מדיאנה כתרופה נגד דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדיאנה כתרופה נגד דיכאון
    אור
    22/02/2010

שלום רב,
    מזה חצי שנה אני שרויה בדיכאון, עקב מחלת סרטן בה חיליתי. חשוב לציין שנכון לעכשיו הגוף נקי מסרטן. השבוע, במקרה, חברים אצלם ביקרתי עישנו עלי דמיאנה, הצטרפתי ולראשונה מזה הרבה זמן הרגשתי מצוין, וזה נמשך עד כיממה לאחר העישון. קראתי שניתן לרכוש את הצמח בכל מיני צורות: כתה חליטה, טיפות ועוד. האם יש משמעות לאופן בו נלקח הצמח מבחינת ההשפעה? מהי הצורה המומלצת ומהו המינון המומלץ להשפעה אנטי דכאונית? האם יש סיכון מבחינת השפעה על הישנות מחלת הסרטן?
    המון תודה,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדיאנה כתרופה נגד דיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון וסרטן

ד``ר אדית מרלין דניאל
    22/02/2010

שלום אור

מצטערת לשמוע על סבלך אך קיימים דרכים נכונות לפתור בעיות
    הדבר היחידי שאוכל לומר לך זה שכדאי לך במקום להסתמך על צמחים שבטעות עשו לך מצב רוח טוב -כי זה לא שונה מכול צמח סם שיוצר תלות -תיגש להומאופת בקופת החולים שלך או הומאופת מוסמך במקום אחר - שיטפל לך בדיכאון ובנטייה הסרטנית -תיגש גם לנטורופת שיתאים לך תזונה למניעת סרטן ותפעל בדרכים שיש בהם אינדיקציה מחקרית ואינדיקציה של ניסיון -ואל תסתמך על איזה צמח שבמקרה עשה לך להרגיש טוב אצל חברים

קנה ספר שנקרא מחקר סין על מחקרים שנעשו בנושא מחלת הסרטן ותזונה - תמצא שם חלק מהתשובות ואם תאמץ אותן ותפעל נכון הפוטנציאל שהסרטן יחזור יקטן משמעותית - סרטן נמצא בגוף ובמערכות רק אם נותנים לו תנאים מתאימים להיות שם

אתן לך הדמיה קצת קיצונית אך היא בעצם ההדמיה המתאימה -גם רוצח שכיר לא יכול להרוג אלא רק אם משלמים לו כסף על פי סף הציפיות והתנאים שהוא צריך כדי להרוג מישהו בתשלום
    כך גם סרטן לא יכול להרוג או לחיות בתוכך אם לא נותנים ומאפשרים לו את התנאים המתאימים

שניהם צריכים תנאים כדי לממש את משימת הציד שלהם -אם לא תיתן להם תנאים טובים - הם לא יצאו לציד. כך שאם תבין שאתה הוא זה ששולט בתנאים ותיהיה מוכן לקחת שליטה מלאה על זה - ועל החיים שלך ועל נתינה או חוסר נתינת תנאים לתאי הסרטן לחיות -אז לא תצטרך לחשוש מכך

לי יש תורשה סרטנית משני צדי המשפחה שלי -אימי נפטרה לפני 16 שנים מסרטן שהתחיל בשד ועלה למוח. ואבי שיזכה לחיים ארוכים - עליו לא ארצה לפרט

מה שאני כן יכולה לומר לך שאין לי אפילו צל של חשש ממחלת הסרטן - ואו מהאפשרות שהיא תופיע אצלי -אני יודעת בדיוק איך לא לתת לתנאים תורשתיים מהסוג הזה מקום ופתח להתפתח אצלי באיברים ואו במחשבות -הבסיס להתפתחות הסרטנית חייבת גם בסיס פיזי מסויים וגם בסיס רגשי מנטלי.

קח ותחקור מהו הבסיס שאתה נותן למחלה ומדוע אתה מגבה אותה בהתנהלות לא בריאה -ושנה הרגלים כך תגדיל את הסיכויים שהאופציה הזאת או השאלה הזאת לא תעלה בכלל אצלך לדיון.

מקווה שהצלחתי לעזור קצת
    בברכה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אור
    25/02/2010

המון תודה על תשובתך המפורטת והכנה,
    עזרת לי מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו