מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדלקת עיניים אלרגיתדינה16/07/2010
שלום רב.בעבר פניתי אלכם וקיבלתי תשובות מספקות מאוד בקשר לטיפול בבני הבן שנתיים וחצי שסובל מדלקת עיניים אלרגית.להלן שאלות נוספות בנוגע לטיפול הומאופתי:הרמדי הראשון שקיבלנו במשך חודש וחצי ימים מהומאופט אינו סייע.לאחרונה קיבלנו רמדי חדש המבוסס על אפים 15ch במינון 4 גלובולות פעמיים ביום.מצב העיניים החמיר.האים לדעתכם המינון גבוה מדי או נמוך מדי או מדובר בתופעה מוכרת והיא אמורה לחלוף ( ואז תוך כמה זמן ) ?בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים
ד``ר אדית מרלין דניאל17/07/2010
אני מצטערת אני נמנעת מלענות על טיפול שהומאופת אחר נותן
ושאין לי בו את כול הפאמטרים והאינפורמציה המדוייקת על כול המקרה כולו
תצטרכי לפנות להומאופת המטפל בכם כדי לא לגרום נזק בהטעיה
שתיגרם כתוצאה מהרצון הטוב שלנו לעזור לך
אך לצד אי ידיעה מספקת והיכרות עמוקה אם המקרה
שיכולה להזיק במקום להועיל-פני בבקשה להומאופת המטפל להמשך ייעוץ והכוונה -זוהי חובתך
גם כלפי הילד וגם כלפי ההומאופת המטפל
בהצלחה
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות עם הומאופת
כרמית ברלין17/07/2010הי ותודה על פנייתך
אני אכן מצטרפת לאדית, היא אכן צודקת, אין באפשרותינו להגיב, מה עוד שאין מולנו את כל התמונה, המקרה והשיקולים שאותם לקח ההוממאופת בבחירת הרמדי המיועדת לבנך.
עליך לא להתבייש - לפנות להומאופת ולשאול את כל השאלות המטרידות והרלוונטיות. זוהי חובתך לשאול וחובתו להסביר.
בהצלחה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)