הרופא שהציל את הנכד שלי ,וגם התנצלו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרופא שהציל את הנכד שלי ,וגם התנצלו
    מרים
    26/01/2010

לפני כמה שבועות סיפרתי פה על הנכד שלי שסובל משקד שלישי
    ההיתי מאוד נגד העניין ההומאופטי כשההורים שלו החליטו לקחת אותו ,זה נראה לי הזוי
    לא האמנתי שטיפול כזה יכול לעזור
    היום אני רוצה לבקש סליחה ,השמצתי ליגלגתי צחקתי ופשוט לא האמנתי אבל עכשיו אני עומדת מולו בלילה ופשוט לא מאמינה...
    הילד הזה היה נוחר כמו איש זקו ושמן ...היה מתעורר הרבה היתה נפסקת לו הנשימה וזה היה נורא
    היום אחרי טיפול ע"י ד"ר בועז רון שהוא גם הומאופט הילד יושן נהדר הנשימה שלו חרישית ועמוקה
    אין נחירות ,אין הפסקות נשימה זה פשוט לא יאמן.!!!!!!
    זה המקום לבקש מכל אותם מטפלים אלטרנטיבים סליחה גדולה !!!!!!!
    הפכתי ממשמיצה לממליצה
    תודה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כול הכבוד על המחווה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    26/01/2010

יופי של מחווה לבועז רון שמטפל בילדים אוטיסטים אך לא רק

יש המון משמיצים בעם שלנו-ואם ירבו המהללים. העבודה שלנו בלהציל נפשות תיהיה הרבה יותר קלה ופשוטה

לי בעצמי יש כול כך הרבה הצלחות מאחורי מה 20 שנה האחרונות שמפליא אותי באופן אישי שלא שמעתי ראיתי או קיבלתי מספיק עדויות בפורומים או במקומות ציבוריים אחרים - מאלו שזכו לקבל את כול החיים שלהם במתנה באמצעותי -שלא טורחים אפילו להיכנס לפורומים שאני מנהלת או לפורומים אחרים ולהעיד על כך

אם לא לטובת ההומאופת עצמו והיכולות שלו -כדי לא לגרום לאגו שלו להיות בעננים -ובמקרה האישי שלי זה בכול מקרה לא יקרה כי אני משייכת את כול הידע והכוחות שלי אוטומטית לאלוהים
    אז לפחות לטובות האנושות הסובלת מאותן בעיות בדיוק שאתם הצלחתם לקבל עזרה שלמה להם ולטובת ההומאופתיה שמנצחת כול מחלה

הייתי מאוד שמחה אם העם היהיודי העם הנבחר ידע לפרגן יותר לבעלי ובפרט לבעלות חוכמה מתוך ובתוך העם ולא רק לבעלי חוכמה שבאים מחוול -ואז אולי באמת נהפוך להיות אור לגויים

לצערי הפירגון הזה עדיין לא קיים וגם אני באופן אישי כמו גם קולגות שלי מאוד בסובלים מכך

כן גם אנחנו בני אדם וגם אנחנו אוהבים לשמוע שמישהו מוחא לנו כף מדיי פעם על הצלחה שהוא חווה דרכנו -ויש לציין שכול המקרים עליהם אני מדברת - שהצלחתי להחיותם מחדש ואלוהים נתן להם את החיים במתנה באמצעותי הם מקרים קשרים מאוד מסובכים ומורכבים בכול תחומי החיים -שחיפשו מענה אין ספור שנים לפעמים עשרות שנים ברפואה הרגילה או בפסיכיאטריה ואו אצל פרופסורים גדולים ולא קיבלו אותה

והרי הפלא ופלא הם קיבלו אותה תוך חודשים בודדים - מרגע שהגיעו אלי שהאם זה רע להעיד על כך .

ואם זה רע אז מעניין מה זה טוב -סתם סקרנית לדעת

בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרים

כרמית ברלין
    26/01/2010

הי מרים, הגדולה שלך היא בכך שיש בך את היכולת לומר "טעיתי" וזאת אין להרבה אנשים.ומאחלת לך רק טוב.בועז רון הוא אכן הומאופת מעולה ואיש מקסים. אני שמחה שנכדך מרגיש טוב, ומאחלת לך רק טוב.
    שיהיה בהצלחה.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני ממליצה- ענין השקדים

נירה אפרתי
    10/02/2010

לפני כ 20 שנה סבלתי בלי סוף מדלקת בשקדים (אנגינה) עם חום גבוה וגרון נפוח. גם טיפול אנטיביוטי מונע- לא מנע כלום. עמדתי לפני ניתוח להוצאת שקדים (הייתי אז בת 30 בערך).
    רוקחת מקופ"ח ריחמה עלי בגלל כמויות האנטיביוטיקה שבלעתי וזה לא עזר, והמליצה לי על טיפול הומיאופטי.
    הייתי חשדנית אבל קראתי קצת על זה והחלטתי לנסות. הרופא רשם טיפות הומיאופטיות לשבועיים ומאז ועד היום לא חליתי באנגינה אפילו פעם אחת.
    (ורופא המשפחה שלי אז קרא לזה "רפואת אלילים".....) מאז החלפתי גם רופא המשפחה אבל אני ממליצה גדולה להומיאופטיה.
    אין מה להפסיד- נסו הומיאופטיה, והאנטיביוטיקה תחכה לכם אם ההומיאופטיה או דיקור לא יעזרו.
    ואני לא עוסקת בשטח הרפואה האלטרנטיבית. אני רק ממליצה מנסיוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו