פחדים חרדות ובכי בלתי נשלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים חרדות ובכי בלתי נשלט
    מוטרדת
    02/11/2009

שלום וברכה.אני בחורה בת 27 רווקה.יש לי משפחה מקסימה והורים נהדרים. יש לציין שיש להם זוגיות טובה. אולם אבי חולה מזה כשלוש שנים (עבר אירוע מוחי) מזה כשנה אני מרגישה חסימה נפשית יש לי פחדים מהמוות ומחשבות לא טובות על קרוביי ובכלל. מחשבות אלו באות לי לראש לבד מבלי שאחשוב על זה זה יכול להיות באמצע השינה או במהלך היום. בעקבות כך גם קשה לי להכיר גבר משום שאני מפחדת להתחייב שמא יקרה משהו לא טוב שאיני יודעת מהו. אני נורא רגישה ובוכה מכל דבר אם מכתבה בעיתון או משיר ששמעתי. יש לציין שאני אדם שנקשר מאוד לאנשים וקשה לי עם פרידות. המצב הזה נורא אני לא יכולה להמשיך כך. הרופא אמר שבגלל מצבו של אבי מצבי הנפשי הוא לגיטימי אולם אני צריכה לפנות לפסיכולוג קליני לראות מדוע אני מגיבה בצורה ככ קשה למצבים אלו. אני לא רוצה לגשת לפסיכולוג. רצתי לשאול אם יש עצה אחרת עבורי? תודה רבה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצב נפשי מוטרד

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/11/2009

שלום למוטרדת הנחמדה

לכול מה שציינת מהתחלה ועד הסוף -ויש לציין שהתיאור שלך טוב מלא ואמיתי
    לכול מה שציינת ובודאי גם לדברים שלא ציינת כאן - יש פתרונות מלאים בהומאופתיה

האם אוכל לעזור בעוד משהו?
    האם את רוצה להגיע לפגישת היכרות לא מחייבת כדי לבדוק את הנושא יותר לעומק

דרך אגב גם לבעיה של אביך יש מזור בהומאופתיה -ניתן לקדם את מצבו ולשפרו

אשמח לעזור ולהפחית דאגות מליבך -כי זוגיות זה דבר חשוב
    בברכה
    דיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחדים חרדות ובכי בלתי נשלט

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/11/2009

יש לציין שמה שאת מתארת - נפוץ ב כ 10% מהאוכלוסיה אם לא יותר
    מצבים של הורה חולה שבעיקבותם מצב הילדים מושפע ונהפך למאוד רגיש 0זהו מצב ידוע
    כפי שציינתי ניתן לאיזון בהומאופתיה

דיטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו