דם) שבינתיים נשללות, אך לוקחות זמן רב - שאין לי !!!
מה זה יכול להיות ? האם תופעה מוכרת ? האם יש טיפול ?
אודה להתייחסות מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשישות אחרי לידה
ד``ר אדית מרלין דניאל17/09/2009
שלום איה
מיכייוון שאת אחרי לידה סימפטומים אחרי לידה משתנים מיולדת אחת לשניה
אך מה שנראה במקרה שלך זה מתנהג כמו סוג של הרעלה
אני מבינה שאין לך חוסר בברזל בדקת את זה
נסי לבדוק לאיזה חומרים חדשים באוויר במים באוכל או אחרים
שאת נחשפת בחודשים שמאז הלידה
גם במזון וגם בסביבה הקרובה לך -אחד מהם יכול להיות הגורם לתופעות
האם יש לכם בבית עובש על הקירות ואם כן כמה ?
כמו כן עשי בדיקת סוכר ובלוטת התריס ובכלל תפקוד הומונראלי
ובנתיים קני מולטימינראל לאישה יולדת לאחרי לידה משהו ממקור טבעי
וקחי אותו פעמיים יום עם האוכל
סימפטומים כאלו ניתן לטפל בהומאופתיה ולהחזיר לאיזון מלא
במידה ואת רוצה טיפול תומך וכן אם תוצאה מהירה יחסית -זה עם הומאופתיה
צרי קשר אם תרצי עזרה נוספת
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולי
איה19/09/2009ערכתי את כל בדיקות הדם לברזל לסוגיו, וכן TSH, קרישיות, סוכר, לחץ דם ועוד - הכל נמצא תקין.
אם מדובר בהרעלה, האם אני מעבירה את זה בהנקה לבני ?!?! (הנקה חלקית מאוד שהולכת ופוחתת)
השינויים התזונתיים סביבתיים שאני מעלה בדעתי:
1. שימוש במזגן קירור בתדירות גבוהה ממה שידעתי קודם לכן, על טמפ' גבוהה - 28 מעלות (לצורך איוורור וייבוש הלחות)
2. אכילת ביצים בתדירות גבוהה יותר (לפני כן אכלתי ביצה אחת פעם בחודש/חודשיים וכעת פעמיים בשבוע.
3. התזונה שלי צמחונית ולוקה בחסר, לא מגוונת ומתבססת על שטויות, ולכן לוקחת תוספים (לא כל יום, רק פעם ביומיים שלושה) של B12 חומצה פולית ופרנטל
4. במקלחת מעט עובש בפינות, לא משהו מיוחד אך היום מצאתי עובש בחלקו התחתון של מזרון המיטה שלי !!!
האם קיימות בדיקות לגילוי רעלים הנובעים מהנ"ל ?
אשמח לתשובה מהירה
שנה טובה
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
איה19/09/2009שכחתי לציין שבעקבות החולי הפסקתי לשתות מי ברז אותם נהגתי לשתות בכמויות, ועברתי למים מינרלים
ודבר נוסף - יש לי פטריה ב-2 אצבעות כף הרגל, ש"התפשטה" לכרית כף הרגל, האם יתכן קשר ? ע"פ רופא העור אליו ניגשתי בתחילת ההריון - לא אוכל לטפל בזה עד לסיום ההנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרעלה
ד``ר אדית מרלין דניאל19/09/2009
שלום איה
זהו פורום -לא מקום בו מקבלים טיפול מלא ושלם
אם את צריכה טיפול מלא כמו שזה נראה על ידי השאלות הרבות
ותשובות לכול כך הרבה שאלות -שהן בעצם טיפול מלא
את צריכה לפנות לטיפול
ולא לנסות לקבל אתו מעל גבי הפורום זה לא נהוג ולא נכון
אני לא מטפלת באנשים בפורום רק עונה על שאלות מאוד 'ספציפיות
ולא על מצב מלא ושלם ומלא באינפורמציה שהאדם מציג לי כאן כמו עושים טיפול
בכל מקרה לנושא ההנקה כן אם יש לך מצב רעילות בגוף הוא עובר לתינוק בהנקה
וכן יש דרך לטפל כגם לבדוק את כל שמהיצגת בזמן טיפול
כמו כן בטיפול יעלו עוד כיוונים להרעלה של ציינת כאן-יש הרבה מאוד כיוונים שצריך לבדוק
מה שציינת זה בהחלט חלק מזערי
חג שמח
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)