מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות הומאופתיותברוכה14/01/2010
האם ישנן תרופות הומאופתיות מסויימות שמצריכות בדיקות דם של תפקודי כבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות כבד בזמן טיפול הומאופתי
ד``ר אדית מרלין דניאל14/01/2010שלום שולה
ההומאופתיה לא דורשת לעשות בדיקות כאלו או אחרות פיזיות
בגלל שהמדדים להתאמת רמדי הומואפתית הם שונים מהמדדים של הרפואה הרגילה
ולהומאופתהי יש כלים אחרים דרכם ניתן לדעת מה המצב של איברים או מהם נתוני החוסר איזון של האדם -יש הומאופתים שבודקים באירוס העין או בציפורניים או בשיערות או בלשון ומקבלים נתונים מדוייקם לא פחות מכול בדיקת דם או שתן במעבדה.
בדיקת שיער למשל נעשת בתנאים מחמירים ונשלחת לחוול למעבדות מיוחדות שם בודקים מדדי עומס של רעילות לא רק בכבד אלא בכול הגוף.
אני כהומאופתית ונטורופתית שולחת לקוחות לעשות את כול הסוגי הבדיקות כולל תפקודי כבד כדרך קבע -כי היום צריך לדעת מה מסתתר מאחורי החזות החיצונית ומה מתבשל שם
מכיוון שאני עוסקת גם בהתאמת תזונה מאוד משמעותי עבורי לדעת מה קורא לכבד
עומס רעלים ושומנים ....
ברגע שיש נתונים על הכבד כמובן שניתן גם לכוון את הרמדי ההומאופתית לניקוי רעלים מהכבד בצורה יותר מועילה כך שאני באופן אישי כן ממליצה על כך - אבל עבור הומאופתים בדרך כלל
אין חובה שכזאת שמחייבת בדיקת כבד עקב קבלה או עבור נתינת רמדי מסויימת -זה רק עניין של כמה ההומאופת מעמיק לחקור מאוד כיוונים יש הומאופתים שהם רופאים למשל עבורם זוהי בדיקה שיגרתית.
מקווה שזה ענה לך אם לא ידעי אותי למה התכוונת ואנסה למצות את התשובה בצורה יותר ברורה
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)