מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דר' דניאלאלה26/03/2010
שלום לך.
קראתי את ההודעות שלך בפורומים להפרעות אכילה.
מדהים שהצלחת להבריא ולצאת מהגהינום הזה.
אני בת 32 עם הפרעות אכילה כ - 19 שנים.
ניסיתי כמעט כל דרך אפשרית לטפל בבעייתי ( למעט רפואה משלימה ואשפוז ) ושום דבר לא עזר.
כיום יש מודעות יותר לבעיות של הפרעות אכילה אך הטיפולים שניתנים או מאוד יקרים או שמערכת הבריאות מרימים ידיים מהר מידיי ומאפשרים לאנשים כמוני לשקוע.
שוחחתי עם סגנית שר הבריאות לגבי תופעה זו ונאמר לי שהם דנים על כך בכנסת ולטעמי לא ניראה לי שימצא פיתרון.
מחלה זו לא מוגדרת כמחלת נפש וחלק מקופות החולים אשר יש בהם מרפאות להפרעות אכילה עמוסים וההמתנה להתקבל לשם לוקחת המון זמן.
אני אישית התייאשתי מעצמי, מחיי וככל שהייאוש גובר כך גם הרצון להבריא מאבד מערכו.
הפרעות אכילה הן מגיפה ויש המון אנשים שלא פונים לעזרה בגלל בעייה התקציבית.
אני יודעת על עצמי שאם הייתי חולת סרטן הייתי מקבלת את מלוא הטיפול אך אני אנורקטית וזה לא הקריטריונים של טיפול הולם.
אני לא רואה את עצמי מחלימה, גהינום זה חלק בלתי ניפרד מחיי.
אני מאוד מקווה שבמחקר שאת עורכת משהו ממדינתינו יקח זאת ברצינות ויימצא פיתרון מהיר כי כל יום שעובר עוד אנשים נידבקים ונופלים לתוך התהום האין סופית הזאת
חג פסח שמח.
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנורקסיה
ד``ר אדית מרלין דניאל26/03/2010
היי אלה
אני שמחה לשמוע ממך - את צודקת - מאוד
בואי תצטרפי אלינו אנחנו מקימים קבוצה להילחם בשטויות של המין האנושי בקטע הזה
לצערי כולן לא יודעות שיש פתרונות - אבל יש ואני הולכת להראות ולהוכיח מחקרית שיש
מתארגנת קבוצה שתהווה את הבסיס לכול הפעילות וכמובן כולם יהיו תחת טיפול צמוד הומאופתי
שלי כי רק בהומאופתיה יש פתרון לנושא בצורה עליה אני מתייחסת.
צרי עימי קשר למייל [email protected]
במידה ואת בעניין
בברכה דר דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' דניאל
אלה26/03/2010היכן מתקיימים קבוצות אלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצות מחקר
ד``ר אדית מרלין דניאל27/03/2010שלום אלה
זהו כרגע התחלת תהליך
ההליך רק החל
בהמשך יהיו תשובות נוספות
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)