טיפול בדלקת עיניים אלרגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדלקת עיניים אלרגית
    דינה
    16/07/2010

שלום רב.בעבר פניתי אלכם וקיבלתי תשובות מספקות מאוד בקשר לטיפול בבני הבן שנתיים וחצי שסובל מדלקת עיניים אלרגית.להלן שאלות נוספות בנוגע לטיפול הומאופתי:הרמדי הראשון שקיבלנו במשך חודש וחצי ימים מהומאופט אינו סייע.לאחרונה קיבלנו רמדי חדש המבוסס על אפים 15ch במינון 4 גלובולות פעמיים ביום.מצב העיניים החמיר.האים לדעתכם המינון גבוה מדי או נמוך מדי או מדובר בתופעה מוכרת והיא אמורה לחלוף ( ואז תוך כמה זמן ) ?בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת עיניים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    17/07/2010

אני מצטערת אני נמנעת מלענות על טיפול שהומאופת אחר נותן
    ושאין לי בו את כול הפאמטרים והאינפורמציה המדוייקת על כול המקרה כולו

תצטרכי לפנות להומאופת המטפל בכם כדי לא לגרום נזק בהטעיה
    שתיגרם כתוצאה מהרצון הטוב שלנו לעזור לך
    אך לצד אי ידיעה מספקת והיכרות עמוקה אם המקרה
    שיכולה להזיק במקום להועיל-פני בבקשה להומאופת המטפל להמשך ייעוץ והכוונה -זוהי חובתך
    גם כלפי הילד וגם כלפי ההומאופת המטפל

בהצלחה
    בברכה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות עם הומאופת

כרמית ברלין
    17/07/2010

הי ותודה על פנייתך

אני אכן מצטרפת לאדית, היא אכן צודקת, אין באפשרותינו להגיב, מה עוד שאין מולנו את כל התמונה, המקרה והשיקולים שאותם לקח ההוממאופת בבחירת הרמדי המיועדת לבנך.
    עליך לא להתבייש - לפנות להומאופת ולשאול את כל השאלות המטרידות והרלוונטיות. זוהי חובתך לשאול וחובתו להסביר.
    בהצלחה.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו