מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כורכומין+אריקה 6אסתר30/09/2009
שלום רב, אני לוקחת ארניקה 6 וכורכומין 800 מ"ג+ביופרין 5 מ"ג, לדלקת ברקמות הרכות בחיבור הירך למפשעה.5 ימים ראשונים הכאב נעלם, כעת יש לי כאבים חזקים לאורך שתי הרגליים.(בדיקות דם שעשיתי+מיפוי עצם, תקין). שאלתי-האם הכדורים הנ"ל יכולים לגרום לכאב או שאין שיכות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארניקה -אסתר
ד``ר אדית מרלין דניאל30/09/2009
שלום אסתר
יש בעיה להתייחס לשאלה שלך -אני לא מכירה את כול פרטי המקרה
לא יודעת מי נתן לך את התערובת הזאת
לא יודעת כמה את באמת לוקחת ממנה
תחת מי את בטיפול מי נתן לך לקחת את 3 הדברים יחד ?
ארניקה כשלעצמו לא גורם לכאבים -כי את לוקחת אותו במצב אקוטי ואת צריכה לקחת אותו
בעוצמה הנידרשת כדי לעזור למצב האקוטי -אך מדוע בכלל נתנו לך את ה 3 יחד מי נתן
למה דווקא ארניקה לדלקת הרקמות יש פה הרבה שאלות ? יש הרבה רמדיס הומאופתיות
שיתאימו הרבה יותר למצבך שצריך להישקל לא על פי הסימפטומים שלהדלקת -אלא על על פי מצב הבריאותי האינדווידואלי והכללי יותר שלך -לא לוקחים רמדי הומאופתית נקודתית לרוב -זה לא יעזור
לכן אולי התופעה מתפתחת מעצמה כי את לא עושה את הטיפול התאים
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורכומין וארניקה.
אסתר30/09/2009תודה על התשובה המהירה.
(כורכומין+ביופרן-כדור אחד עם שני המרכיבים).
אני אלרגית למשפחה רחבה של משככי כאבים ,האורטופד ור.המשפחה אמרו לי שאין מה לעשות .
ניסיתי דיקור,שיאצו,גלים קצרים ולא עזר כלום לכן החלטתי לפנות להומאופטיה.
רוקחת שמוכרת מוצרים הומאופטים המליצה לי אחרי שספרתי לה את הבעיה.
מה אני צריכה לעשות כדי שיעבור הכאב? ומכיוון שאני גרה בצפון( איזור עפולה,טבריה) אינני יודעת למי לפנות שממומחה בתחום, להגיע למרכז זה קשה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
שלום אסתר
כן פה טמונה הבעיה -תארי לעצמי שרוקחת נתנה לך ולא הומאופת מוסמך אחרי טיפול מעמיק
אני רק יכוהל לומר שבמקרה כזה את צריכה הומאופת מוסמך בלבד וטיפול מעמיק
לא הוקוס פוקוס של בית מרקחת ללא ירידה וחקר מעמיק שלך בכול הרמות
אם תרצי תוכלי לפנות אלי אני מטפלת גם באנשים מחוול היום מרחק הוא לא צו מניעה
או שתצטרכי למצא מישהו באזור שלך לצערי אני לא מכירה שם הומאופתים
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אסתר30/09/2009כבר הזמנתי פגישה דרך רפואה משלימה,(באיזור מגורי) ואם הטיפול לא יצליח(מקווה שכן)
אשמח לפנות אליך. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין
אני שמחה לשמוע.
אם יש עוד שאלה אני כאן
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)