מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפוטנציה גבוההסיוון03/02/2010
לקחתי תרופה הומאופטית psor במשך כשנתיים. התחלתי עם הפוטנציות הנמוכות אבל הן עזרו רק מאט. רק כשנתנו לי פוטנציה גבוהה 1M ומעלה חל שיפור משמעותי. התרופה באמת מאוד עזרה לי וחשתי בשינויים רבים- נדודי שינה שהיו לי השתפרו מאוד והשינה שלי הרבה יותר טובה כיום, כאבי ראש שהיו לי נעלמו לחלוטין, מבחינה ריגשית אני מרגישה יותר טוב, פחות רגשנות יתר ונפגעת מאוד מכל דבר, פחות חרדות. אבל עדיין יש דברים שהשתפרו אך לא נעלמו לחלוטין כמו עייפויות ומותשות הרבה פחות אבל עדיין, סימפטומים לפני מחזור, הרבה פחות צצים לי פצעים בפנים אבל עדיין מדי פעם. לפני חודשיים לקחתי פוטנציה CM ' ההומאופטית שלי אמרה שהיא הפוטנט הכי גבוהה שיש. העניין הוא שחל שיפור רב והיה לי גם פעמיים חום גבוהה, אבל זה לא מצליח להשפיע עלי יותר מחודשיים וחצי וההומאופטית שלי אמרה שזה צריך להשפיע אפילו שנה. היא חושבת שאולי מדובר באיזה מחסום ריגשי שמונע מהתרופה להשפיע יותר זמן ויכול להיות שזה יתחדש.
מה עושים במקרה כזה? האם יצא לכם להתקל במצב כזה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטנץ גבוהה
ד``ר אדית מרלין דניאל03/02/2010
שלום סיוון
אין כזה דבר מחסום ריגשי שמונע מרמדי הומאופתית לעבוד
זה מצחיק בכלל שאמרו לך דבר כזה -סליחה שאני אומרת -אבל הומאופת באומר דבר כזה
לא ממש יודע מה הוא אומר
מחסום ריגשי צריך רמדי מתאימה כדי לטפל בו - הרמדי כנראה כבר לא מתאימה למצבך הנוכחי
יש הומאופתים שעובדים בצורה מאוד שבלונית ולא חושבים מחוץ למסגרת כי הידע שלהם מוגבל
אני לא יודעת מיהי ההומאופתית ומה רמת הניסיון שלה -אבל כול מה שזה מראה כרגע
הוא שהניסיון שלה מוגבל בהבנת המקרה ופתירתו עד סופו
אין כזה דבר בעולם מחסום ריגשי שמונע מהרמדי לעבוד
יש כזה דבר רמדי שלא עובד על מחסום ריגשי - כי הרמדי לא מתאימה לאותו מחסום ריגשי
ואו סיימה את העבודה שלה וצריך למצוא רמדי יותר מתאימה
אז אם הרמדי הנוכחית סיימה עבודת תגידו לה יפה תודה
ולהמשיך לרמדי אחרת על פי המצב הנוכחי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
סיוון03/02/2010אבל אם הרמדי הזה כן עוזר בפוטנציה מאוד גבוהה ומחולל שיפור משמעותי, סימפטומים רבים שהיו לי נעלמו או השפרו באופן משמעותי ביותר אך עדיין לא עברו לחלוטין. האם אפשר להמשיך עם אותו רמדי אם הוא גורם לשיפור? וגם אם זו פוטנציה גבוהה מאוד האם אפשר באופן עקרוני לקחת גם בפרק זמן קצר יותר למשל כל שלושה חודשים? עד שכמובן הוא יפסיק להועיל. האם אפשר להעלות יותר את הפוטנט מעל לCM או שזה המקסימום?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה כן עובד זה עובד
ד``ר אדית מרלין דניאל03/02/2010
כמובן אם זה עובד כן להמשיך עד שייסיים העבודה
את צריכה לקחת אותו לעיתים יותר תכופות -כול פעם שישי נסיגה במצב
אין בעיה עם הגובה -כן זה הגובה הכי גבוהה שיש שידוע לי עליו
ואין בעיה לקחת אותו גם אחת לשבוע אם יש נסיגות -אבל את זה ההומאופתית שלך צריכה להורות
אני לא מכירה את המקרה לעומק ולכן לא יודעת מתי יש לך נסיגות
כול עוד רמדי עובדת לוקחים אותה
את צריכה לחשוב בעוד כיוון של ניקוי רעלים עמוק
חסימה היא בדרך כלל פונקציה של רעילות רבה שיושבת בתוך הגוף
אם תרצי תוכלי להיפגש עימי ולקבל טיפול ספציפי לנושא זה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)