האם הכל ככ פתיר ופשוט ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הכל ככ פתיר ופשוט ???
    שלומי
    30/11/2009

שלום רב
    אני קורא פה ובפורומים אחרים על פלאי ההומיאופטייה ואני חייב להודות שיש משהו מאד מאד מפתה כשהכל נשמע ככ פשוט ופתיר ומה שנדרש זה רק למצוא את הרמדי הנכון-וזה יסדר כבר הכל ותיהיה אדם חדש בריא ושמח.
    אם כך המצב איך זה שעדיין יש ככ ככ ככ הרבה חולים שלא נמצא להם מזור??האם זה רק בשל העובדה שלא טופלו בהומיאופטייה??האם אין כאלו שכן טופלו אבל לא החלימו??גם אם השתדלו לתת את כל האינפורמצייה שנדרשה מהם וקיבלו את הרמדי הנדרש???

לגבי העניין הכספי(שראיתי שהתייחסת אליו באחת התשובות שלך פה)-זה לא מסתכם ב-800 שח(מחירה של שימלה נאמר לצורך העניין)זה הרבה הרבה יותר.מאחר וישנם עוד מפגשי מעקב וכן קניית הרמדי ואם יש צורך בעוד מפגשים וכו'.....כך שזה מגיע לאלפי שקלים
    ולכן אני מניח שאנשים כל עוד לא בטוחים שיהיה תוצר מוגמר ושווה מבחינתם בסופו של התהליך,נוטים "להתחשבן" ולהיות סקפטים
    אבל זה אך טבעי לא כך??

האם יש אפשרות לקבל טלפונים של מטופלים???על מנת לקבל איזושהי חוות דעת אישית של מישהו שעבר תהליך שכזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הכל ככ פתיר ופשוט ???

הוספת תגובה

• פתיר

alexander
    02/12/2009

שלום שלומי.
    זה לא שהכל פתיר,וממילא כל החיים הם זרימה ופתרונות.
    הומיאופתיה במיטבה,הן הקלאסית והן המודרנית,עובדת עם כל הפרמטרים הרלונטים.:
    הרמדיס,ההיתנהגות,התזונה,הסביבה,החברה וכ"ו.
    הומיאופתים שלא מתחשבים בפרמטרים האלה,יתנו "פר-הגדרה",יעוץ פחות טוב,גם
    אם הרמדי,הפוטנץ והטימינג יהיו מדוייקים לאותו זמן.
    כך שאל תצפה לניסים,או למישהו שיעשה את הדברים "האחרים" בשבילך. הרמדי הו רק חלק מהתמונה,אתה אחראי על השלמת הפאזאל שהוא,,,,,,,,,,,,,, אתה!
    רק נחת
    אלכסנדר דגן N.Ds.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל - פתיר

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

כפי שציינתי -כול הפתרונות קיימים על כדור הארץ ובקיום -אלוהים ברא וטמן אותם על כדור הארץ לכן בפוטנציאל - כן הכול פתיר -תלוי לאיזה ידים של איזה מומחה ותחת איזה ניהול של המקרה שלך ובאיזה רמה של מומחה אתה בחרת.

כמובן שזה דורש עבודה -והישראלי המומצע לא אוהב לעבוד על החזרת האיזון של עצמו אותה הרס במו ידיו -הוא אוהב שיעשו עבורו -הוא מפונק - ואוהב שיש לו את מי להאשים כשזה לא באמת קרה בסוף.

עבודה אומרת שינוי בתזונה ובתנאים נוספים שנדרשים כדי לשמור על האיזון שהושג שהוא פונקציה לא רק של רמדי הומאופתית שכן עושה פלאים - אלא גם של תזונה ניקוי רעלים והימנעות מהכנסת רעלים נוספים למערכות לאחר שהושג האיזון.

בהמשך חיי אני מתכוונת להראות ולהוכיח מחקרית -מחקרית תחת פיקוח של הרפואה הרגילה
    שקיימת בהומאופתיה בשילוב עם נטורופתיה - שהם כפי שציינתי רק שמות לתחומי מדעים וידע האלוהי בהם קיימים התשובות לכול הבעיות הקשות של המין האנושי החל מסכיזופרניה. ועד לאיידס.

כשהפתרונות הם לא לסכיזופרניה ולאיידס כמחלות ולא על פי הקריטריונים הרפואיים הרגילים
    אלא על פי הקריטריונים ההומאופתיים ושל הבטע - באותו גורם ניסתר שגורם להם להיאחז באדם שהוא גורם שנמצא ומוסתר - ותשובותיו כולם נמצאות ונתנו לנו ברמה ומהרמה האלוהית

בעתיד כשימצא משקיע לעניין אני אקים יחד עם רופאים ופסיכיאטרים קבוצות מחקר בהם יהיו קבוצות של אנשים שיקבלו תרופות רגילות ופסיכיאטריות שסובלים מבעיה מסויימת. לעומת קבוצה שסובלת מאותה בעיה שתקבל רק רמדיס הומאופתיות וניקוי רעלים עמוק.

והתוצאות של מחקר זה יעברו קריטריונים של הוועדות שעוסקות במחקרים ויאושרו כמחקרים לכול דבר ועניין ויפורסמו בירחונים של רפואה - מחקרים אלו יוכיחו מעל לכול ספק שבתהליך הטבעי יש תשובות שניתנו על פי חוקי הבורא שברא את כול סוגי המחלות ואת כול סוגי הפתרונות להם ובצורה חד משמעית עימה אל ניתן להתווכח.

התהליך הזה שאני בונה כבר נמצא בתהליך מינוף -מי שרוצה להתנדבר ולעזור בו מוזמן לפנות אלי למייל האישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיר ופשוט

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

שלום שלומי

תודה על השאלה הבונה

ההומאופתיה היא לא הפלא - האלוהות שבראה את כול האלמנטים שבטבע -שבתוכם יש תשובות לכול בעיות המין האנושי -הוא הפלא -ההומאופתיה זה שם שבני אדם נתנו -לאותה יכולת של אלמנטים מהטבע שאלוהים ברא בתוכם מרפא לכול תחלואי האדם

השם הומאופתיה נגזר מהמונח הומאו -דומה פתיה -סבל
    אלוהים ברא את היקום בצורה כזאת שלכול בעיה שהוא ברא -יש פתרון
    הפתרון חייב להיות הדומה והתואם לבעיה אחרת
    אם הפתרון לא בדיוק התואם לבעיה -הפתרון האמיתי לא יעבוד ולא ימצא

לכן הפתרון הפשוט או מעשה הקסמים כפי שאנשים חושבים -איננו משהו שקשור בכלל לבני אדם
    זה משהו שקשור לדרגה האלוהית -למה שאלוהים והבורא של היקום מסוגל לעשות
    ההומאופתיה היא המדע האלוהי -של מה שאלוהים יצר ברא וטמן בטבע בסודות הנסתרים והגלויים

בני האדם -אין מה לעשות אוהבים לסבול -מפחדים לא לסבול -ואוהבים להטיל ספק באלוהים ובכוחו.
    כול ההתנהלות של בני האדם מראה שאנו מפקפקים סקפטיים ולא אוהבים את הקלות הבלתי נסבלת של החיים -אנחנו תמיד נעריך קשיים וקושיות -כי רק ככה כשיש לנו קושי אמיתי אנו מרגישים -או יותר נכון האגו שלנו מרגיש שאם הוא ניצח במערכה את הקושי -אז הוא גדול וחזק

זוהי מין פסיכולוגיה כזאת שבני האדם סביבה בנו את כול הרפואה -אם בני האדם ממציאים תרופות
    הם חזקים יותר מכוחו של האל או לפחות ברמה שלו -כי זה שהוא נתן לנו את גן בעדן ואת כול התרופות ואת כול החוקים -איך להישאר בריא -זה לא מספיק לאגו של האדם הקטן

האדם חייב להערים קושי בדרכו להבנת הכוח והעוצמה של האלוהים -אחרת אם הוא לא יעשה כך הוא ירגיש מאוד קטן לעומת הכוח האלוהי שיודע הכול -גורם להכול -מכיר את כול הסיבות -את כול המחלות -ואת כול ההפתרונות להם -כי הוא ברא את שניהם-אם זה לא ניתן להתווכח

אבל האדם הממוצא וגם מעל הממוצא אוהב להווכח אוהב להקטין ואוהב להרגיש חזק -אפילו בזכות הכאב שלו -כי אחרת -עבור מה נועד הסבל -אם יש סבל אז לפחות להרגיש חזק אפילו על הפיתרון הקל .

מעבר לכך אני ציינתי בצורה מפורשת שלא כול מקרה הוא פיתרון קל ופשוט תלוי אם המקרה על תרופות כימיות או לא -ומי שעל תרופות התהליך אורך אצלו בהתאם להתהליך שנעשה יחד ובצמוד לפיקוח הרפואי -בו הרופא או הפסיכיאטרי מאשר ומפקח על הורדת תרופות

לגבי ההוצאה -אני באמת לא מבינה -תעשה חישוב גס כמה כסף עלה לך להרוס לעצמך את הבריאות -כמה כסף השקעתה בהנאה ובאהבה רבה כדי להרוס את הבריאות
    כשאמרו לך שלעשן סיגריות זה לא בריא והמשכת להוציא אלפי שקלים על זה ולע סמים או על מאכלים שלא רואיים להיות מאכלי אדם -או על חומרים אחרים שהגוף שלך בא עימם במגע וגרמו להרעלה של הגוף כולו

אנשים אוהבים להתפנק בנושא הכספי -כשזה מגיע לשלם לבעל מקצוע שיודע להחזיר להם את הבריאות לתקנה והאיזון אחרי זהם בהתמדה עשו הכול כדי להרוס את אותה בריאות שנתנה להם באמצעות הבורא -מרגע לידתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי ורצוי לקבל טלפונים של לקוחות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

בהמשך לזאת

אני לא רק ממליצה על כך בצורה מפורשת -אני דורשת מהלקוח בטרם הוא מגיע לשבת מולי בפגישה הראשונה ולהתחיל סידרת מפגשים אצלח-לחקור עלי בכול דרך אפשרית
    להכיר אותי לעומק ולאשר לעצמו את כול הנקודות שדורשות אישור בתוכו
    כולל פניה ללקוחות קיימים ושיחה עימם

אני לא מקבלת לתהליך מכול סוג אצלי אדם שלא עשה שיעורי בית וחקר מי אני -אני לא אוהבת לשחק בזמן שלי או של הלקוח - ולכן אני באופן אישי לא מקבלת לקוחות לא רציניים.
    לקוח רציני בעיני הוא לקוח שעושה את כול הפעולות הנדרשות המפורטות למטה - שמראות שהוא באמת מכוון רוצה ומעוניין להחלים ולהשתפר -ומוכן לשתף פעולה בצורה רצינת מלאה לאורך התהליך אצלי ולעשות את חלקו ואת המוטל עליו בצורה מדוייקת. על פי ההוראות שלי. וההכוונה שלי.

ואלו הם הנקודות שדורשות אישור לפני התחלת תהליך הומאופתי או כול תהליך בתחום הרפואה האלטרנטיבית אצל מטפל כזה או אחר

1 לאשר שלאדם יש תעודות המסמיכות אותו לעבוד בתחום אותו הוא מפרסם
    2 לאשר שהתעודות שלו מגיעות ממקור קיים -מוסד קיים -כדי להימנע משרלטנות
    3 לאשר את שנות הניסיון שנמצאות מאחוריו -יש הבדל גדול בין סטודנט שאך סיים את לימודיו ומתחיל את דרכו -לבין אדם שעוסק בתחום 5 שנים. לבין אדם שעוסק בתחום 10 שנים. או 20 שנה ויותר - ולבין מטפל שיש לו תואר דוקטורקט בתחומו
    4 לבדוק מה נכתב בעיתונות והאם האדם הופיע בטלוויזיה או ברדיו ואם כן לקרא ולהאזין לו
    5 לשמוע אותו ולראות אותו מדבר על התחום שלו ומצרה עליו אפשרי ביו טיוב אם יש לו סרטים
    6 לפנות ללקוחות קיימים ולבקש המלצה למקצועיותו ולידע שלו ולשיפור הקיים בלקוח
    7 לבדוק כימיה אישית בשיחת טלפונית של לפחות 15 שעה עד חצי שעה
    8 לבדוק אם האדם עובד במוסדות מוכרים וממשלתיים שכבר עשו עליו בדיקה כמו קופות חולים. חברות ביטוח. משרד הביטחון ששם עושים בדיקה שבקית ממש לפני שלוקחים מישהו להיות בעל זכות כספק-עלי למשל עשו וועדה כדי להחליט אם לקבל אותי כספקית -והוועדה אישרה אותי.
    9 לבדוק שהאדם עבר תהליך מול אחת האגודות בתחומו ורשום או היה רשום באחת מהן
    זה גם מאשר שהוא עומד בסטנדרטיים עולמיים בתחום שלו והוא לא שרלטן
    10 לקרא את קורות חייו של בעל המקצוע שבדרך כלל מפורסמים באתר שלו ולראות כמה
    מחייו וממרצו אותו אדם השקיע בתחום ולמען האנושות-וכמה איכפת לו לעזור בתהליך של הפסקת הסבל במין האנושי
    11 להחליט על סמן כול זאת ועל פי תחושת הבטן -האם אני רוצה שאדם זה יפתור אותי מהסבל שקיים בתוכי

12 להודות לאלוהים על ההכוונה שנתן לי כדי להגיע לאדם הנכון לי ועל התהליך שאני הולך לעבור אצל האדם שנשלח אלי מטעמו של הבורא

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המחיר של התהליך בהומאופתיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/12/2009

אם כך וכפי שציינתי שלומי היקר

המחיר אותו משלם אדם על המומחיות של אדם שמתמחה בנתינת פיתרונות באמצעות ההומאופתיה
    הוא מגוחך בעיני עד למצחיק.

אני אומרת לך באופן אישי ואחרי 22 שנות ניסיון ושני תוארי דוקטור שקיבלתי עכשיו.
    המחיר שאני דורשת שנחשב בעיני אנשים מסוימים בארץ כיקר -בעיני הוא בדיחה מהלכת.
    לעומת מה שאני נותנת- תיקון קיומי. כפי שציינתי מה אני נותנת חובה על הלקוח לברר לפני הגעתו אלי-כך שעל מה שאני נותנת אין בכלל וויכוח מרגע שאני מקבלת אדם תחת חסותי להתחלת תהליך כי הוא אישר לעצמו בצורה מלאה שאצלי הוא מקבל את הטוב ביותר שיש בעבור עצמו.

בתנאי שהוא מתמיד. בעיני יש אצל הלקוח הישראלי מספר מחלות נלוות לבעיה העיקרית עבורה הלקוח מגיע לתהליך הומאופתי והם:

הלקוח הישראלי לרוב הוא חוצפן -וחסר כבוד בסיסי למומחים ולאנשים שהתמחו בתחומי הרפואה האלטרנטיבית בארץ הלקוח הישראלי אוהב להקטין את המומחה שעומד בפניו - לא לתת כבוד

לקוחות מארצות הברית או מברית המועצות - היחס שלהם שונה ב 300מעלות מהיחס שנותן הלקוח הישראלי המומצע -אנשים מארצות הברית וברית המועצות יודעים באמת ובתמים להעריך ידע ומוח שיש למומחה בתחום הרפואה המשלימה -זה נראה בצורת התנהגותם. במילים שהם מתמשים -בחוסר סקפטיות בכבוד הרב שהם רוכשים למי שבעצם בה להציל את חייהם.

באוכלוסיה הישראלית אין עשירית מהכבוד והאמון הטבעי שיש לאנשים מארצות אחרות לבעל המקצוע לכן כול התהליך הופך להיות קשה הרבה יותר לניהול

קשה הרבה יותר לנהל מקרה ישראלי -על מקרה מארצות הברית או ברית המועצות
    כי הישראלי אוהב לעורר בעיות גם אם אינם קיימות. אוהב להיות סקפטי. אוהב לא להתמיד ואז להאשים שהתהליך שלו לא הצליח -הוא יכול לפרוש כי לא הושגה תוצאה מידית. אוהב להטיל אחריות על המטפל ולא לקבל אחריות על התהליך בהתמדה -כפי שנידרשת כדי להשיג תוצאה מלאה.

כפי שציינתי ואם נתבסס על העובדה שאני חוזרת עליה אין ספור פעמים -כול התשובות קיימות ללא יוצא מין הכלל בטבע. ובמה שאלוהים ברא בטבע -אם זה לא ניתן להתווכח -אם שמתכווח אם עובדה זאת עושה מעצמו צחוק.

אם כול התשובות קיימות עבור כול אדם על כדור הארץ- שאותם אלוהים ברא. אז האדם צריך להיות לכול הפחות סבלני. כדי לקבל את התשובות במלואן ולא להתנהג כמו ילד קטן כפי שרוב הישראלים לצערי מתנהגים מול מטפל ישראלי - אני רוצה תשובות ועכשיו -אחרי שהרסתי לעצמי במו ידי ובמו וכספי את הבריאות שלי במשך 40 שנה. אני רוצה שתוכיח לי שיש תשובה מידית -סליחה מה זאת הבדיחה זאת???

מי בכלל חייב לך פתרון מידי? באיזה מקום אתה בכלל נמצא כדי לדרוש פיתרון מידי של חודש ימים או שבוע או שבועיים -כפי שאנשים מצפים פה לקבל -אחרי שהרסת לעצמך במו ידיך וכספך את הבריאות במשך 50 שנה או 20 שנה ? באיזה מקום אתה בכלל נמצא כדי להכתיב את קצב התהליך של האיזון הנדרש? או את המחיר הנדרש לתהליך כדי לתקן את מה שהרסת במיטב כספך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלות...

שלומי
    02/12/2009

שלום אדית
    מאחר ועודדת אותי להמשיך בשאלותיי,אני מרגיש בנוח להמשיך בכך בחופשיות(מקווה שתקבלי זאת בהבנה)
    'דבר ראשון,לאחר שקראתי את תשובתך,
    אז....באיזה אופן ניתן לדעת עלייך(כפי שהמלצת) לפני ההחלטה להגיע אלייך לטיפול???(מעבר לעיתונות כתובה שנמצאת באתר שלך)

שנית-באחת מתשובותייך ציינת שלא צריכה להיות אמונה.לא בהומיאופטייה,לא בתהליך עצמו ולא במטפל מאחר ולטענתך זה פשוט עובד בכל מקרה.
    אך האם את לא סבורה שאמונה בדבר וחיבור טוב ונינוח עם המטפל (שיצור גם יכולת להיפתח ולתת את מבטחו במטפל)יביא את הטיפול למקום הרצוי??בניגוד לאי חיבור עם המטפל וכו'....

דבר אחרון לעתה-נשמע מדברייך שאת מאד טעונה ומלאת כעסים על הציבור הישראלי והלקוחות שכנראה יצא לך לפגוש ולטפל בהם(עושה רושם שגם את עצמך חווית לא מעט אכזבות במפגשים אלו)
    ברשותך,אני חייב להודות שיש בזה משהו קצת מרתיע מאחר ועובר ממך כאן גם לא מעט תוקפנות,חוסר סבלנות לסקפטיות והשאלות שעולות ולמטופל כפי שהוא(לפחות עד לשינוי המיוחל)
    ונשאלת השאלה האם באופן הזה המטופל ירגיש בנוח להיות איך שהוא על מי שהוא באותה נקודת זמן??
    והאם גישה זו שלך שהוצגה כאן בתשובותייך,לא סותרת באופן עקרוני את כל מהות הדבר שבו את עוסקת כבר שנים כה רבות?

תודה רבה
    אשמח לתשובה כנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו