שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירה
    03/10/2009

שלום..
    הריון ראשון הסתיים בניתוח קיסרי אחרי ששום דבר לא עזר(מוקסה בזרת,דיקור, עמידות נר, הליכה על שש,רפלקסולוגיה,שיאצו וכל מה שכתוב בספר עד שהגעתי להיפוך חיצוני והיו לי צירים כך שאף ניסיון לא היה ) בניתוח הרחם נמצא תקין ללא בעיה.
    נמצאת כרגע בהריון שני עם שליית פתח אחורית יש משהו שיכול לעזור מבחינת ההומאופתיה?
    תודה ויום טוב.
    שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הריון לידה הומאופתית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    03/10/2009

קוםד כול הרבה מזל טוב והרבה בהצלחה
    כן בהחלט חפשי בגוגל הומאופתים שמתמחים בעזרה ללידה והריון יש כמה כאלו

בהצלחה
    דיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה ו...שאלה קטנה

שירה
    03/10/2009

אני גרה באיזור ב"ש את מכירה מישהו/משהי מהאיזור שמתמחים בהומאופטיה להריון ולידה?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה ליווי הומאופתי

ד``ר אדית מרלין דניאל
    04/10/2009

לצערי לא אבל פשוט אם תקלידי בגוגל את הנתונים בכול מיני וואריאציות תמצאי אם יש או אין באזור

בעיקרון כול הומאופת מטפל בנושא של הריון ובסודיות שציינת -כמובן לבחור רק מישהו ידוע וותיק ובעל תעודות אך לא כולם מתמחים גם בלידה -יש מספר כאלו שכן ויש כאלו שאף מלווים אותך לחדר לידה -2-3 הומאופתיות שלקחו והתמחו בתחום

נסי לפנות הקלידי בגוגל
    אתר האגודה הישראלית להומאופתיה קלאסית שם יש נתונים על הרבה מטפלים
    ואת יכולה גם לומר שאני שלחתי אותך לבקש עזרה מהם בנושא

בהצלחה מרובה

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו