דלקות אוזניים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אוזניים חוזרות
    שלי לוי
    18/02/2010

שלום
    בני בן שנה ו-3 חודשים, מזה כמה חודשים חוזרות לו דלקות אוזניים, הרופא נתן לו טיפות אנטיביוטיות שלא עזרו, לאחר מכן מוקסיויט שגם לא עזר ולבסוף אוגמנטין שהשפיע לרעה ולכן הפסקתי לתת לו והלכתי להומאופט.
    הוא, נתן טיפות שאני צריכה לתת לפחות פעמיים ביום. הוא מקבל את הטיפות לפחות חודש.
    ביומיים האחרונים הוא העלה חום והרופא קבע חשד גבוה לדלקת אוזניים ורשם שוב אנטיביוטיקה, אני לא יודעת אם אכן הוא איבחן נכון ואם כן, אם לתת את האנטיביוטיקה או אפילו לשלב בין השניים?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אוזניים חוזרות

הוספת תגובה

• דלקות אוזניים חוזרות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    18/02/2010

שלון שלי

מצטערת אבל אין אנו יכולים -ואני ספציפית לתת לך תשובות במקום הרופא או ההומאופת המטפל
    את צריכה לחזור ולהיוועץ במטפלים שלו הרופא וההומאופת
    כי אף אחד מאיתנו לא לקח את המקרה איננו מטפל בו ולא מכיר את המקרה לעומק ולכן זה לא נכון להתערב לא מקצועי ולא אתי - כך שאין לי דרך לייעץ לך

אני מייעצת לך לפנות עם השאלות כולן לרופא ולהומאופת שמטפל במקביל -אחרת את מונעת מהילד את הטיפול הטוב ביותר שהוא צריך לקבל מהם ויכולה סתם לגרום לו נזק-מקבלת עיצה מפורמים שלא מכירים את המקרה לעומק

פרומים הם לא המקום להתייעצות על חשבון ואו במקום המטפל שמטפל בילד או אדם באותו פרק זמן
    אם את באמת רוצה לעזור לילד שלך אני מייעצת לך לא לחפש תשובות בפורומים אלא אצל המטפלים שנתנו לך כדורים או רמדי הומאופתית - במידה ואין להם תשובות תפני לקבל ייעוץ מקצועי ממטפל אחר אך לא מעל גבי פורומים -זה לא רציני לטפל בו כך -ואף אחד רציני לא יתן יד לתת לך עיצות במהלכים כאלו כפי שאת מתארת שהותחלו על ידי שני מטפלים רופא והומאופת אחרים

בברכה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו