מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה NUXVOMICAאודי15/10/2009
שלום,
אני אבא לילד בן שנה ושלושה חודשים שסובל משיעול שלא עוזב.
זה התחיל בערך לפני ככחצי שנה, מאז עבר ושוב חזר.
הוא מטופל באנהלציה של כמה ימים של ונטולין, בודיקורט ומי מלח.
אני רואה את השפור שנוצר עם האנהלציה אבל העדפתי למצוא פתרון הומאופתי למצב.
נפגשתי עם הומאופת ולאחר איבחון לילד המליץ על NUXVOMICA במינון של 200 CC פעם אחת ליום למשך יומיים.
בבדיקה באינטרנט נראה כי התרופה מיועדת למבוגרים שסובלים מעצירויות...
מה דעתך,
האם להשתמש בתרופה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר nux vomica
ד``ר אדית מרלין דניאל15/10/2009
שלום אודי
מיכיוון שאין לי ידע על כול המקרה של הילד -והסיפור מחלה שלו כאן הוא רק חלקי
וגם אינני יודעת מיהו ההומאופת שנתן את הרמדי ההומאופתית ועל סמך מה הוא בחר לו אותה
לצערי לא אוכל לעזור לך לשאלתך
מה שכן כל אינפורמציה שקיבלת או שתקבל מחיפוש באינטרנט לא יכולה לתת לך או לאף אדם אחר שלא למד והתמחה בהומאופתיה שנים רבות - שום ידע -אלא רק להתטעות אותך כי זוהי אינפורמצהי חלקית לא קשורה לדבר ולא שייכת לכלום.
המדד על פיו נבחרת רמדי הומאופתי לכול אדם כולל ילד
איננה בתחום בו אתה יכול להבין - לא מאינטרנט -לא מרוקח ולא מחלקי אינפורמציה אחרים שתמצא במקומות אחרים. התחום והבחירה של רמדי לאדם או לילד הוא עמוק הרבה יותר מאינפורמציה שתשלוף מאיזה שהוא מקום. ומה שקאת הוא מטעה וחלקי ביותר -הרמדי הזאת מכסה מאות אם לא אלפי סימפטומים בכול הרבדים.
רמדי הומאופתית נבחרת על פי פרמנטרים רבים - ולכן לצערי הרב - אין ביכולתי לענות לך
אם תגיש לי את שם המטפל אוכל לדעת אם הוא מטפל מוכר ואם הניסיון שלו מספיק מקיף
כדי לתת רמדי למצב של הילד ולא משנה כרגע איזה רמדי הוא החליט לתת
אתה יכול להעביר לי את שמו גם למייל הפרטי שלי
אשמח לעזור
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם ההמאופטית
אודי15/10/2009הי אדית,
שלחתי לך את שם ההמאופטית למייל הפרטי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם ההמאופטית
אודי15/10/2009הי אדית,
שלחתי לך את שם ההמאופטית למייל הפרטי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אין בעד מה
ד``ר אדית מרלין דניאל15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)