דר' דניאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר' דניאל
    אלה
    26/03/2010

שלום לך.
    קראתי את ההודעות שלך בפורומים להפרעות אכילה.
    מדהים שהצלחת להבריא ולצאת מהגהינום הזה.
    אני בת 32 עם הפרעות אכילה כ - 19 שנים.
    ניסיתי כמעט כל דרך אפשרית לטפל בבעייתי ( למעט רפואה משלימה ואשפוז ) ושום דבר לא עזר.
    כיום יש מודעות יותר לבעיות של הפרעות אכילה אך הטיפולים שניתנים או מאוד יקרים או שמערכת הבריאות מרימים ידיים מהר מידיי ומאפשרים לאנשים כמוני לשקוע.
    שוחחתי עם סגנית שר הבריאות לגבי תופעה זו ונאמר לי שהם דנים על כך בכנסת ולטעמי לא ניראה לי שימצא פיתרון.
    מחלה זו לא מוגדרת כמחלת נפש וחלק מקופות החולים אשר יש בהם מרפאות להפרעות אכילה עמוסים וההמתנה להתקבל לשם לוקחת המון זמן.
    אני אישית התייאשתי מעצמי, מחיי וככל שהייאוש גובר כך גם הרצון להבריא מאבד מערכו.
    הפרעות אכילה הן מגיפה ויש המון אנשים שלא פונים לעזרה בגלל בעייה התקציבית.
    אני יודעת על עצמי שאם הייתי חולת סרטן הייתי מקבלת את מלוא הטיפול אך אני אנורקטית וזה לא הקריטריונים של טיפול הולם.
    אני לא רואה את עצמי מחלימה, גהינום זה חלק בלתי ניפרד מחיי.
    אני מאוד מקווה שבמחקר שאת עורכת משהו ממדינתינו יקח זאת ברצינות ויימצא פיתרון מהיר כי כל יום שעובר עוד אנשים נידבקים ונופלים לתוך התהום האין סופית הזאת

חג פסח שמח.
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דר' דניאל

הוספת תגובה

• אנורקסיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    26/03/2010

היי אלה

אני שמחה לשמוע ממך - את צודקת - מאוד
    בואי תצטרפי אלינו אנחנו מקימים קבוצה להילחם בשטויות של המין האנושי בקטע הזה
    לצערי כולן לא יודעות שיש פתרונות - אבל יש ואני הולכת להראות ולהוכיח מחקרית שיש

מתארגנת קבוצה שתהווה את הבסיס לכול הפעילות וכמובן כולם יהיו תחת טיפול צמוד הומאופתי
    שלי כי רק בהומאופתיה יש פתרון לנושא בצורה עליה אני מתייחסת.

צרי עימי קשר למייל [email protected]
    במידה ואת בעניין

בברכה דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' דניאל

אלה
    26/03/2010

היכן מתקיימים קבוצות אלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצות מחקר

ד``ר אדית מרלין דניאל
    27/03/2010

שלום אלה

זהו כרגע התחלת תהליך
    ההליך רק החל
    בהמשך יהיו תשובות נוספות

בברכה דר דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו