אקנה בינונ בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה בינונ בפנים
    תומר
    16/04/2010

שלום,

אני סובל מאקנה בינוני בפנים כ3 שנים, כיום אני בן 21.
    ניסיתי טיפול על ידי אור כחול (פוטורתרפיה) סדרה של 10 מפגשים בנוסף לשימוש למשחות שונות מחברה PCA Skin אך לא ניכר שום שינוי משמעותי באקנה.

ברצוני לדעת אך אפשר לטפל באקנה בשיטת עבודה של הומואפטיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בינונ בפנים

הוספת תגובה

• אקנה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    18/04/2010

שלום תומר

הטיפול באקנה שאני נותנת הוא אישי כמו שכול טיפול הומאופתיה הוא בכול בעיה אחרת
    כך בחשבון שלגוף שלך יש חוקים והוא פועל על פי החוקים שלו ולא על פי הבקשות שלך
    אם אתה לא פועל ומפעיל נכון את הגוף הוא ידבר איתך באמצעות מחלות בעיות וחוסר נוחות כמו אקנה -אתה צריך בנוסף לקבל גם הנחיה איך לנהוג נכון עם הגוף ואת זה אני עושה במקביל
    לטיפול בהומאופתיה

אני נותנת לך הנחיה נטורופתית מה מותר מה אסור לך לעשות ברמת הגוף כדי למנוע הצטברות של אקנה. אקנה היא הדרך של מערכת החיסון שלך להוציא רעלים אל מחוץ לגוף ועל פני העור -העור הוא שיכבת מערכת החיסון הראשונה שלך לכן כדי שהגוף יעבוד עבורך ואיתך - אתה צריך לעבוד איתו ועבורו איך שהוא רוצה ואת זה אני מלמדת -כן זה כמו בנישואין רק שפה אתה נשוי לגוף שלך
    תחשוב עליו במונחים של בת זוג ומה אתה יכול לעשות עבורו כדי שהוא ישמח ולא יגרום לך להרגיש לא נעים

עוד דבר שאני שמה דגש עליו שצריך לעשות זה גם שינוי ברמת התזונה אך לא רק
    גם השינוי בתזונה ובעוד דברים נדרשים גם התהליך ההומאופתי וגם ניקוי רעלים שצריך לעשות כי האקנה מראה שהצטברו אצלך רעלים - לוקח להם זמן עד שהם מוטמעים בגוף
    עד שמערכת החיסון שלך מבינה שאף אחד יותר לא מתקיף אותה ברעלים והיא יכולה לנוח
    האקנה זה כמו אזעקה

אתה לא יכול לעשות פעולות טבעיות לתיקון המצב יחד עם הגוף ולצפות שזה יעלם מידית - זוהי ציפיה לא מציאותית - כול מה שאתה יכול לקוות זה שהגוף ומערכת החיסון שלך יתחזקו ויתאזנו במהירות האפשרית אבל אתה לא יכול לכפות עליהם את הקצב וכמה זמן זה יקח אצל כול אדם זה לוקח זמן אחר תלוי כמה רעלים נאגרו אצלך במחסנים -האקנה הוא רק מחסן קטן לרעלים בתוך הגוף יש מחסנים הרבה יותר גדולים וצריך לרוקן אותם זה לוקח זמן -כך שלא יעזור לך כמה תאבק אם זה מבחות על ידי כול מיני קרינות משחות וכו קסמטיקה

במידה ותמשיך לעשות דברים חיצוניים כמו מה שכבר עשית וגם אם זה יעלים את האקנה -זוהי רק אשליה מסוכנת -האקנה ואו הרעלים לא יעלמו הם פשוט ידחקו לתוך הגוף עמוק יותר ושם הם יחשבו איך לעשות לך יותר קשה את החיים באמצעות מחלות יותר קשות

מה שנקרא יש לך מזל שזה רק אקנה ואתה לא יודע -מערכת החיסון עושה מאמצים גדולים להרחיק מהאיברים החשובים שנמצאים בתוך הגוף כול מיני סוגי רעלים במקרה שלך היא הרחיקה אותם ושמה אותם באקנה אם תדחוף אותם פנימה חזרה בכוח כי אתה רוצה שיעלמו כבר - לתוך מחזור הדם ולא תיתן לאקנה לעשות את שלו זה רק יתנקם בך -לכן כדאי לנהוג בחוכמה עם הגוף ולא במהירות ונגדו

האם ההסבר עזר לך להבין ?

דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תומר
    18/04/2010

ההסבר מובן,
    איך אפשר לקבוע פגישה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו