תחליף לרטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף לרטלין
    רויטל
    02/11/2009

שלום, לבני יש ככל הנראה בעיית קשב וריכוז והומלץ לנסות לתת לו רטלין
    אני לא כל כך מעוניינת ומחפשת דרכים אלטרנטיביות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף לרטלין

הוספת תגובה

• רטאלין

alexander
    18/11/2009

שלום לך.
    בכל אחת מהאסכולות הבאות ניתן לעשות הרבה,הרבה מאוד: נטורופתיה,הומיאופתיה,
    רפואה ביולוגית רגולטורית והומיאוטוקסיקולוגיה, TCM, אירוודה.
    רצוי לפנות למישהו/י עם ניסיון וקבלות.
    לכי על זה.
    כל טוב.
    אלכסנדר דגן N.Ds.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף ריטלין

ד``ר אדית מרלין דניאל
    18/11/2009

שלום

שילוב של הומאופתיה תזונה ניקוי רעלים מביא לפתרון.
    הומאופתיה יכולה ב 90% מהמקרים לתת פיתרון מלא

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטלין

כרמית ברלין
    20/11/2009

הי ותודה על ]פנייתך,

בעיית קשב וריכוז, היא בעיה מאד נפוצה בימנו. ילדים רבים שמגיעים אלי לטיפול מאובחנת אצלהם בעיית קשב וריכוז. כשאני מסתכלת על הכלל, אני יכולה לומר לך שלמרות שלכולם "בעיית קשב וריכוז" כולם שונים אחד מהשני. אצל כל אחד הבעיה מתבטאת באופן אחר, לכל אחד ישנם מאפייני התנהגות שונים מהשני. כל אחד ייחודי, עולם ומלואו. אז תסבירי לי בבקשה איך זה שכולם שונים וכולם מקבלים אותה תרופה שנקראת רטלין??????.
    ישנם מאמרים רבים בנושא הרטלין. אני רק אספר לך מה זה מבחינתי - "סם"!!!!
    מה שיפה בהומאופתיה, שהיא מותאמת באופן ייחודי לילד ולבעייתו. אין לנו רמדי (שם כללי לתכשיר ההומאופתי) ספציפית לבעיית קשב וריכוז כשם שאין לנו רמדי ספציפית לאסטמה של העור או לפסוריאזיס. יש לנו רמדי הומאופתית המותאמת לאדם.
    ההומאופתיה מטפלת במכלול של האדם - בכל המישורים בו זמנית וגורמת לריפוי הבעיה מהשורש.
    ההומאופתיה איננה מסוכנת, היא חסרת תופעות לוואי, אין אפשרות להתמכר אליה או ליצור בה תלות.
    מנסיוני, מומלץ בחום. הבעיה יכולה להיפתר לגמרי.
    בהצלחה
    כרמית
    ההואמופתיה היא תחליף - לטיפול בבעיית הקשב והריכוז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין כסם

ד``ר אדית מרלין דניאל
    22/11/2009

ריטלין מוגדר כסם - בהגדרתו הרפואית
    בבית המרקחת הוא מוחזק בארונות המיוחדים יחד עם סמים קשים אחרים -עליהם אין גישה
    ראיינתי רוקח לכתבה שעשיתי בנושא הריטלין לידיעות אחרונות שציין במפורש
    שריטלין הוא סם וסם קשה -ממכר -בעל תופעות לוואי גם של התמכרות
    וגם בתהליך הגמילה

לגבי תהליך הגמילה ראיינתי פסיכיאטר שנתן את הסם הריטלין לבתו
    לאחר שלחצו עליו בבית הספר לקחת ריטלין -הוא ציין שתופעות הלוואי היו שהיא נכנסה לדלוזיות
    לפחדים מאנשים - חשבה שרוצים לחטוף אותה - לא יכלה לתפקד ראתה דמויות שרודפות אחריה שלא קיימות במציאות. הוא ציין שבתהליך הגמילה וגם בתהליך הלקיחה יכולים להתעורר
    צורך התאבדותי חזק

בקיצור לא כדאי לשחק עם ריטלין -כמו שחצי מהמדינה המוכת מחלות שלנו משחקת במוחות של ילדיה -והחצי השני של המדינה החולה משחקת בעצמה עם המוחות שלה -ריטלין נמכר בצורה לא חוקית כסם לסטודנטים בחצרות האוניברסיטאות -אף אחד עדיין לא עשה חוק נגד זה
    חצי אם לא יותר מהסטודנטים לוקחים ריטלין לפני כול מבחן חשוב שדורש מהם ריכוז

זהו סם מסוכן ואנו מגדלים כאן ילדים -שהסם הזה ישב להם בתאי המוח עד סוף ימיהם
    בגלל שמערכת החינוך וההורים לא ידעו איך לאזן את הילד בצורה הולמת טבעית בונה בריאה

בדיוק כפי שמראים בסרט ובשיר של הפינק פלוייד -אנו יוצרים דור של ילדים רובוטים
    שמתכנתים אותם עם סמים קשים כדי להפוך אותם לנוחים לחברה-בלי לחשוב להעמיק ולרצות להבין לאיזה סבל ונזק אנו גורמים להם בטוח המידי והרחוק

אם פסיכיאטר -ראה את זה על בתו והוא לא ממליץ על כך -מה עוד יש לדבר בנושא
    ולגבי נושא האינדווידואליות - כול אדם ללא יוצא מין הכלל - במדינת ישראל או ובעולם
    שלוקח היום ריטלין בצורה קבוע כזו או אחרת -אם היה מגיע להומאופת עבור כל הבעיות שבגללן הוא לוקח ריטלין וללא יוצא מין הכלל - הפתרון המלא וללא יוצא מין הכלל - היה נמצא לו באמצעות ההומאופתיה -פתרון אישי עבורו -הוא היה מתאזן בכול הרמות -ולא היה צריך להמשיך כול חייו להיות תלוי בגורמים חיצוניים לא בריטלין ואחרי האיזון שהושג - גם לא בהומאופתיה

ריטלין הוא הסם שיגרום לדור הבא להיות דור בעל פוטנציאל התאבדותי רב יותר.

בכתבה שלי ראיינתי שלל - רופאים MD מקופות החולים פסיכיאטרים. רוקחים -כולם בדיעה אחת -את הריטלין היה צריך להוציא ולהרחיק משימוש הציבור

גם אם מישהו חושב ונוכח בכך שהוא עזר לו -ריטלין הוא סם מסוכן לא אינדווידדואלי שוקע במוח בתאים - מזיק לטווח הארוך -בעל תופעות לוואי שאתם לא יודעים כי אף אחד לא מספר לכם
    רק רופאים ורוקחים שיש להם גישה לחומר פרמוקולוגי - רפואי ומחקרים יודעים כמה זה מסוכן

מי שחיי באשלייה המתוקה שזה עוזר לו - שימשיך לשגות באשליות -הוא חיי בחלום
    אפשר לתכנת את המוח שלכם לחיות בחלומות ורודים - ריטלין הוא רק דרך אחת
    בה החברות שמכניסות לכיסן כסף - מייצרות כדי לשלוט בהמונים
    בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטלין לגמרי סם!!

כרמית ברלין
    26/11/2009

אני רוצה להוסיף לדבריה של אדית, לאחרונה הגיע אלי נער שסיפר לי איך הילדים בחצרות ביס, בהפסקות, כותשים כדורי רטלין לאבקה ומסניפים אותה... וכשהם ממש רוצים להרגיש מסטולים, הם עושים זאת עם קונצרטה...ואני לעצמי חשבתי על הקלות הבלתי נסבלת של מתן הרטלין, שכל מורה "ממליצה" להורים לתת לילד בן 6 רטלין רק בכדי שלא יפריע לה בכיתה ומתרצת זאת כ"עזרה לילד"... ועל ההורים ההורים שנכנעים ללחץ של מורים ומאפשרים את זה....
    מי שלא מבין רטלין הוא סוג של פצצה מתקתקת... סמים זמינים...
    ואל לנו להקל ראש.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין- האצבע קלה מדי על ההדק

סנדרה מישאל
    20/01/2010

בוקר טוב,
    כאמא לשני ילדים עם בעיות קשב וליקוי למידה אני יכולה רק להצטרף
    ולהביע את הכעס שלי כאמא - המערכת מאיימת ואומרת שאני אמא לא טובה אם אני לא נותנת לילדים שלי ריטלין או נגזרותיו. לאחר שנים של מאבק נגד מתן הסם הזה לילדים שלי, איימו עלי עכשיו שאם אני לא נותנת את הריטלין- הם יעבירו את הילד שלי לחינוך המיוחד.

כהומאופתית קלאסית וכפרמקולוגית (מחקר בתרופות) אני מתנגדת מסיבות רבות לטיפול בריטלין
    המערכת לא יודעת איך להתמודד והדרך הקלה היא לסמם את הילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו