מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד שאלותשלומי02/12/2009
שלום אדית
קודם כל תודה רבה רבה על תגובותייך והתייחסותך ותשובותייך המפורטות
ומאחר ועודדת אותי להמשיך בשאלותיי,אני מרגיש בנוח להמשיך בכך בחופשיות(מקווה שתקבלי זאת בהבנה)
'דבר ראשון,לאחר שקראתי את תשובתך,
אז....באיזה אופן ניתן לדעת עלייך(כפי שהמלצת) לפני ההחלטה להגיע אלייך לטיפול???(מעבר לעיתונות כתובה שנמצאת באתר שלך)
שנית-באחת מתשובותייך ציינת שלא צריכה להיות אמונה.לא בהומיאופטייה,לא בתהליך עצמו ולא במטפל מאחר ולטענתך זה פשוט עובד בכל מקרה.
אך האם את לא סבורה שאמונה בדבר וחיבור טוב ונינוח עם המטפל (שיצור גם יכולת להיפתח ולתת את מבטחו במטפל)יביא את הטיפול למקום הרצוי??בניגוד לאי חיבור עם המטפל וכו'....
דבר אחרון לעתה-נשמע מדברייך שאת מאד טעונה ומלאת כעסים על הציבור הישראלי והלקוחות שכנראה יצא לך לפגוש ולטפל בהם(עושה רושם שגם את עצמך חווית לא מעט אכזבות במפגשים אלו)
ברשותך,אני חייב להודות שיש בזה משהו קצת מרתיע מאחר ועובר ממך כאן גם לא מעט תוקפנות,חוסר סבלנות לסקפטיות והשאלות שעולות ולמטופל כפי שהוא(לפחות עד לשינוי המיוחל)
ונשאלת השאלה האם באופן הזה המטופל ירגיש בנוח להיות איך שהוא על מי שהוא באותה נקודת זמן??
והאם גישה זו שלך שהוצגה כאן בתשובותייך,לא סותרת באופן עקרוני את כל מהות הדבר שבו את עוסקת כבר שנים כה רבות?
תודה רבה
אשמח לתשובה כנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלות ועוד תשובות
ד``ר אדית מרלין דניאל02/12/2009
תודה שלומי אני אוהבת את שאלות שלך תמשיך -בבקשה אתה בהחלט מוציא את הטוב
כי אתה חופר לעומק בשאלותיך הנבונות ואני בעד חיפוש האמת
לגבי באופן אישי -ניתן לדעת כפי שניתן לדעת על פי ה 12 מדדים שכתבית באחת התשובות תראה אולי לא קראת - איך לחקור על אותו אדם שאליו מגיעים לתהליך הומאופתי -כנל גם עלי צריך לעשות עבודת בית מעמיקה וגם לבקש הפניה מלקוחות קיימים לקבל חוות דעת.
בקרוב תתפרסם כתבה עלי ובה כ- 5 לקוחות שלי שמספרים סיפורים אישיים תחת שמם המלא
לשאלתך השניה -נכון ב 1000% אין צורך להאמין בהומאופתיה או בהומאופת כדי שהתהליך יצליח -התהליך ההומאופתי הינו מדע מדוייק של האלוהות הטמונה בטבע- אם זה יעבוד או לא תלוי אך ורק באינפורמציה מדוייקת שניתנה על ידי הלקוח -רמדי מדוייקת שחופפת לכול סך הבעיות ונוגעת בכולן -וכמובן התמדה מצד הלקוח עד למציאת פתרונות - כי זה תהליך ובכול תהליך יש עליות וירידות לא תמיד לא קו ישר קדימה ולמעלה. אך תלוי במקרה.
ולגבי הרגשה נינוחה עם המטפל - זה חשוב לאורך זמן - אך לא חובה - האם אתה מרגיש חיבור לכול רופא או פסיכיאטר - וכמובן אתה לא צריך להאמין במטפל כדי שהוא יהיה מסוגל לפתור לך את הבעיות - אמונה במשהו או במישהו לדעתי היא משהו שגובל בדיעה קדומה -ובאמונות טפלות -אף הומאופת טוב לא זקוק-לא לדיעות קדומות ולא לאמונות טפלות כדי להצליח במשימות שלו -אם הלקוח משתף פעולה זה לא קשור לאמונה כזו או אחרת.
לחילופין זה כמו שתגיד לי אני חייב להאמין ולהיות תחת חסותה של איזה שהיא דת -היהודית הנוצרית או המוסלמית כדי שלאלוהים יהיה איכפת ממני -לא זה ממש לא נכון אתה תחת חסות האלוהים גם בלי שתעסוק בפוליטיקה ואמונה דתית כזו או אחרת.
ולשאלתך האחרונה -ניחנתי ביכולת לקרא לילד בשמו ולומר אמת מבלי להסתירה במילים יפות
עקב היכולות שנקראות על טבעיות על ידי הציבור עימם נולדתי - לכן כשאני עושה ניתוח מעמיק של המחלות של הציבור הישראלי וההתנהגות שלו כלפי התחום האלטרנטיבי והמטפלים בו -אני לא רואה לנחוץ להסתיר מהציבור מידע על עצמו -כפי שהוא מבקש ממני לשקף לו את עצמי בצורה מלאה ולא להסתיר סודות על עצמי - אך אני בטוחה שהציבור לא רוצה שאני אסתיר ממנו איך הוא מתנהג -ומה זה אומר עליו. אם אנו עוסקים בחיפוש האמת תמיד וטובת שיפור עצמי תמידי.
הציבור הישראלי צריך וחייב מישהו שישקף לו מבלי לחשוש את הנזקים שהוא עושה לעצמו.
אם לא הייתי מציגה את כול האמת לציבור-שאותה אני רואה ויודעת לאחר שנים רבות של התנסות - ולא הייתי מראה לקהל הישראלי את המראה של עצמו באיך שהוא מתנהג כלפי המטפלים וכלפי התחום - של הרפואה האלטרנטיבית - לא היתה לקהל הישראלי יכולת להתעלות מעל עצמו ולקבל את העזרה לה הוא זקוק כול כך ושהרבה פעמים הוא מונע מעצמו לקבל בגלל הבעיות שלו וצורת ההתנהגות שלו -שהינה ברמה לא סבירה להתנהגות של עמים וארצות אחרות. שמהן צריך ללמוד.
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיקוף של הציבור הישראלי
ד``ר אדית מרלין דניאל02/12/2009בהמשך לזאת
אני כאדם ואישה שעוסקת בחיפוש האמת באופן מתמיד - גם על עצמי וגם על אחרים -וכבעלת דרישות לרמה הכי גבוהה שניתן להגיע אליה -לפחות כמוך אם לא הרבה יותר של למצא את האמת ולהתעקש על תיקון ברמה הכי גבוה שבנמצא.
מהמקום הזה בלבד אני משקפת לציבור שזכותו לדעת לדעתי את מה שאני רואה עליו ועל התנהגותו -איך הוא נראה ואיך הוא מתנהג -עוד הרבה לפני התחלת התהליך עצמו אצלי או אצל כול מטפל אחר. בעצם זה שאני משקפת מה קורה בציבור -אני כבר עושה כאן תהליך מתקן.
כשאתה בוחר להציג אותי ככועסת, תוקפנית או חסרת סבלנות בכך שאני מציגה את תמונת המצב האמיתית והשלמה ללא הצביעות הנהוגה בשוק והצפיה ממני כאישה ומטפלת להיות ולהתנהג בצביעות שאליה הציבור הישראלי שואף לקבל - שתמיד ישקפו לו רק את מה שהוא רוצה לשמוע על עצמו ולא את האמת. שהיא מה לעשות לא תמיד נעימה או יפה.
אובכן אני מודעת לכך שגם כשכותבים מיילים ואומרים אמת בפורומים -זה עלול להישמע ככעס או תוקפנות או חוסר סבלנות -כשהמטרה היתה בעצם לומר אמת ללא כיסויים וציפויים של מילים יפות ופוליטיקה מתחסדת.
לחילופין אעלה כאן עוד נקודה שאולי אתה ואנשים אחרים שקוראים שיפרשו את דברי כתוקפנות או כעסים -לא מודעים לה והיא הנקודה שאולי -התכונות שאותם ציינת עלי בעצם קיימות בתוכך -כעסים תוקפות וחוסר סבלנות אלו הם המילים שבחרת לייצג אותי בהם - שהם אולי משקפות אותך
טריק זה ידוע וחלק מהציבור משתמש בו אפילו בלי להיות מודע לכך -להשליך על המטפל כעסים ולהציג את המטפל ככועס חסר סבלנות ותוקפן בםפרט אם זוהי אישה שמשקפת לו את האמת על ההתנהלות שלו -התוקפנית חסרת הסבלנות והכועסת
יש כאן עוד סוגיה של דיעה קדומה כוללת על נשים -איך מישהו מתחום האלטרנטיבה אמורה להתנהג מול האמת -מאישה הרי קיימת ציפיה שהיא תמיד תיהיה מאוד עדינה על גבול השתיקה בשיקוף שלה את המציאות והאמת -כשהאמת הזאת דורשת תיקון. היא אמורה לשתוק ולהמשיך לחייך גם מול עיוותים שהיא רואה בצד שמנגד.
אם כך התחושה שלך כלפי כמי שהיא אישה שעוסקת בתחום האלטרנטיבי היא תחושה שאני מעצם היותי עוסקת בתחום זה ואני אישה -אמורה כביכול לא לומר את כול האמת הנגלת לעיני כי זה מתפרש בעינך -ככועסת או כתוקפנית או חסרת סבלנות - אולי בגלל שמישהי מההסטוריה שלך עם נשים גרמה לך להרגיש כך כשהיא אמרה ושיקפה לך את האמת על עצמך
יש חומות בלתי נראות שאנשים לא מוכנים שישקפו להם -אני כאדם אישה ומטפלת
לא פוחדת לחצות את החומות האלו ולשבור אותן -את החומות המקודשות.
לכן מה שאני אומרת הוא כזה לא רק לציבור מותר לדרוש דרישות מהמטפלים
למטפל מותר וחובה לדרוש התנהגות והתנהלות מסויימת כלפי מטפלים מהציבור
בפרט ש את התשובות והעזרה אתם מבקשים מאיתנו. ותלויים ברצוננו הטוב לעזור לכם.
אני יושבת לי כאן בניחותה לא מרגישה כול כעס או תוקפנות או חוסר סבלנות כלפי שאלותיך הרבות
עונה לך כבר מספר שעות על כול שאלה באריכות מבלי להפסיק - ואומרת את האמת לאמיתה בלי לחסות אותה בחיוכים כולל את האמת עליך ועל הציבור הישראלי -אני יושבת לי אחרי ניקוי עמוק אחרי אמבטיה חמה ברקע מוסיקה נעימה ואני נהנת מאוד מהדיאלוג שנוצר ביננו שעוזר לי להבהיר אחת ולתמיד אמיתות חשובות וכולי ניחותות ונתינה-ואתה מפרש את רצוני הטוב -ואמירת האמת ככעס תוקפנות ווחסר סבלנות -לא תמוהה ? ומצחיק קצת איך הפכת אותי לכזאת ????
כשצריך להכניס בפרופורציה את האמת ללקוח וגם אם הוא לא ממש אוהב זאת -אני לא אפחד להעמיד אותו מול האמת -אני לא באה לשחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההישראלים...
שלומי04/12/2009אוקיי אז ייתכן וטעיתי בתחושותיי .
ועדיין אני סקרן לדעת אם זו דעתך על הציבור הישראלי(מתוך נסיון ארוך שנים שלך)
אז איך בכל זאת את מצליחה לעבוד פה(בישראל)ועם הישראלים??ולהיות נאמנה לדרכך?ולהשאר רגועה :) ?
ושוב תודה
שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההציבור הישראלי והרפואה האלטרנטיבית
ד``ר אדית מרלין דניאל04/12/2009
אין לי דיעה על הציבור הישראלי אני רק משקפת מה אני רואה ומנתחת עם הכלים שלי את מה שקורה
זוהי לא דיעה אישית או מחווה אישית לכאן או לכאן - זהו תצפית מעקב ודיאגנוזה על הקורה
בכל מקרה אילולי ההומאופתיה -לא רק שלא הייתי חיה כבר מזמן גם באמת לא הייתי מסוגלת לרצות להיות פה יותר מדקה אחת -או לטפל כאן באנשים או להישאר רגועה לאור כול מה שקורה
כאן בהרבה מאוד רמות שלא קשורות רק לנושא האלטרנטיבי
הומאופתיה ורק היא -היא והאלוהים שברא וייסד אותה הם המשענת היחידה האולטימטיבית והשלמה שיש לי לכול תרחיש - ואו תחושה לא נעימה מכול סוג שהוא שאדם יכול לחוש במדינה שלו או בסביבתו ולנטרל אותה מידית לטובת המשך קיום והמשך תפקוד והמשך נתינת עזרה לזולת
בלב שלם ובנשמה שקופה אני אומרת לך שאילולי ההומאופתיה -מצבי האישי היה שונה מליון שנות אור ממה שהוא היום. ולכן אני מסורה לעבודתי כהומאופתית עקב הידיעה העמוקה, הברורה, הנחרצת והנחרטטת בתת המודע שלי שהוא גם התת מודע הקולקטיבי- המוחבר עם כול המין האנושי שאילולי היכולת לתקן קודם כול את כול מה שקרה לי על הדרך באמצעות ההומאופתיה בצורה מדוייקת ומידית -לא הייה לי את הכוח ולא את היכולת לתקן אחרים אפילו לא לרגע קט
ההומאופתיה מספקת לי את כול ההגנות אותם אני צריכה בבואי במגע אם כול סוגי התחלואים של המין האנושי -ובזכותה אני יכולה להישאר חדה מחודדת מעמיקה ונוברת - בתת מודע של הנשמה של אנשים אחרים כדי לתת להם בצורה מדוייקת את הכיסוי למערכת ההגנה שלהם אותם הם לא יודעים להשיג בעצמם.
מתוך ידיעה ברורה מה זה להיות בסיטואציות בהם מערכת ההגנה חשופה ופגיעה אני עובדת -מתוך הכרה עמוקה חסרת פשרות וחזרת כיסוי של כול נושא הכאב -כאב של הנשמה כאב של הגוף כאב של הקיום -בו הייתי לא מעט שנים -משם אני אוספת את פירורי היהלומים וניצוצות האור שההומאופתיה סיפקה לי ועובדת ומפזרת אותם לכול אדם שזקוק לי.
אם לא היתה ההומאופתיה -זאת אומרת הכוח הידע והאינטליגנציה האלוהים טמונה באלמנטים שבטבע בצורה כול כך מדוייקת ומתאימה לכול כאב חשש עצב וכול סוג רגש אחר במין האנושי
אני ב -25 שנים האחרונות בהם עשיתי הסבה מבן אדם רגיל לבן אדם שמשרת את האנושות באמצעות ההומאופתיה -לא הייתי קיימת - לכן המציאות הישראלית הקשה בעצם חישלה אותי -העמידה אותי בסכנות רבות לחיי- כך שהייתי חייבת להאבק למצוא את הדרך ואת כול התשובות כדי להישאר בחיים
רבים מהאנשים שמגיעים אלי לתהליך רואים מולם מישהי שלווה חזקה וכביכול מרוקחת מכול צרה וכאב אנושיים- אך זאת הישגתי רק אחרי שנים ארוכות של עבודה עצמית -וניקוי עצמי באמצעות ההומאופתיה עימה אני משתמשת ב 20 שנים האחרונות ולכן לא זקוקה אף פעם לרופאים מכול סוג -התשובות כולם בידי -מועוברות לי ישירות מהבורא -שנתן לי את הזכות להיות קרובה אליו מספיק כדי לחזות ביכולות המופלאות שלו אותם אני לומדת וממשיכה ללמוד וללמד כול יום אנשים בקרבתי
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
שלומי04/12/2009תודה על תשובתך המהירה והמפורטת.
וברשותך,הייתי רוצה להתייעץ עמך על משהו שמטריד אותי בעניין הטיפול והמטפלים
חברתי נמצאת בטיפול אצל הומיאופט וותיק שנחשב מאד מקצועי(איני רוצה לנקוב בשמו)במשך כבר כמעט ארבעה חודשים.
נעשתה בעבר פגישת הכרות מקיפה בה היא דיווחה בצורה הכי מדוייקת שיכלה על כל שאלותיו.ניתן רמדי ואחכ היו עוד שתי פגישות מעקב.
אבלללל אין שום שיפור במצבה.וזה מעורר אצלי וכמובן גם אצלה תהיות ותיסכול גדול.
בייחוד לאור הכשרתו העמוקה של המטפל(בעל המלצות חמות)והבטחון העצמי הרב שלו מלכתחילה שיוכל לסייע לה באופן וודאי אם תשתף עימו פעולה.
היא מבחינתה עשתה כל שנדרש.ועדיין זה לא עזר.
העניין שמרגיז אותי כרגע שבשל בטחונו בעצמו ובתהליך הוא דרש ממנה שתתחייב מראש לסידרת טיפולים(שישה)על מנת שיוכל להתקיים תהליך אמיתי להגדרתו.
וכרגע המצב הוא שאין הטבה.ויש הוצאה כספית גדולה.ואי יכולת ללכת למטפל נוסף אחר להתייעצות(יש גבול להוצאות)
כך שזה גם מתחבר לעניין הכספי שדיברת עליו ולהרגשה הקשה שאנו נמצאים כרגע בתוכה,
כסף עבורנו זה דבר שלא קל לנו לגייס .והחלטנו כן להשקיע אותו בשביל בריאותה
מהי המלצתך לאור נסיונך הרב ???
אודה לך מאד על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לחברה שלך
ד``ר אדית מרלין דניאל05/12/2009שלום שלומי
אני בעד הומאופתים שמחייבים על סידרת פגישות מראש - לדעתי כולם צריכים לנהוג כך לאור
החוסר סבלנות, החוסר עיקביות של אנשים שקופצים ממטפל אחד לשני ולא מאפשרים לתהליך לקראת לעומק במקום אחד - גם אני גובה על סידרה של מפגשים מראש
יש מספר אפשרויות ללמה מצבה לא השתפר כפי שאתה טוען
1 היא לא חשפה את כול האינפורמציה - ולא הגיע לחשיפה אמיתית רגשית מירבית של הקרקעית של הרגשות שמסתתרות מאחורי קורות חייה
2 היא ואולי גם אתה לא מדווחים את כול האמת כפי שציינתי רוב הישראלים אוהבים לומר שכלום לא קרה כדי להאיץ בהומאופת לשנות או לחזק את הרמדי כדי להתקדם מהר יותר -וכך הם בעצם עושים נזק לתהליך -כך שאם יש התקמות של 10-20% יגידו שלא קרה כלום או אפילו 30%
3 יש שיכבה של הרבה תרופות וחומרים כימיים כמו סמים שנלקחו ויוצרים חסימה -צריך קודם לנקות אותם מהגוף והתאים ואז ההתקדמות תראה יותר מהר -כי לרמדי לא תיהיהי התנגדות פניתי של פסולת של חומרים כימיים שיוצרים שיכבה שקשה לעבור אותה
4 הרמדי היא לא הרמדי המתאימה - זה יכול לקראת במצבים מסויימים שיש רמדי שלר חופפת לכול התמונה בנשמה -מבחינת עומק המפה של הנשמה -זה מאוד תלוי ביכולת של ההומאופת לזהות את אותו אזור עמוק וניסתר ועל סמך האינפורמציה ומשתנים נוספים ולהתאים לו רמדי מדוייקת
זה תלוי לחלוטין ברמת הנשמה של ההומאופת -ככול שהנשמה שלו גבוההה יותר כך יוכל לחדור יותר גבוה ולעומק של המפה הנסתרת ותקן אותה מהר יותר
5 הרמדי לא מספיק חזקה -ההומאופת בחר להתחיל ברמדי חלשה כי האישה היא בעלת קונסטיטוציה מאוד חלשה ושבירה לכן חייבים להתקדם מאוד לאט ולבנות אותה מהבסיס מאוד לאט כך שהשינוי הינו כמעט בלתי נראה בהתחלה כלפי חוץ -אך מתחת לפני השטח היסודות נבנים ויראו בהמשך שינויים גם מעל פני השטח -שאתם מסוגלים לראות
6 הרמדי שהיא לוקחת נוטרלה באמצעות קופאין מנטה קרינות פלאפון -יש לשמור על הרמדי תמיד עטופה בנייר כסף לכול מקרה זה מגן בפני קרינה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד סיבות אפשריות מדוע אין התקדמות
ד``ר אדית מרלין דניאל05/12/2009
8 הגוף והמערכות שלו מלאים ברעלים -לכן שוב יש חסימה גדולה מאוד שכול הזמן נותנת פוש נגדי לתהליך האיזון -והאדם מצידו לא עושה שינויים לטובה ברמת התזונה שלו כדי לעזור בתהליך
9 הגוף מלא ברעלים והאדם לא עושה שינויים באורח חייו כדי להקטין רעלים ולנקות את הקיימים שהצטברו לאורך חייו -הייתי ממליצה על בדיקת שיער לגילוי רעלים בגוף
10 האישה פוחדת להתקדם למרות שהרמדי מקדמת אותה היא פוחדת להראות לך שיש התקדמות
זה במצב בו האישה היא אישה שסובלת מאלימות בבית מהגבר ולכן היא חייבת להסתיר ממנו את עובדת היותה חזקה יותר -ומתכננת את עזיבתו
11 יש חסימה מיאזמתית-מיאזמה היא שכבה עמוקה בקיימת באדם בירושה -בדימוי - זה כמו שיכבת סלעים באדמה שמפריע למים לחלחל פנימה לתוך האדמה -לכן המים נשארים למעלה -דימוי צריך להתאים רמדי שתנקה את השיכבה המאיזמתית
12 המחלה היא כרונית בת הרבה שנים ומסובכת ומורכבת -ההומאופת נתן רמדי חלשה כדי לא לזעזע את המערכת ולבנות את מערכת החיסון לאט בעדינות ובהדרגה.
13 האדם לא יודע לדווח נכון על השינויים שחלו בו -הרבה פעמים כשפתאום משהו משתפר האדם מייחס את זה לגורמים אחרים ולא להומאופת או לרמדי -זה גם משהו מאוד מוכר בתחום ההומאופתיה שהאדם יבוא ויגיד יש שיפור אבל אני לא יודע אם זה מזה כי אני עושה גם ככה וככה
14 לאדם יש טינא סמויה כלפי ההומאופת הכול יכול והבטוח בעצמו -כמו במקרה שלכם - ועל שהוא בכלל דורש כסף על הטיפול -או דורש התחייבות לסידרה - כי כמובן שהומאופתיה צריכה להינתן חינם לכול דורש ולא צריך לשלם עליה כלום באידאה - כי היא הרי רפואת האלוהים - כול דבר אחר שצריך לשלם עליו כמו על טיפול עשרת אלפים למכונית -או טיפול עשרת אלפים לשיניים -זה בסדר לזה יש תמיד כסף -אבל להומאופתיה זה ממש לא בסדר בעיני הציבור המשלם -אנשים רוצים שאם הדבר הזה הוא קסם אז שלפחות ינתן להם בחינם
סוג של משאלה ילדותית שקיימת באנשים -שבעיקרון היא נהדרת אם הממשלה היתה מפרנסת את כול ההומאופתים בארץ ובעולם. לכן הלקוח מעלים מידע -כי הוא רוחש טינא וצר עין במערכת שבה הוא תלוי להתקדמות האישית שלו שאותה הוא רוצה כאן עכשיו ומידי -גם משאלה ילדותית שבה צריך לטפל בצורה הומאופתית בפני עצמה
15 משהו קרה לרמדי בתהליך ההגעה שלה ללקוח -אולי משלוח דואר קרינה שהרמדי עברה שניטרלה אותה עוד לפני תחילת התהליך -לפעמים כדאי לקנות שוב את אותה רמדי כדי להיות בטוחים שלא קרה לרמדי משהו שניטרל אותה
16 אולי יש עוד סיבות שכרגע לא עולות בדעתי אך העלתי פחות או יותר את רובם
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה.אבל יש לי השגות....
שלומי05/12/2009תודה על פירוט התשובה(כמו תמיד :) )
ואני מניח שמנית את כל האפשרויות הקיימות.
ועדיין קשה לדעת מה בדיוק הסיבה.
אבל עצם העובדה שאני צריכים להתייעץ עם הומיאופטית אחרת מהמטפל שאצלו היא נמצאת בטיפול כבר מעידה על איזושהי בעיה.לפחות בהרגשה שלנו.
והעניין של התחייבות מראש והוצאה כספית גדולה (מאד גדולה- אלפי שקלים)כשכרגע אנחנו במצב של חוסר התאמה עם המטפל הנוכחי (יהיו הסיבות אשר יהיו),לא נראיית לי בדיעבד דבר נכון לעשות.
וחלילה אני לא חושב שצריכים לקבל הומיאופטייה בחינם או משהו בסגנון
אבל אם אני (או במקרה זה חברתי)מעונין להשאר אצל מטפל שאני מרגיש שאני יכול לסמוך עליו ושיש פה משהו נכון וטוב(גם אם אין תוצאות ממשיות כרגע)אני אשאר.ואם לא אז נכון שתיהיה לי אפשרות ללכת.ואם אני טועה זו לגמרי תיהיה הבעיה שלי.(כמו בכל טיפול אחר פסיכולוגי ואיזה שלא יהיה)
כי הרי במצב הנוכחי להיות כבול למסגרת בה כבר אין אמון במטפל ובאופן טיפולו ,למה זה טוב??חוץ מלהבטחת המטפל עצמו שגובה מראש על סידרת שישה טיפולים.
אני סבור שאדם יכול להחליט מה טוב לו ומה לא.אולי הוא טועה.אולי הוא צודק.אבל הוא זה שצריך לקחת אחריות על מעשיו לכאן או לכאן.עצם ההתחייבות מראש אולי מעידה שהמטפל לא סומך על המטופל שלו שיעשה את ההחלטה הנכונה עבורו(גם אם הוא ישראלי)ואולי בעצם הוא עצמו לא מוכן להיות פתוח למה שיקרה בהמשך מבלי לחייב מראש.
בברכה שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כול הכבוד
ד``ר אדית מרלין דניאל06/12/2009שלום שלומי
אם כול הכבוד לכול הלקוחות שבעולם
אני למשל לא אבזבז מזמני היקר היום על אף אדם שלא יתחייב לתהליך של מינימום 4 מפגשים
אין לי באופן אישי עניין לבזבז את זמני על אדם שלא באמת מעוניין להישאר באותו מקום עד להשלמת המשימה והשגת תוצאות - גם אם זה לא מתבצע בקצב שהוא חושב שזה אמור להתבצע - שיש לציין במפורש שהוא לא יודע שמה שהוא רוצה לא אפשרי מבחינות רבות -הוא אינו מכיר ובקיר בשפה של ההומאופתיה ולכן -אין לו יכולת להאריך אם אכן התהליך קורה בקצב האמור או לא -וכול מקרה לגופו כמובן
לישראלים. שוב יש קוצים בתחת - ואותי הקוצים של אף אחד לא מעניינים
אני מתארת לעצמי שאותו הומאופת שאצלו אתם נמצאים ומהר מידי איבדתם אמון בו מרגיש דומה - מאוד קל לישראלי לאבד אמון - הישראלי אוהב לאבד אמון ושיהיה לו על מי להצביע ולומר הוא לא הצליח לעזור לי - עוד סימפטום ילדותי ותכניקה מופלאה של העם הנבחר
תשקולו אולי אם הוא באמת הומאופת ידוע כפי שאתה מציין ואני מתארת לעצמי שחקרת מי הוא ומה הוא לפני התחלת התהליך וגם קיבלת המלצות מלקוחות שלו שיש הוכחות בידיו -לתת לו עוד הזדמנות לווא דווק לרוץ ממקום למקום כדי לחפש אור במקום אחר -יביא לכם פתרון מהיר יותר
הבחירה היא שלכם אם לאבד אמון או לתת אמון - אמון זה דבר נע ונד וגמיש -אתם יכולים להאריך את תקופת האמון בו עוד קצת אם תבחרו בכך. אלא אם האגו מנהלת אותכם. ואולי אתה חושב שהוא ידוע ומוכר ומוסמך והוא בעצם לא.
אבל בכל מקרה כמובן שאם הענייין מאוד דוחק - תעשו את השיקול שלכם -הרי בכול מקרה אצל הומאופת חדש תצטרכו להתחיל הכול מהתחלה כולל כסף הוצאות זמן ולספר הכול מהתחלה
שוב אם הוא ידוע ובעל רקורד ברור אולי כדאי שפשוט תפנו את כול השאלות הדיון הזה אליו
לבדוק מה הוא אומר מדוע אין התקדמות -מוזר באמת שהשאלה לא מפונת אליו
אך שוב לציין חוסר נתינת אמון היא בעיה שלכם -של טייפ הלקוח הישראלי ללא קשר אל ההומאופת או לרמת הטיפול שלו -מיכיוון שאני מקבלת לקוחות מהארץ ומחוול אני רואה הבדלים עצומים בגישה
פשוט אין מה להשוות
אני למשל לא מצפה מישראלי לתת בי אמון - אני דורשת להגיע אלי ללא אמון וללא אמונות ואמונות תפלות -אני רוצה לקוח ללא אמון בי או בתהליך עצמו - קל לי יותר לעבוד מול אנשים שהם חסרי אמון וכך אני חוסכת לכם את הסיפור על היה לי אמון ועכשיו איבדתי אמון
מבחינתי תן את האמון שלך למישהו אחר ובו אלי נקי וריק מאמונות ונושאים שלא קשורים לתהליך עצמו -אני צריכה אדם נקי ללא ספקולציות דיעות קדומות והתנהלות לא רצינית עם קוצים בישבן
ולצערי הישראלי מקיף עצמו בכול אלו לפני הגיעו לתהליך אצל מטפל אלטרנטיבי -ידוע מוכר ומוסמך.
באופן אישי מגלל ההתנהלות הזאת -אני בודקת היום כול לקוח לפני שאני מקבלת אותו אלי
ובוחנת אם הוא הולך לכיוון של לשחק משחקי תופסת ולא להתמיד בתהליך- אם אני קולטת שהוא כזה אני לא מקבלת אותו לתהליך אצלי
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אדם באשר הוא כנשמה.
שלומי06/12/2009אני מאמין שצריך לקבל לטיפול כל אדם באשר הוא.כי עצם זה שפנה לעזרה והרצון להרפא כבר מעידות על כוונותיו.ואם מתגלה בהמשך שהוא באמת לא רציני ובא לשחק משחקים אז בעיה שלו.(למה את לוקחת את זה על עצמך?)לעיתים גם אדם יכול לעשות רושם מסויים לפני(כשעדיין חוקר,מחפש,לא בטוח וכו') ואחכ כשמחליט ונכנס לטיפול,לעשות רושם אחר לגמרי מאחר ובחר(גם אם לכאורה היה נראה שמשחק משחקים)וגם יתכן שזו גם חלק מהבעיה שלו כ"נשמה" האי יכולת להיות שלם עם עצמו להתחייב להתמיד וכו'...אז למה מראש לברור אותו ולא לקבל??הרי העבודה אצלך או אצל כל הומיאופט היא על האדם עצמו על נשמתו ואני סבור שאם יהיה חיבור טוב עם המטפל(ואני כן מאמין בזה)התהליך יקרה גם אם אין תוצאות מהירות כפי שהמטופל היה רוצה.ואולי מראש לא כדאי להבטיח הבטחות ולאמר :במידה ותשתף פעולה בתיחקור ותיהיה מדוייק אני מבטיח לך שתראה תוצאות .יש בזה משהו מאד מפתה ועדיף פחות להיות יהיר אולי ויותר מציאותי וכך גם המטופל לא ייפתח כל מיני תקוות(דווקא בגלל,כפי שאת אומרת,שהוא לא מכיר את רזי ההומיאופטייה).
בברכה שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אדם באשר נשמתו היא
ד``ר אדית מרלין דניאל06/12/2009מסכימה איתך בחלק -אני באופן אישי -יודעת שכול מי שמגיע אלי ומתמיד משיג תוצאה
לכן אני לא אוהבת להתחיל אם מי שנראה לי שבאמצע לא יתמיד
אין לי עניין להיכנס לחתונה שאני יודע שאחרי חודש חודשיים מתגרשים
אני עושה הכול עבור האדם שמגיע אלי כדי להוציאו מהבעיות שלו ויש לי הוכחות ברורות בשטח
לקוחות רבים יעידו על כך שהגיעו עם בעיות קשות שגם הרפואה לא פתרה ויצאו נקיים מהם
לומר לאדם שאם יתן אינפורמציה מדוייקת לבעייתו יש פתרון - זה ניסוח לא נכון אנחנו לא אומרים כזה דבר ואני אישית לא מבטיחה דבר לאיש למעשה האדם חותם אצלי הצהרה שלא הובטח לו דבר
רק אלוהים יכול להחליט בסופו של דבר אם לאדם זה מגיע שסוף סוף יפסק הסבל שלו באמצעות ההומאופת או לא
לרוב כשמגיעים אלי -מגיעים אנשים שאלוהים שלח כי הגיע זמנם להפסיק לסבול -זוהי הזכות שלהם אצלי ספציפית מי שמגיע אלי רשום לו מלמעלה שמתרים לו להפסיק לסבול לכן מקשרים אותו איתי
אך הצלחת התהליך מאוד קשורה לא רק לדיוק באינפורמציה ומתן רמדי -היום אדם שלא משלב ניקוי רעלים ותזונה נכונה מבחינתי עשה חצי עבודה -לעבוד רק עם הומאופתיה ללא תיקון בהרגלי חיים שגרמו לחלק מהבעיות זה לעשות חצי עבודה -לכן אני תלויה באדם שמגיע אלי למימוש כול המטלות שהוא צריך לעשות ושאני נותנת לו לעשות בחייו כד'י לגרום לשינוי רציני עמוק ויציב במצבו
אני כפי שציינתי שלא כמו הומאופתים רגילים - שמה לאדם את כול הקלפים על השולחן ואם הוא מתחיל להשתמש לי במונחים כמו כמה זה מפתה או אני מאמין או לא מאמין -אני ישר מוחקת לו את המילים האלו מהלקסיקון - אני לא מוכנה שאדם יגיע אלי כי הוא מאמין בי בשיטה או מתפתה לכך מאיזה שהיא צורה - אם זה המצב צריך קודם כול לנקות לו את הפיתוי שהוא מרגיש או האמונות הטפלות שהוא רוצה לבוא עימם לתהליך - ואם חלק מהנשמה שלו זה חוסר ההתמדה נכון זה דורש תיקון הומאופתי -אך מה שאני מדברת עליו הוא משהו אחר -הוא צורך של הרבה מאוד ישראלים לקפוץ ממקום למקום כי המציאות שבה חיים האנשים היום היא מציאות של פיתויים
ובדיוק משם נוצרת תמונת המצב של האדם שקופץ ממקום אחד לשני ממטפל אחד לשני ומטיפול אחד לשני בגלל הפיתוי -בדיוק כמו ילד שרוצה ממתקים כי היא רוצה עכשיו ממתק עכשיו הוא חייב מתוק ואם לא נותנים לו הוא מתחיל לעשות כול מיני דברים כדי לקבל עכשיו את המתוק - ואם האמא לא תיתן לו הוא ילד לסבתא ואם היא לא תיתן לו הוא ילך לדודה ואם היא לא תיתן לו הוא יקח לבד מהארון בלי שההורים יראו -זה בדיוק מה שקורה בתחום הטיפולים -אנשים מתפתים כול הזמן ולתוצאות מהירות לעכשיו ומיד -לסיפוקים מדייים -ולכן אם המקרה שלהם דורש יותר מעכשיו ומיד הם מתחילים לקפוץ ממקום למקום
רק כדי לתת קריטריון לנושא כמה זמן צריך תהליך של איזון אמיתי לקחת זה
לקחת את מספר שנות חייו של האדם בהם נהרס האיזון
אם האיזון נהרס במשך 40 שנה בממוצע בין 8-10% צריך לקחת זמן האיזון חזרה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן צריך לקחת תהליך איזון מחדש
ד``ר אדית מרלין דניאל06/12/2009תהליך איזון מחדש אם כך צריך לקחת בין 8-10% משנות חייו של הלקוח
שבישל את החוסר איזון שלו לאורך חייו זאת אומרת אם התבשלת עם חוסר איזון
30 שנה -3 שנים בערך צריך לקחת להחזיר אותך לאיזון
יחד עם ההומאופתיה ניתן להשיג לרוב את האיזון בחצי מהזמן הזה
אם ההומאופת מעולה הוא יכול אפילו להוריד את זה עוד
ההומאופתיה עם היכולות שלו יכולה להוריד את הכמות הזאת אפילו ל 4%
רק אם ההומאופת מעולה בעל נשמה גבוהה וידע רב בתחום וותק והוכחות בשטח הוא יכול לקבל מלמעלה -כן מהבורא אישור להוריד מהכמות הזאת עוד 2% -לא אם המקרה על תרופות -אם המקרה על תרופות זה יקח כמה שזה יקח
אך מקרה ללא תרופות - אם להומאופת יש זכות למעלה -ההומאופת הופך להיות הסנגור של האדם מול הבורא -ובזכות אותו ההומאופת האדם מקבל חנינה מוקדמת ניתן לקרא לזה או הפחתה בעונשו -ההומאופת בעצם לוקח על עצמו את התיק של האדם -ומוכן לשלם בעבורו
ולכן מאוד חשוב להקפיד ולברר אל מי הולכים לפני
ולא זה לא חייב להיות אדם דתי אם כיפה על הראש לא בזה מדובר -כן חייב להיות אדם אמיתי
שלא מפתה אותך בשום פיתויים - או מבקש שתאמין בו ברמדי או התהליך
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד סיבה אחת מדוע אין התקדמות מהירה
ד``ר אדית מרלין דניאל06/12/2009מקרים פסיכיאטרים על הרבה תרופות שצריך לעבוד בהם מאוד בזהירות אם רמדי חלשה כשי לא לגרום לזעזועים במקביל יש צורך להוריד את התרופות בפיקוח הפסיכיאטר - ובמקביל יש גם תהליכי גמילה קשים מההורדה של התרופות -כול התמונה הזאת גורמת לכך שהמקרה יהיה קשה ארוך והשינויים שיראו בו לא יהיו מהירים אלא איטיים -ולכך צריך סבלנות רבה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסיבה אחרונה לסיום -להתקדמות
ד``ר אדית מרלין דניאל06/12/2009במקרים בהם הלקוח מוקף בבני משפחה או חברים שגורמים לו את הנזקים שהוא מעיד עליהם
ציינו דוגמא אחת - כשבעל אלים כלפי אישתו -אך אלימות יכולה להתבטא רק מילולית השפלות הורדות העלבות זלזול קור חוסר ומניעת אהבה וכו
במקרים כאלו אם האדם חשוף כול הזמן לבן המשפחה שממשיך לתמוך בבעיה שלו כי הוא בעצם לא רוצה שהלקוח יחלים - אם הלקוח יחלים לא תיהיה לו לאותו בן משפחה יותר שליטה עליו
ניתן לשלוט על אדם רק אם הוא חלש כואב ומיוסר לא ניתן לשלוט על אדם בשום צורה אם הוא מרגיש טוב בטוח בעצמו ונהנה מהחיים
לכן הרבה פעמים מומלץ כדי באמת להשיג שינוי עמוק רציני ויותר מהיר -לנסות להביא את בן המשפחה שגורם לנזק גם כן לטיפול -לרוב זה קשה ולכן לרוב אותו אדם שמטופל בהמשך יצטרך להחליט איך להקטין את החשיפה שלו לאדם שתומך לו בבעיה ומגרה אותה
אך יש אנשים שכן מודעים כמו זוג שהגיע אלי לתהליך עכשיו שבו הבעל מודע לכך שהוא גורם לסטרס של אישתו ושל הילד שלו -לכן כולם הגיעו לתהליך כולל הבעל - האו הגיע במטרה גם לעזור לעצמו וגם לעזור לקייס שלהם -כי הוא מודע לכך שהתפרצויות הכעס שלו גורמים לפחדים שלהם
מקווה שזה עוזר
ומיפינו את כול האפשרויות שיש
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)