מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון שבוע 36 ושמן נר הלילהעינת23/11/2009
רציתי לדעת מה המינון המומלץ של שמן נר הלילה בכמוסות לשבוע 36 בהריון.
הכמוסות הן של 1300 מיליגרם.
כמו כן האם יש בעיה לקחת אותן יחד עם ברזל? או סידן?
כמו כן רציתי לדעת האם צריך לקחת גלובולינים של ארניקה עוד לפני הלידה, החל מאיזה שבוע ובאיזה מינון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהריון
ד``ר אדית מרלין דניאל24/11/2009שלום עינת
יש כאן בהרבה שאלות חלקן לא מתייחסות לפורום הזה אלא לפורום של צמחים אתריים
את שואלת שאלות שמתייחסות להריון - בהריון לא משחקים במשחקים
לא מבינה מאיכן שאבת את הרעיונות שאת מציגה כאן שיכולים לגרום לנזק להריון עצמו
ולא רק לך אלא לכול אישה אחרת שתקרא ותחשוב שככה מתנהלים בזמן הריון עם צמחים או עם ויטמינים או עם רמדיס הומאופתיות
אני מציעה לך לא לפנות לפורומים לקבלת ייעוץ בתקופת ההריון שלך ולהיות חכמה ולגשת להומאופת אני מסרבת לענות על כול ה/שאלות האלו של אד'ם שאוסף אינפורמציה באינטרנט
או בעיתונות או בספרים בזמן ההריון ויכול לסכן את העובר בהתנהלות זו-גם אם יקבל תשובה בפורום הוא מסכן את העובר כי אין עליו פיקוח
לגבי השאלה הזאת היחידה שכן מתייחסת לפורום זה -
האם צריך לקחת גלובולינים של ארניקה עוד לפני הלידה, החל מאיזה שבוע ובאיזה מינון.
כנל אני לא נותנת הוראות שימוש באף רמדי הומאופתית לאף אישה בהריון דרך האינטרנט -ארניקה כמו כול רמדי אחרת זה לא סוכריות שלוקחים לפני הלידה -וכלוקחים רמדי הומאופתית צריך להיות בפיקוח אצל הומאופת מוסמך לאור כול התהליך של הלקיחה
גם אם זה ארניקה או כול רמדי אחרת ובפרט בתקופת ההריון -כך שאין סיכוי שתקבלי הוראות ממני בנושא -אני מפנה אותך בחום לגשת לקופת החולים שלך ולקבל את התהליך האינדוויבדואלי שמתאים לך ולתקופת ההריון ולא לסכן את העובר שלך בניחושים והתייעצויות מעל גבי האינטרנט בהן לא ניתן לפקח על מה שקורה לך
בברכה אדית דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)