הגברת חלב אם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת חלב אם
    איריס
    21/02/2010

היי !
    תמליצו בבקשה אם קיים תכשיר או טיפות להגברת חלב אם. אם קיים איפה ניתן לרכוש, זה מאוד דחוף לי. אני מרגישה שיש לי ירידה בכמות חלב, שי לי תינוקת 4 חודשים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגברת חלב אם

הוספת תגובה

• חלב אם

ד``ר אדית מרלין דניאל
    21/02/2010

שלום איריס

את צריכה לגשת להומאופת שיתאים לך רמדי אישית להגברת הכמות
    רמדי שאיננה אישית יכולה לגרום לך ליציאה באיזון כי היא לא אישית

בברכה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אדית

איריס
    21/02/2010

שלום! אני גרה בב"ש . האם את מכירה איפה ניתן לעשות התאמת רמדי אישית או שאפשר איתך טלפונית ולקבל בדואר.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למטפל בב"ש

איריס
    21/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגברת חלב אם

כרמית ברלין
    21/02/2010

הי איריס ותודה על פנייתך,

אכן נכון הדבר, שההתאמת הרמדי (=התכשיר ההומאופתי) לאדם היא אינדבידואלית ובהתאם למכלול מאפייניו האישיים, אבל, בהומאופתיה ישנן רמדיס לכל מיני מצבים אקוטיים כאלה ואחרים ולמצבים של עזרה ראשונה. מנסיון אישי, גם אני מניקה, כן ניתן לעזור גם נקודתית בעניין הגברת החלב, אבל אני שוב מסייגת - שזו לא הדרך הנכונה/המקובלת !!!! - בנוסף גם לענייני תזונה+מנוחה+רוגע וכו.... יש השפעה על ייצור החלב.
    בכל אופן, אין אפשרות לעשות זאת דרך מייל או פורום או טלפון - עלייך אכן לפגוש בהומאופת.
    אשמח לעזור.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו