דלקות אזניים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אזניים חוזרות
    or
    26/01/2010

בני בן 10 חודשים חלה בדלקת אזניים 4 פעמים תוך 3 חודשים
    החלטתי לנסות טיפול הומאופטי לפני השלב הבא שהוא לדברי הרופא ניתוח או אנטיביוטיקה כטיפול מונע. לקחתי אותו להומאופט והוא התאים לו תרופה.
    נתתי לילד את הטיפות לפי הוראות ההומאופט.
    ביומיים שאחרי הטיפות הילד לא התנהג כרגיל. לדברי הגננת הוא בכה יותר מהרגיל ולא היה לו תאבון. האם תקין?
    עוד שאלות:
    התחלתי לתת לו את הטיפות באותו יום שהילד סיים לקחת את האנטיביוטיקה(קיבל את המנה האחרונה בבוקר) והתחלתי לתת לו את הטיפות בערב. האם לעניין הזה יש השפעה על הטיפול?
    כמו כן אני נוהגת לתת לבני כפית אחת ביום של פרוביוטיקה האם מותר?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אזניים חוזרות

הוספת תגובה

• דלקות אוזניים.

כרמית ברלין
    26/01/2010

הי ותודה על פנייתך,
    כעיקרון, הומאופתיה היא שיטת הטיפול, בעיני, המתאימה ביותר לרפא דלקות אוזניים בצורה נכונה וטובה. קשה לי לענות על שאלותייך, כיוון שדברייך לא ברורים לי עד הסוף.
    ביומיים שלאחר הטיפול התנהג שלא כרגיל, אך מה קרה אחרי היומיים האלה? קשה להעריך את המצב רק אחרי יומיים, לעתים צריך זמן רב יותר בשביל להבין מה קורה ולמה.
    לגבי האנטיביוטיקה באותו היום, לא נראה לי שזה מה שיפגום בטיפול, למרות שאני למטופלי ממליצה להתחיל יום למחרת סיום האנטיביוטיקה. ולגבי הפרוביוטיקה אין מניעה. רק מיותר, כיוון שההומאופתיה עושה עבודה טובה יותר.
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו