מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות אזניים חוזרותor26/01/2010
בני בן 10 חודשים חלה בדלקת אזניים 4 פעמים תוך 3 חודשים
החלטתי לנסות טיפול הומאופטי לפני השלב הבא שהוא לדברי הרופא ניתוח או אנטיביוטיקה כטיפול מונע. לקחתי אותו להומאופט והוא התאים לו תרופה.
נתתי לילד את הטיפות לפי הוראות ההומאופט.
ביומיים שאחרי הטיפות הילד לא התנהג כרגיל. לדברי הגננת הוא בכה יותר מהרגיל ולא היה לו תאבון. האם תקין?
עוד שאלות:
התחלתי לתת לו את הטיפות באותו יום שהילד סיים לקחת את האנטיביוטיקה(קיבל את המנה האחרונה בבוקר) והתחלתי לתת לו את הטיפות בערב. האם לעניין הזה יש השפעה על הטיפול?
כמו כן אני נוהגת לתת לבני כפית אחת ביום של פרוביוטיקה האם מותר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים.
כרמית ברלין26/01/2010הי ותודה על פנייתך,
כעיקרון, הומאופתיה היא שיטת הטיפול, בעיני, המתאימה ביותר לרפא דלקות אוזניים בצורה נכונה וטובה. קשה לי לענות על שאלותייך, כיוון שדברייך לא ברורים לי עד הסוף.
ביומיים שלאחר הטיפול התנהג שלא כרגיל, אך מה קרה אחרי היומיים האלה? קשה להעריך את המצב רק אחרי יומיים, לעתים צריך זמן רב יותר בשביל להבין מה קורה ולמה.
לגבי האנטיביוטיקה באותו היום, לא נראה לי שזה מה שיפגום בטיפול, למרות שאני למטופלי ממליצה להתחיל יום למחרת סיום האנטיביוטיקה. ולגבי הפרוביוטיקה אין מניעה. רק מיותר, כיוון שההומאופתיה עושה עבודה טובה יותר.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
