מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות אוזניים חוזרותשלי לוי18/02/2010
שלום
בני בן שנה ו-3 חודשים, מזה כמה חודשים חוזרות לו דלקות אוזניים, הרופא נתן לו טיפות אנטיביוטיות שלא עזרו, לאחר מכן מוקסיויט שגם לא עזר ולבסוף אוגמנטין שהשפיע לרעה ולכן הפסקתי לתת לו והלכתי להומאופט.
הוא, נתן טיפות שאני צריכה לתת לפחות פעמיים ביום. הוא מקבל את הטיפות לפחות חודש.
ביומיים האחרונים הוא העלה חום והרופא קבע חשד גבוה לדלקת אוזניים ורשם שוב אנטיביוטיקה, אני לא יודעת אם אכן הוא איבחן נכון ואם כן, אם לתת את האנטיביוטיקה או אפילו לשלב בין השניים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים חוזרות
ד``ר אדית מרלין דניאל18/02/2010שלון שלי
מצטערת אבל אין אנו יכולים -ואני ספציפית לתת לך תשובות במקום הרופא או ההומאופת המטפל
את צריכה לחזור ולהיוועץ במטפלים שלו הרופא וההומאופת
כי אף אחד מאיתנו לא לקח את המקרה איננו מטפל בו ולא מכיר את המקרה לעומק ולכן זה לא נכון להתערב לא מקצועי ולא אתי - כך שאין לי דרך לייעץ לך
אני מייעצת לך לפנות עם השאלות כולן לרופא ולהומאופת שמטפל במקביל -אחרת את מונעת מהילד את הטיפול הטוב ביותר שהוא צריך לקבל מהם ויכולה סתם לגרום לו נזק-מקבלת עיצה מפורמים שלא מכירים את המקרה לעומק
פרומים הם לא המקום להתייעצות על חשבון ואו במקום המטפל שמטפל בילד או אדם באותו פרק זמן
אם את באמת רוצה לעזור לילד שלך אני מייעצת לך לא לחפש תשובות בפורומים אלא אצל המטפלים שנתנו לך כדורים או רמדי הומאופתית - במידה ואין להם תשובות תפני לקבל ייעוץ מקצועי ממטפל אחר אך לא מעל גבי פורומים -זה לא רציני לטפל בו כך -ואף אחד רציני לא יתן יד לתת לך עיצות במהלכים כאלו כפי שאת מתארת שהותחלו על ידי שני מטפלים רופא והומאופת אחרים
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)