רפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס
    ריקי
    06/12/2009

בתי בת 11 שבועות וסובלת מרפלוקס מאז שנולדה. היא ניזונה מאינפמיל ומטופלת בזנטק מזה כשבוע , כשקודם לכן טופלה בלוסק במשך שבועייים, אך זה לא השפיע עליה והפליטות המרובות נמשכות גם כשעתיים לאחר שסיימה לאכול.
    למרות הפליטות המרובות היא עולה במשקל ולכן מבחינת הרופאים (רופאת הילדים ורופאים בשניידר אליהם הגענו בשל מקרה של הקאות) הכל תקין וברגע שהיא תתחיל לאכול אוכל מוצק יחול שיפור
    אני לא מעוניינת לחכות עד השלב הזה מאחר בסיום כל ארוחה אני חשה בחוסר הנוחות של ביתי כאשר רמת החומציות עולה, כאשר היא מנסה לעשות קקי וגם כי ברגע שאני משכיבה אותה שעה לאחר האוכל היא מייד פולטת ואני נאלצת להחזיק אותה הרבה על הידיים ואפילו הטרמפולינה לא עוזרת.
    אני מתנצלת מראש על האורך אך אני פשוט מיואשת ורציתי לשאול ההומאופתיה מצעיה פתרון לבעיה זו ואם כן תוך כמה זמן רואים תוצאות. אשמח לקבל פרטים לגבי אופי הטיפול וגם לגבי מטפל אליו אפשר לפנות באזור המרכז

תודה מראש, ריקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד``ר אדית מרלין דניאל
    06/12/2009

שלום ריקי

בעיית הריפלוקס ידוע בקרב תינוקות והומאופתיה עוזרת בנושא בצורה יפה ולרוב מהירה
    אפשרי לראות שיפור בטווח זמן של בין מספר ימים בשבוע הראשון ללקיחת הרמדי ההומאופתית עד לחודש להתחלת התהליך במקרה שהמקרה הוא פשוט כפי שאת מציגה אותו

וכול מקרה לגופו תמיד אך כפי שאת מציגה אם אכן אין בעיות נלוות נוספות
    יש סיכוי שהשיפור יכול יחסית מהר -אך אינני מבטיחה דבר או אומרת ב 100%
    זה רק צפי משוער - על סמך מקרים דומים והדיווח שלך כרגע - לא לבנות ציפיות
    רק לדעת שבהומאופתיה מקרים כאלו מאוזנים כול הזמן והזמן שלוקח הוא לרוב מהיר

את מוזמנת אם את רוצה ליצור עימי קשר למייל האישי או לטלפון לתיאום פגישה
    אני מקבלת לקוחות במרכז ואשמח לעזור לכם

בברכה אדית דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו