מאלחש מקומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאלחש מקומי
    מיקי
    13/01/2010

שלום
    לפני טיפול לייזר להסרת שיער, שמים לי משחה מאלחשת שקצת מרדימה את האזור.
    בתור אחד שלא אוהב להשתמש בדברים שעברו במפעל,
    רציתי לשאול האם יש לטבע תחליף (רצוי מאד חזק) לזה?

איזה חומר אני יכול להשתמש ע"מ להרדים איזור מסויים בעור?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאלחש מקומי

הוספת תגובה

• מאלחש מהטבע

ד``ר אדית מרלין דניאל
    13/01/2010

שלום מיקי

אני לא מכירה מאלחש שירדים לגמרי אזור בצורה טבעית
    אתה כן יכול להיעזר בגל הומאופתי שאותו תשיג בבתי מרקחת הומאופתיים למריחה על המקום לפני ואחרי שמכיל כמה סוגי צמחים שיכולים לעזור למקום להחלים מהר יותר

ניתן למרוח את הגל מספר פעמים לפני התחלת התהליך ואחריו וזה יקטין את הכאב זמן החלמה
    ופגיעה ברקמות -השאלה היא איזה סוג פגיעה ברקמות אתה עובר אני מציעה שתיגש לבית מרקחת הגליל בבן יהודה 80 בתל אביב ובקש שירכיבו לך משהו על פי סוג המצב הספציפי שלך

אבל זה לא יאלחש את המקום בצורה שלא תרגיש שום כאב -זה כן יעזור להפחית להרגיע למנוע טראומה מהמקום להרדים לגמרי לא ידוע לי תשאל אותם אולי יש להם עוד פתרונות מהסוג הזה שאני לא מכירה

בברכה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידוע לך אולי שם הג'ל הזה?

מיקי (מחיפה)
    14/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאלחש

ד``ר אדית מרלין דניאל
    14/01/2010

אם תיגש לבית מרקחת הומאופתי בקש שיכינו לך משהו אישי על סמך הבעיה שלך -אין משהו כזה מוכן

בהצלחה דיטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו