תרופות הומאופתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות הומאופתיות
    ברוכה
    14/01/2010

האם ישנן תרופות הומאופתיות מסויימות שמצריכות בדיקות דם של תפקודי כבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות הומאופתיות

הוספת תגובה

• בדיקות כבד בזמן טיפול הומאופתי

ד``ר אדית מרלין דניאל
    14/01/2010

שלום שולה

ההומאופתיה לא דורשת לעשות בדיקות כאלו או אחרות פיזיות
    בגלל שהמדדים להתאמת רמדי הומואפתית הם שונים מהמדדים של הרפואה הרגילה
    ולהומאופתהי יש כלים אחרים דרכם ניתן לדעת מה המצב של איברים או מהם נתוני החוסר איזון של האדם -יש הומאופתים שבודקים באירוס העין או בציפורניים או בשיערות או בלשון ומקבלים נתונים מדוייקם לא פחות מכול בדיקת דם או שתן במעבדה.

בדיקת שיער למשל נעשת בתנאים מחמירים ונשלחת לחוול למעבדות מיוחדות שם בודקים מדדי עומס של רעילות לא רק בכבד אלא בכול הגוף.

אני כהומאופתית ונטורופתית שולחת לקוחות לעשות את כול הסוגי הבדיקות כולל תפקודי כבד כדרך קבע -כי היום צריך לדעת מה מסתתר מאחורי החזות החיצונית ומה מתבשל שם
    מכיוון שאני עוסקת גם בהתאמת תזונה מאוד משמעותי עבורי לדעת מה קורא לכבד
    עומס רעלים ושומנים ....

ברגע שיש נתונים על הכבד כמובן שניתן גם לכוון את הרמדי ההומאופתית לניקוי רעלים מהכבד בצורה יותר מועילה כך שאני באופן אישי כן ממליצה על כך - אבל עבור הומאופתים בדרך כלל
    אין חובה שכזאת שמחייבת בדיקת כבד עקב קבלה או עבור נתינת רמדי מסויימת -זה רק עניין של כמה ההומאופת מעמיק לחקור מאוד כיוונים יש הומאופתים שהם רופאים למשל עבורם זוהי בדיקה שיגרתית.

מקווה שזה ענה לך אם לא ידעי אותי למה התכוונת ואנסה למצות את התשובה בצורה יותר ברורה

בברכה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו